Gyógyító Kód tapasztalatok (beszélgetés)
Azt biza :D
Van még ilyen :D nézd meg aranyi lászló freewebes honlapját :D
Igen.
Az mellett döntöttem.
Nem kell,hogy elnézést kérj a véleményedért.
Amit én csinálok azt szeretem csinálni és jól "csinálom". Korrekt vagyok,mert ez a természetemből adódóan is alapfeltétel.
Hogy te mit csinálsz, azt nem tudom, de nem is tartozik rám.
Ja, az ingatlanos állás mellett döntöttél?
Nem kérek elnézést azért, amit írtam róluk.
Olyan egyedinek és különlegesnek érzem magam. :)
Bár a "tökömsetudja", hogy miért is iszod a szavaimat és reagálsz rá meglehetősen idegesítő módon már néhány napja?
"19751 – azonnali gyógyulás bármilyen betegségből."
Ez csak néhány kiragadott szó a kultivált cikkből.
Hát, hajrá.
Kezdje el mindenki mantrázni.
az élet nem kívánságműsor
vigyori jelek meg nem is illenek szerintem a mondandód után
kivéve persze, ha kiváltképpen vidám személyiség bagy
Ha a világmindenségben léteznének gyógyító kódok, akkor az hatalmas sebességgel, szájról-szájra terjedne.
Nem lennének se fizikailag, se mentálisan beteg emberek.
A valóságmást mutat. Fizikai betegségek tizedelik az embereket.
De ez még nem is lenne akkora baj, hiszen aki megszületett, az meg is fog halni.
Sokkal nagyobb problémának érzem azt, hogy az emberek mentális egészségével vannak egyre nagyobb problémák.(megölte, lefejezte, felgyújtotta, robbantotta, terrorista, fiát, lányát, apját, anyját,egy várost, a turistákat, épületet, vasutat, repülőt...folytathatnám)
Sok érdekes dolog van földön és égen...
Ez spéci számomra az "értelmetlenség a köbön" kategóriás.
Oké-oké.
Minden lefordítható matematikai nyelvre..
Na, de ez már nélkülöz minden rációt.
:) Egy könyv szól a Gyógyító kód-ról...
"Dr. Alexander Loyd felfedezte, hogyan lehet egy, a testben lévő fizikai funkciót aktiválni, mely eltávolítja a betegségek akár 95%-ának forrását. Dr. Loyd felfedezéseit vizsgálatok, illetve az a több ezer ember is igazolták - a világ minden tájáról -, akik használták a Gyógyító Kód rendszerét, gyakorlatilag bármilyen fajta testi, lelki vagy az emberi kapcsolataikat érintő problémára, csakúgy, mint a karrierjükben vágyott áttörés megvalósítására. Dr. Alex Loyd vizsgálatai során arra is fény derült, hogy létezik egy "Univerzális Gyógyító Kód”, melynek segítségével a legtöbb ember legtöbb problémája gyógyítható. A Gyógyító Kód elvégzése mindössze napi néhány percet vesz igénybe.
A Gyógyító Kód a kezünkből áradó energiával aktivál/mozgósít 4 gyógyító központot.
A 4 gyógyító központon keresztül fejti ki hatását a szervezet összes sejtjére és a bennük tárolt káros emlékekre, képekre."
Sziasztok!
Érdekelne,van-e valakinek tapasztalata,eredménye a Gyógyító kóddal kapcsolatban?
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a gyógyító mágneses ékszerekkel kapcsolatban?
- Van valakinek tapasztalata a gyógyító talpmasszázszsal kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a kínai gyógyítókról?
- Tudtok valamit a gyógyító gombákról? Mik a tapasztalatok?
- Gyógyító étrend - kinek mivel van jó tapasztalata?
- Az Essiac rákgyógyító elixírről, teáról van valakinek tapasztalata?