Gastroyal zsírégetés március 16-tól (beszélgetés)
kb. 3 hetet csináltam, de alig fogytam. kb. amit hét elején lefogytam, hét végére visszajött... :(
Mérges lettem, így most eszek hétvégén. Rántott csirkét, fánkot stb.
gondolkodom a kalóriaszámolósdin, csak az annyira macerás... de mindent lehet enni, csak 3 óránként enni kell és napi 1000 kalóriánál nem kell többet enni és 120 szénhidrátnál...
Szia drágám! Hány napig bírtad?
Akkor Te is valami hasonló saját magad által készített fogyókúrás kajákban gondolkozol?
gondoltam. :)
én ma feladtam a 90 napost! :(
otthoni saját összeállított étrendnek találtam egy ilyet:
Mennyi ideig tartható? 4-12 hétig
Mennyit tudok leadni? 3-6 kilót
Mennyit ehetek naponta? lásd: mintaétrend
Mit érhetsz el ezzel a diétával?
Súlycsökkenést
Új táplálkozási szokások megtanulását
Az egészséged javulását
Vitalitásod növekedését
A Szigorított-diétáról...
A Szigorított-diéta vegyes összetételű, erősen szigorú, fehérjében bőséges, zsírban és szénhidrátban igen szegény étrend. olyan ülő, vagy könnyű fizikaik munkát végzőknek ajánlott, akik otthon tudnak ebédelni, vagy esetleg magukkal tudják vinni az ebédjüket. A táplálkozástudományi szakemberek véleménye szerint a minimális tápanyagszükségletet fedezi, ezért az étrendet pontosan be kell tartani, mert ennél kisebb tápanyagmennyiségek már hiányt idéznek elő a szervezetben. Nagy előnye, hogy a diéta alatt van idő és mód új táplálkozási szokásokat kialakítani, ami a kúra végeztével is megmarad. Vitaminpótlásra nincsen szükség, ha pontosan tartod a napi étrendet. Heteken, hónapokon keresztül eredményesen folytatható, éhségérzet nincs. A súlycsökkenés kezdetben heti 1,5-2 kiló, később pedig kevesebb, heti 0,5-1 kiló.
Fontos!
Mindenképp konzultálj a háziorvosoddal, mielőtt belevágsz! Súlyos betegek, várandós és szoptatós kismamák, keringési zavarral küszködők nem végezhetik!
Heti mintaétrend
1. nap
Reggeli: 2 dl citromos tea, 1 db lágy tojás, 1 csomag retek (85 kalória)
Tízórai: 10 dkg sárgarépa (35 kalória)
Ebéd: csontleves zöldséggel, főtt hal, paradicsom saláta (370 kalória)
Uzsonna: 1 db alma (40 kalória)
Vacsora: gombapörkölt, 20 dkg főtt karfiol, 1 db őszibarack (270 kalória)
2. nap
Reggeli: 10 dkg tehéntúró, 1 dl aludt tej, zöldpaprika, paradicsom ( 175 kalória)
Tízórai: 10 dkg alma (30 kalória)
Ebéd: sertéspörkölt, uborkasaláta, diétás kompót ( 235 kalória)
Uzsonna: 2 dl paradicsomlé (70 kalória)
Vacsora: paprikás zöldbabfőzelék, citromfagyi (265 kalória)
3. nap
Reggeli: 1 dl kefir, 5 dkg óvári sajt, zöldpaprika (215 kalória)
Tízórai: 2 db kovászos uborka (30 kalória)
Ebéd: paradicsomleves, paprikás sült hal (245 kalória)
Uzsonna: 1 db narancs (40 kalória)
Vacsora: kelkáposztafőzelék (240 kalória)
4. nap
Reggeli: 2 dl tejeskávé, fél kifli, 1 db kemény tojás (210 kalória)
Tízórai: 10 dkg karalábé (40 kalória)
Ebéd: marhamáj sütve, cékla saláta (250 kalória)
Uzsonna: gyümölcs (60 kalória)
Vacsora: parajfőzelék (190 kalória)
5. nap
Reggeli: 2 dl paradicsomlé, 1 db kemény tojás, 5 dkg gépsonka, zöldpaprika (220 kalória)
Tízórai: 1 db narancs (50 kalória)
Ebéd: petrezselymes tonhal, párolt vegyes köret (320 kalória)
Uzsonna: diétás kompót (60 kalória)
Vacsora: hússaláta (160 kalória)
6. nap
Reggeli: 2 dl limonádé, 5 dkg sonkaszalámi, 1 csomag retek (100 kalória)
Tízórai:1 dl tej (60 kalória)
Ebéd: hideg paprikás karaj, spárga, aludt tej (310 kalória)
Uzsonna: citromfagyi (60 kalória)
Vacsora: sonkás zöldbab (270 kalória)
7. nap
Reggeli: 10 dkg zöldség saláta (150 kalória)
Tízórai: 2 dl limonádé, 2 dkg óvári sajt (60 kalória)
Ebéd: vagdalt hús, párolt alma (260 kalória)
Uzsonna: diétás kompót (60 kalória)
Vacsora: paprikás burgonya (260 kalória)
Szia!
Jövő hétre még megrendeltem az ECO egésznapos, egészheti kaját, de utána nagyon gondolkodom, hogy abbahagyom a rendelést és úgy istenigazából körülnézek a Norbis boltba. Úgy is jön húsvét, amikor tuti rosszalkodni fogok: egyrészt, mert rendelni sem lehet akkorra, másrészt meg ne hogy már ne egyek sonkát és tojást! Szóval tutira elrontok a húsvéttal mindent. Utána pedig tényleg én csinálok magamnak majd ezt-azt, hátha olcsóbb, sőt, tuti, hogy olcsóbb lesz.
Örülök neki, hogy fogytál, az 1 kg-t is nagy becsben kell tartani, mert az is nagy dolog. Én még a dekáknak is örülök.
Akkor ezek szerint Te már abbahagytad a Norbi rendelését. Én is gondoltam már arra, hogy össze kellene állítani olyan étlapot (magunktól magunknak), ami alapján tudnánk enni olyan dolgokat, hogy ne hízzunk tőle. Biztos létezik ilyen és össze tudnánk állítani. Csak persze nem ártana ehhez egy kis segítség.
Jó lenne, ha lenne olyan napló, aki fogyókúrázott ilyen módszerrel, hogy saját maga állította össze a fogyókúrás kajáit. Itt van a Norbi bolt ki tudja mi mindent lehet ott kapni, ami esetleg hasznos lehet. Mit tudom én lisztet, ezt-azt. Megmondom őszintén olyan nagyon nem néztem körül, amikor lent voltam, hogy mi mindent árulnak ott.
Még a jövő hétre rendelek, aztán nagyon gondolkodom, hogy én állítom össze a kajákat.
Én sem fogytam semmit. Annyira jók ezek a kaják. És bevallom én is ettem néha egy kis mogyit mellé, elrágcsáltam. Ezt sem lenne szabad. Néha meg bekapok egy banánt, vagy valami más gyümölcsöt. Szóval a bűnözés biztos nem tesz jót a fogyókúrának.
Hát ez csodálatos! De hogy mi a fenétől nem fogyunk mi? Azt nem tudom. Nekem annyira jól esett a mai brokkolifőzelék is. Erre megszólal a férjem: ilyet te is tudnál főzni magadnak! Hát igaz, csak kitalálni ezeket?
Nekem Norbitól eddig minden jó volt. Lehet, hogy nagyon jó ízűen eszem. Még talán híztam is.
Szia Evka! Jó neki, hogy így reagál a szervezete, hogy ledobott 20 kilót. Az enyém nem, nekem túl nagyok az adagok ahhoz, hogy fogyjak.
Kedves Maruszja! A "csinossággal" nincs gond, mert most is folyamatosan azzal "cs..szetetnek", hogy minek fogyózól, jó vagy te így is. Valóban nagyon egyeletes az "eloszlásom", 20 kiló fel vagy le, szinte csak én látom. Fogyónál és hízásnál is 20 kg körül kezdik kérdezgetni az emberek, hogy nem fogytál-e vagy híztál-e egy kicsit.Aztán mikor mondom, hogy de, 20 kilót, akkor elképedve néznek, hogy az lehetetlen. Pedig így van tényleg. Csak engem zavar iszonyatos a mázsám, meg az izületeimet. Már tegnap a gyomor bypass műtétet is megnéztem itt, de ahhoz még nem vagyok elég dagi, nincs 40-es BMI, meg hát másfélmilla sincs a zsebemben.:P
Szia! Örülök Neked! Már nagyon régóta nem tudok semmit Rólad. Jó, hogy beírtál.
Sajnálom, ha egy cipőben járunk. Hát én is elkezdtem a Norbit enni, de még eddig nem fogytam. Pedig elárulom, hogy még a Slimfit kapszullát is szedem mellé. Szóval mindent megteszek a fogyásom érdekében, de egy nyavadt kiló sem ment le. Mondjuk nem mozgok, csak a napi kutyasétáltatás, ami mozgás részemről.
Na az én férjem nem bíztat. Sőt, ilyeneket szól: mi a fenének csinálod, úgy is mindegy Neked, akkor is kövér maradsz, stb., stb. Szóval egyáltalán nem lelkesít. Miután Ő meg vékony neki meg ennie kell. Eszi is a körömpörkölttől kezdve a csokikat, sütiket, mindent, még sem hízik.
Én a múlt héten kezdtem a Norbit az egész napos menűvel. Még ezen a héten is azt eszem. De a jövő hétre már csak ebédet fogok rendelni, mert ez is nagyon drága. Viszont jó, össze nem lehet hasonlítani a Gastroyal kajával. Jó ízű minden és elég is.
Úgy, hogy nemcsak Te vagy "béna" szervezettel megálldva, hanem én is és lehet hogy még sokan mások is. Sok sikert kívánok Neked. Pedig Te már olyan csinos voltál!
Szia Maruszja! Ki lehetne tenni az egyelőség jelet közénk. Tavaly szept óta nekem az egész visszajött, 3 kiló híjján. Azaz, 12 kiló. 3 hete kezdtem megint a gastrot. 1 nyamvadt kiló a turbóval kb 30e Ft :( azt hiszem jövő hétre nem rendelek már.
A norbikát nézegetem megint, de tavaly csináltam a gastro előtt és 5 hét alatt 6 kilót híztam tőle. Hatalmas adagok, amennyit alapból nem is szoktam enni, csak a férjem annyira bíztatott, hogy edd csak, kitartás, majd elindul a súly lefelé...hát nekem nem. Sőt. Pedig ott is az egyik legdrasztikusabb menüt rendeltem.
Az update valami olyasmit jelent, hogy "időszerű", modern. Kb így lehet körülírni, mert szó szerinti fordításban értelmetlen lenne a "feldátumozás".
Kíváncsi leszek, hogy neked (másoknak) működik-e norbertünk és csak én vagyok ilyen "béna" szervezettel megálldva.:(
Az én férjem sosem éhes, igaz olyan gebe, bár én lennék az! Amikor kajáltatom, mindig azt mondja, hogy ne tömjem. Eszik Ő, ha kell neki! Tényleg sok dolgot imád, de szerintem ilyenfajta, hogy nem hízik. No és nagyon bagózik is. Pedig szeretne már Ő is leszokni. Most gondolkodik ezen az elektromos cigin. Elég drága, de ha azt nézzük, hogy naponta elszív egy dobozzal, ami már nem is tudom mennyibe kerül, akkor megérné.
Annak idején az első nagy fogyókúrámnál összejött egy nagyon jó duci társaság itt a városban és együtt jártunk a Fitness szalonba tornázni, ami kimondottan duci torna volt, majd pedig utána használtuk a gépeket, ami a szalonban volt. Az nagyon szuper volt, mert valamennyien "jó húsban" voltunk és nem restelltük egymás előtt, ha bénáztunk. Emlékszem még a helyi újságban is benne voltunk, meg cikket írtak rólunk. A mai napig megvan az újságcikk fotóval eltéve.
Jobbnál jobb srácok jártak a szalonba és segítettek bennünket, ha valamihez nem értettünk. Hát ilyen jó kis csapat volt ez. Ez akkor volt, amikor a Kiskegyedben meghírdették a fogyiversenyt, nem is tudom már mikor, de régen az biztos.
Igen, azért tiltották be, mert állítólag valamire nem volt jó, kárt okozott. Én nem tudom, hogy nekem okozott-e, mindenesetre fogytam tőle. És nagyon jó volt, ameddig a háziorvosom felírta, mert fel kellett íratni. Hogy van-e helyette más, az nem tudom, mert az én doktornőm azt mondta, hogy nincs, de lehet, hogy van, csak Ő nem tudja. Na mindegy! Én egyébként a Reductilnak köszönhetem, hogy megismerkedtem a Hoxával, mert beütöttem akkor (Már több mint 4 éve, lassan 5 is tán) a Googléba és a Hoxát dobta ki nekem. No beleolvastam és megtetszett. Regisztráltam és itt vagyok azóta is.
A Reductilnak is volt olyan hatása, hogy éjszaka néha felébredtem, de ezt amúgy is teszem, hiszen dominófüggő vagyok és nálunk csörög az óra, ha dominóóra van. De mondjuk akkor maamtól ébredtem, más egyéb hatása nem volt. Sokat kellett mellé inni, ami számomra nagyon nehéz volt, mert én el lennék egésznap ivás nélkül. Na evés nélkül nem sajnos, pedig fordítva kellene! Én is bármikor vagyok enni, mindig tudnék.
A mai ebéd a zöldborsófőzelék valami isteni volt. Hű, de jót ettem belőle. A férjem meg körömpörköltet.
Kellemes és szép napot és hétvégét kívánok, valamint sok fogyást!
Hát ez édeskevés! Ha csak ennyit lehet leadni. A Gastroyalt is ettem fél évig, ezt is fél évig kellene enni? Akkor szerintem ezt is abba fogom hagyni, mert kész anyagi csőd mind a kettő.
Milyen jó volt, amikor még volt a Reductil kapszulla, beszedtem és tök jó volt ment a fogyás. Egy kicsit vigyázni kellett mellette és annyi. Én futni nem tudok és vénségemre nem is akarok, hogy itt röhögjenek a belvárosban.