Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Gastroyal zsírégetés március 16-tól fórum

Gastroyal zsírégetés március 16-tól (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
1884. Málnafagyi (válaszként erre: 1883. - Cs.gica)
2012. márc. 23. 15:23
Ja türelmetlenek vagyunk csak mert az ember ha sanyargatja magát akkor szeretne látni némi eredményt.A Gastroyalnál ez gyorsabb volt,de annak az ízeitől nagyon elteltem.Amúgy lehet hogy ezeket a kajákat meg tudnánk csinálni de nekem egyrészt időm sincs folyton kotyvasztani másrészt kitalálni nehéz hogy mi az ami egy napra optimális a fogyáshoz és még életben is lehet maradni tőle...Na megyek futni..hátha az használ..csak az meg fárasztó
1883. cs.gica (válaszként erre: 1882. - Maruszja)
2012. márc. 23. 14:58
Végülis mindent tudnánk itthon is, csak valahogy a kötött étrend engem jobban szabályoz. Nincs olyan része sem a gastronak, se a norbisnak, amit mi magunk elő ne tudnánk állítani. De - én legalábbis - ha magam főzök, elnéző vagyok magammal és már nem is működik a diéta. A norbis étrenddel nem lehet heti két kilókat leadni. Jómagam az elmult évben havi másfél kilót tudtam csak leadni ezzel. Ami ugyan ideális, de egy örökkévalóságnak tűnt. Igaz a bőröm sem szottyadt meg annyira mint más hirtelenségtől... Türelmetlenek vagyunk...
1882. Maruszja (válaszként erre: 1880. - Málnafagyi)
2012. márc. 23. 13:37
Hát én se sokat dekákban lehet mérni. De az is igaz, hogy volt közbe a március 15-e, amikor napokon keresztül nem lehetett rendelni. Most hétfőtől csinálom igazándiból. Igen, jó nagy adagok vannak és finomak is. Hát én még a jövő hétre is rendeltem. De lehet, hogy ezeket mi is meg tudnánk itthon csinálni jóval kevesebbért. Mindig variálunk valamit, csak éppen nem fogyunk.
1881. cs.gica
2012. márc. 23. 11:25
... legalább nem híztál :)
2012. márc. 23. 10:35
Sziasztok!Én ma megállapítottam hogy két hét norbizás után nem fogytam semmit,úgyhogy ez nekem nem vált be.Gyanakodtam én mert a gastrohoz képest nagy adagok voltak,szóval szinte jólllaktam úgy meg ugye nem lehet fogyni...Most taktikát váltok,eszek magam feje után és eljárok futni hátha pont a mozgás hiányzik a szervezetemnek,mert azt őszintén szólva eddig hanyagoltam.
1879. Maruszja (válaszként erre: 1878. - Málnafagyi)
2012. márc. 20. 08:09
Sziasztok! Isteni volt a Rigó Jancsi. De minden nagyon fincsi!
1878. Málnafagyi (válaszként erre: 1876. - Evka)
2012. márc. 20. 07:43
Én is azt eszem amit Maruszja,nekem nagyon bejön,a tegnapi rigójancsi...hát az valami csúcs volt én ilyen finom sütit rég ettem!A buci is ízlik mekem,ha majd nem eszem az egésznaposat ilyet fogok rendelni,kiváltom vele a kenyérfélét,mert én sajnos azt szoktam kívánni..
1877. cs.gica (válaszként erre: 1875. - Maruszja)
2012. márc. 20. 06:34
Úgy állították össze, hogy a kódoknak megfelelő legyen, meg aztán szerintem az 1600 forintos kalóriában is fogyis. A liszt az szénhidrátszegény, de hála istennek nincs az embernek az az érzése tőle, hogy homokot eszik. A lényeg, amire törekednek, hogy ne legyenek nagy ugrások a vércukorszintben - mert az éhséget az (is) okozza. Amit még megírtak egy kérdésemre, hogy egy kevés gyümölcs még belefér, de a délelőtti órákban max 20 dkg.
1876. Evka (válaszként erre: 1872. - Málnafagyi)
2012. márc. 20. 01:42

köszi! :)

2-3 hétig ettem Gastrot, aztán szerintem kb. ennyi ideig rendeltem update kaját, aztán számoltam kalóriát, mostanában ettem 1 hét gastrot, majd 2 hét káposztaleves kúra jött (2 kilót fogytam utóbbitól csak...), most pedig 90 naposozom.

tavaly nyáron jártam futni esténként egy ideig és volt, hogy tornáztam. Most is neki kellene állnom mozogni....

1875. Maruszja (válaszként erre: 1874. - Cs.gica)
2012. márc. 19. 19:16
Én azt tudtam, hogy az Update nem a lisztet jelenti. Csak kíváncsi voltam, hogy mit jelent. Köszönöm egyébként. Azt elolvastam, hogy mit jelentnek a számok és mit mikor ehetünk. De így az egésznapos kajánál gondolom úgy van összeállítva, hogy minden jó legyen és fogyjon az ember. Na, majd meglátom, hogy fogyok-e tőle?
1874. cs.gica (válaszként erre: 1873. - Maruszja)
2012. márc. 19. 18:37
Az update az nem a lisztet jelenti, hanem bizonyos ételeket ajánl egész nap, az az 1-es kód, aztán másokat azt hiszem háromig, az a 2-es kód, és van hármas kód, amely csak délelőtt ehető. De a liszt is szénhidrátcsökkentett. A buci például ha jól emlékszem fele annyi szénhidrátot tartalmaz, mint egy zsemle. A neten lehet ezekről olvasni egy része a kódolásnak is elérhető. Hús például egész nap ehető és a zöldségek nagy része is. Ami az egésznapos étrendben van, az eszerint készül, de ami nagyon fontos, van benne annyi szénhidrát és fehérje, ami a napi szükségletet fedezi.
1873. Maruszja (válaszként erre: 1872. - Málnafagyi)
2012. márc. 19. 12:09

Én tavaly 16 kg-t fogytam, amiből visszajött a fele.

A mai naptól jött a Norbis kajám úgy, hogy egésznapos, egészheti rendelés.

Már túl vagyok az ebéden, ami Update káposztás kocka volt.

Valaki megmondja nekem mi a fene az az Update? Lehet, hogy utána kellene nézni, de hátha valaki tudja. Gondolom, hogy ez is valamilyen különleges lisztből készült, nem olyan, mint a bolti liszt.

Gastroyalnál is volt valami fogyókúrás liszt, lehet hogy ez ugyanaz? A fenébe, hogy nem lehet ilyeneket vásárolni!

2012. márc. 19. 11:07
Sziasztok!Evka gratula,szép az a 21 kg,de úgy emlékszem te se végig gasztro-t ettél,norbisat is ugye?Most mit eszel,és melyik jött be jobban?Én tavaly 12 kilót fogytam abból visszajött 4,amiből most kettő lement,így vagyok 74.Ez a jojó effektus,ugye?De most belelkesedtem és még négyet leadok ha addig élek is..
1871. Nőci1 (válaszként erre: 1842. - Evka)
2012. márc. 17. 20:56
Rendben nagyon köszi,lehet az lesz :-)
1870. Evka (válaszként erre: 1869. - Cs.gica)
2012. márc. 17. 15:40

köszi. :)

víznap után 78,6 kiló. :)

gondolom majd holnap reggelre visszaugrik, mert 2deci helyett legalább 1 liter levest ettem ma, de kacsaleves volt és ki hitte volna, de a kacsának nincs sok húsa a levesaprólékos részein... szóval üres kacsalevessel laktam jól kb...

uzsira iszok tejet vagy tejeskávét. vacsin még gondolkozok...

1869. cs.gica (válaszként erre: 1868. - Evka)
2012. márc. 17. 07:05
Az erő legyen veled :) Írogassál csak a sikereidről és hogy mit teszel, mert azért az nagy hatással van ránk, olyankor mindig egy kicsit összeszedem magam!
1868. Evka
2012. márc. 16. 20:04

köszi! :)))

Ma víznapot tartottam. egész jól bírtam, bár megettem pár szem szőlőt és 2-3 kanál cukormentes szilvalekvárt....

Még mindig dagi vagyok, de elszörnyedve nézem a 108kilós képeim....

Nyáron viszont strandra akarok menni áés ezért küzdök!!! Tudom,hogy így is mehetek, de így nem akarok...

1867. Maruszja (válaszként erre: 1865. - Cs.gica)
2012. márc. 16. 16:56
Ugyanebben a cipőben járok. Karácsony óta elvesztem. Elkezdtem a Norbit, de most a 4 nap, megint csak eszek. De a jövő héttől egész hétre egész napos kaja jön.
1866. Maruszja (válaszként erre: 1864. - Evka)
2012. márc. 16. 16:54
Én is gratulálok, ügyes vagy!
1865. cs.gica (válaszként erre: 1864. - Evka)
2012. márc. 16. 15:20
A mindenségit, gratulálok. Én teljesen elzüllöttem. Kezdhetem előröl az egészet. :( Szégyellem magam. Karácsonykor kilengtem és nem bírok kiszállni.
1864. Evka
2012. márc. 16. 10:15

sziasztok!

pont ma egy éve indítottam ezt a fórumot. Akkor 100 kiló voltam, szóval egy év eredménye nálam -21 kiló! :))))

Remélem mindenki könnyebb, mint tavaly ilyenkor! :)))

Szép tavaszi napot mindenkinek! :))

1863. Evka (válaszként erre: 1862. - Maruszja)
2012. márc. 15. 22:45

a gastronak van 90 napos verziója, de én magamnak csinálom.

Minden nap délelőtt gyümölcsöt eszek. 1. nap fehérje (hús, tej, sajt, hal stb.), 2. nap: keményítő: rizibizi, párolt zöldség stb., 3. nap: szénhidrát (édességek, tészták, kenyér), 4. nap: gyümölcs, cukor nélküli szilva lekvár :))) és terv szerint minden 5. nap víznapot tartok majd...

1862. Maruszja (válaszként erre: 1860. - Cs.gica)
2012. márc. 15. 17:58
A 90 napost hogy venné? Nem tudok róla, hogy olyat is lehetne venni. De ki tudja, lehet hogy már az is van!
1861. Maruszja (válaszként erre: 1858. - Evka)
2012. márc. 15. 17:56
Akkor jó, mert nem rendeltem.
1860. cs.gica (válaszként erre: 1859. - Evka)
2012. márc. 15. 07:02
Veszed a 90 napost, vagy magad válogatod? Ha magad, akkor van leírásod?
1859. Evka
2012. márc. 14. 22:09

én is vagyok, de én 90 naposozok most. jó lett a cukoreredményem, így úgy döntöttem, hogy bele vágok ebbe a fogyókúrába.

nekem ez mindig bejött, csak a cukor miatt nem mertem csinálni.

3 hónap alatt lemegy vele 15 kiló és nekem már "csak" annyi kell...

ma a kedvenc napom volt, a szénhidrát :))))

1858. Evka (válaszként erre: 1857. - Maruszja)
2012. márc. 14. 22:06
cipó nem kell külön az egésznaposhoz :))
1857. Maruszja
2012. márc. 14. 08:34

Cipót elfelejtettem rendelni a jövő hétre. Még ma jön, aztán nem. De lehet, hogy a menűhöz nem is kell, vagy ki tudja? Majd meglátom legközelebb, hogy rendelek-e?

Úgy látom, hogy a címmel ellentétben most átmentünk Norbis fórummá. De azért gyertek Ti is Gasroyalosok, mert kíváncsiak vagyunk a Ti eredményeitekre is!

Szép napot és hosszú hétvégét kívánok mindenkinek!

1856. Maruszja (válaszként erre: 1855. - Málnafagyi)
2012. márc. 14. 08:32
Hahó! Itt vagyok ám én is. Ma harmadik napja, hogy hozzák a Norbis kaját. Nekem nagyon ízlik. Nagyon jó íze van és bőséges is, csak az a baj, hogy én erre a 3 napra ebédet rendeltem csak. Úgy, hogy muszáj valamivel kiegészíteni. No és nem beszélve a 4 napról is. A jövő héttől viszont megrendeltem az egész napos menűt, azt az 1.600 Ft/napost.
2012. márc. 14. 08:14
Mizu,sehol senki?én változatlanul eszem a norbisat,finom de az a helyzet hogy én éhesebb vagyok tőle mint a gastrotól,főleg a vacsorák karcsúak,de még egyelőre birom.Most a négynapos ünnep alatt saját kútfőből eszem,egy gyümölcsnapot tervezek beiktatni a többit majd meglátom.
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook