Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Gastroyal zsírégetés március 16-tól fórum

Gastroyal zsírégetés március 16-tól (beszélgetés)

❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯
264. Evka
2011. márc. 30. 21:24

látom mindenkinek ízlett minden!

háát... nekem a reggeli levesen kívül semmi nem tetszett.

a zelleres krém szerintem nagyon rossz volt, nem is ettem meg és a kölesropogósból is csak az egyiket tudtam legyűrni...

az alga tutira nem árt, így megeszem. Ezt írják az algakapszuláról: [link]

263. Maruszja (válaszként erre: 261. - Evka)
2011. márc. 30. 21:17
Évi Neked hogy megy a fogyás?
262. Evka (válaszként erre: 255. - Zsofi_81)
2011. márc. 30. 21:14
gratula!
261. Evka (válaszként erre: 250. - Krokett)
2011. márc. 30. 21:13
Csodálom és irigylem a lelkesedésed! :))
260. Maruszja (válaszként erre: 256. - Krokett)
2011. márc. 30. 20:52
Az enyémben egészben volt, de nagyon sok.
259. Maruszja (válaszként erre: 255. - Zsofi_81)
2011. márc. 30. 20:51
Gratulálok az évfordulótokhoz!
258. Krokett
2011. márc. 30. 20:46
evést
257. Krokett (válaszként erre: 255. - Zsofi_81)
2011. márc. 30. 20:46

Kérdés, hogy mitől szűkült össze.. :))

Ez tényleg szuper egyébként!

Az a lényeg, hogy nem szabad tágítási gyakorlatokat végezni ezután.

A közös evét pedig hosszú beszélgetésekkel kell megszakítani, így sokkal kevesebbel is jól lehet lakni. Állítólag az agynak 20 perc kell(lassú a felfogása), hogy rájöjjön, hogy eszünk. Sajnos 20 perc alatt sokat lehet enni, ha éhes az ember. Én legalábbis tudok sokat. Érdekes, hogy ha pl. evés közben telefonhoz hívnak, visszaülve már nem is vagyok éhes, pedig a fele még megvan az ételnek.

256. Krokett (válaszként erre: 252. - Maruszja)
2011. márc. 30. 20:42

Lehet, hogy rám külön főznek. A bors az enyémben meg volt darálva.

Tényleg jó volt a roló. Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve.

2011. márc. 30. 20:38

ja, és azt az algakapszulát én nem szedem be. Ki tudja mi van benne, de szerintem nem kell semmi más a fogyáshoz, csak sokszor kevés kaja.

Amúgy képzeljétek, ma van az évfordulónk a férjemmel, és ennek örömére elmentünk vacsizni. Egy salátát rendeltem, és a felét tudtam megenni az adagnak. Ezek szerint már összeszűkült a gyomrom.Ez azért jó jel szerintem a jövőre nézve...

254. Maruszja (válaszként erre: 253. - Zsofi_81)
2011. márc. 30. 20:28
Na nekem nagyon sok volt, mire végeztem nyuszinak éreztem magam!
2011. márc. 30. 20:17
Szerintem az uzsi isteni volt!!! És egészséges is,csak kb még 3szor annyit bírtam volna megenni belőle!!! De imádtam!
252. Maruszja (válaszként erre: 250. - Krokett)
2011. márc. 30. 20:16

Nagyon jó! Megint sikerült megnevettetni!

Túl vagyok a vacsorán. Hát az egész bors rengeteg volt az enyémben, csak úgy feketélletek benne, nem győztem kidobálni belőle.

Elég erős is volt. Az a bélszínrolószerű valami nem volt rossz. Kár, hogy nem bélszínroló volt!

251. Krokett
2011. márc. 30. 19:22
rózsa
250. Krokett (válaszként erre: 249. - Maruszja)
2011. márc. 30. 18:36

Bizony, bizony. Van fehérbors, feketebors,rózsbors és zöldbors. Na most figyelj!

"Mind ugyanazon a növényen terem, színük attól függ, hogy mennyire éretten szedték le őket. A különböző színű borsok nemcsak érettségükben, hanem ízükben, csípősségükben, és a borstípusok feldolgozásának módszerében is eltérnek egymástól."

És az uzsi zseniális volt! nagyon szerettem ropogtatni. Kicsit hosszabb lett az első két fogam ugyan, de megérte.

2011. márc. 30. 17:23
Na túl vagyok az uzsonnán, szépen kimártogattam a paradicsomos zellerkrémbe a zöldséghasábokat! Hát mit mondjak? Isteni volt! Most előttem van az étlap és nézem mi lesz a vacsi. Hát nem ájultam el attól sem: Kölesropogós zöldborsmártással. Nem tudom az "ó" betűt véletlenül hagyták ki, vagy van ilyen is? Hogy miket találnak ki!
2011. márc. 30. 15:41
Még nem uzsonnáztam, de úgy látom az is zöldség. Ma zöldség napunk van ezek szerint.
2011. márc. 30. 13:10

Sziasztok fogyitársak!

Jót nevettem egy-egy beírásotokon! Köszönet érte.

Én is megettem a gyümi levest, ha bár a meggyből hagytam egy kicsit és kidobtam.

A tízórai salátákat egy kicsit később ettem a kelleténél, de megettem úgy, hogy egy pici sót tettem rá. Tudom nem szabad sózni, de annyira semmi íze nem volt.

Már az ebéden is túl vagyok. A lencsefasírtot bedobtam a mikróba egy üres dobozkában, a savanyú káposztát szintén megsóztam egy kicsit és úgy ettem meg őket. Remélem az uzsonna már nem valami saláta lesz, mert mára elég volt!

A súlyról. Én ugye hétfőnként szoktam magam mérni, akkor minusz 4 kilót mutatott a mérleg. Ma reggel hát gondoltam egyet és rápattantam a mérlegre. Tudjátok mennyit mutatott 10 dekával kevesebbet!!! Hát röhej! Közben meg tekertem a biciklit itthon tegnapelőtt is tegnap is és ma is fogom. 10 dkg, hát picsa! Teljesen el voltam ájulva ez a negyedik hetem és 4,10 kg-ot fogytam eddig. Akkor meg mit mond a kajakihordóm, hogy 6 kg-t kellett volna fogyni! De hogy?

Én is bekaptam az Alga kapszulából 2 db-ot, 1 db-ot meg a vacsoránál fogok. Hogy mit tesz ez, nem lehet pontosan tudni? De örülök neki, hogy a löttyöket lemondtam és nem fizetek érte napi 500 Ft-ot, amikor én itthon meg tudom csinálni a teákat. És szerintem ha sima, buborékmentes ásványvizet iszunk az is tök jó!

Sok fogyást kívánok mindenkinek!

246. Krokett
2011. márc. 30. 12:28

Jó volt az ebéd!

A lencsefasírtot feloldottam a káposztában.

Így olyan rakott káposzta feeling lett.

Haladok meeting-re, remélem elég lesz az üzemanyag, míg hazaérek. Talán elcsípem az uzsonnaidő végét.

245. Krokett (válaszként erre: 244. - Cs.gica)
2011. márc. 30. 11:38

Hagyd az algát másra.

Az étel nem gondolom, hogy káros, de a lötyiket, meg kapszulákat nem biztos, hogy kéne erőltetni.

Na a zsírégető lisztre én is kíváncsi lennék. Nagy titok lengi körül. Nem is lehet külön kapni, nem is írják, hogy miből áll. Pedig sztem kötelező mindennek megadni az alkotórészeit.

Bár ha megadnák sem lennénk előbbre:

E2856945

E6987245

....

ízfokozók, stb.

EGYED!!

244. cs.gica
2011. márc. 30. 11:15

Lányok én egy kicsi aggódom az alga miatt. Elég rendesen vedeltem a megadrinket és szedtem az algakapszulát. A doktornőnek gyanús lett a szemem. Múlt héten csináltatott vérképet és a pajzsmirigyem kicsit elkezdett túlműködni. A neten néztem utána, hogy a spirulina algában sok a jód. Gondolom, aki egészséges, annak mindengy, de lehet, hogy én határeset voltam és egy kicsit átlendített a vonal túloldalára. Aztán meg a vesefunkciók is kicsit romlottak.

Azt hiszem én is folytatom a magam módján, de olyasmivel, amiről tudom mi van benne. A zsírégető lisztről pl. fogalmam sincs mi lehet.

243. Krokett (válaszként erre: 242. - Zsofi_81)
2011. márc. 30. 10:37

Gondolhatod én hogy örülök! :)

Hagymás volt tényleg, de finom. Megyek én is ma egy tárgyalásra, elő a rágógumival. nem baj, az is íz!

Tegnap este olyan éhes voltam, hogy a fogmosásnak is örültem. Nyalogattam a szám szélét utána, mint Bercus a kinti macskánk.

242. zsofi_81 (válaszként erre: 241. - Krokett)
2011. márc. 30. 10:03
Szia!Én most ettem meg a bőségsalit, nem volt rossz, csak hagymás.Nem tudom hogy gondolják, hogy az ember jól behagymázik reggel, aztán menjen emberek közé:-)Örülök, hogy megmaradt a kajád:-)
241. Krokett
2011. márc. 30. 09:53

Tízórai. Bőségsaláta! Hurrá!

Hosszan elgondolkodtam, hogy mit is jelent a bőség a saláta nevében.

Rájöttem, hogy a derékbőségemet.

240. Krokett
2011. márc. 30. 08:57

Huhh.. Majdnem megállt a szívem, mert kis híján elvesztettem a holnapi táplálékomat. A kerítésre akasztja Imrém (gastroyalos kapcsolattartóm) a zacsit a dobozokkal. Levonultam az élelemért, de előtte kivittem volna a kukát. Mielőtt kivittem volna, kinyitottam a tolókaput, ami szépen rácsúszott a zacsira, és kivasalta a kaját.

Szerencsére nem pukkadt ki egyik sem.

Ennek örömére benyakaltam az isteni meggylevest reggelire, és belőttem magam az algakapszulával.

Szépen indul a nap!!!

239. Krokett
2011. márc. 30. 08:50

Lányok, ne aggódjatok!

1. az izom nehezebb, mint a zsír.

2. az első időszak fogyása után a szervezet átáll a csökkentett üzemmódra, némi stagnálás után újra el fog indulni.

A bűnözést mellőzni kell, és élvezni az életet, a napsütést!!! :))

238. Evka (válaszként erre: 237. - Zsofi_81)
2011. márc. 30. 08:40

most mértem magam. 1 hét alatt 60 deka ment le. kereken 95kiló voltam.

ez azt jelenti, hogy két hét alatt kb 5 kiló, de azért nem tetszik, hogy az első hét sikere után csak 60deka...

én a héten nem tornáztam, mert mindig elmaradt valamiért... d4e annyira csalódott vagyok, hogy a következő héten végig elipszisjárózom és megnézem, hogy úgy mennyiben lesz más...

A lencsefasírt tényleg gáz...

2011. márc. 30. 07:54

Sziasztok!

Hát a mai mérlegelés kicsit csalódást okozott. AZ elmúlt 1 hét alatt összesen 0,3 kg-ot fogytam. Mondjuk ha úgy veszem 2 hét alatt 3-at, de azért ennél többre számítottam, főleg, hogy sokat mozgok mellé.

Az is igaz, hogy ezen a héten egy picit lazábbra vettem a kúrát, de nem gondoltam, hogy ez számít, mert végülis úgy gondolom, hogy egy idő után a saját lábamra állok, és gastroyal nélkül folytatom ugyanezt (kis mennyiségek napi 5 étkezésre). Egyébként nem sokat ettem mellé, pár szem korpáskekszet egyik nap, és egy-két alkalommal ha nagyon éhes voltam este ettem csemegeuborkát.De mást nem ettem mellé. Hát úgy látszik ezt sem lehet. Főleg az bosszant, hogy egy csomó pénzbe kerül, és lehet, hogy ezzel elrontottam, és felesleges pénzkidobás az amúgy sem olyan finom kajákért. Ha emellé még nem is fogyok....hát az szörnyű lenne. Úgyhogy a maradék 2 hétben szigorítok újra, hátha még nem késő...

Évi! Neked mi lett az eredmény? Te is ma mérted, igaz?Amúgy ma megint lencsefasírt lesz:-( előre félek...

236. Krokett (válaszként erre: 235. - Maruszja)
2011. márc. 29. 18:53

Tervezek, tervezgetek..

A munkámon kívül pl. a reggelit.

235. Maruszja (válaszként erre: 234. - Krokett)
2011. márc. 29. 18:42

Otthon dolgozol a gépen? Ilyen munka kellene nekem is. Szívesen gépelnék, vagy akármit csinálnék a számítógépen.

Még nem tudom mindig mi a vacsi, még várok vele, meg a második kutya van lent sétálni, utána fogunk csak vacsizni. Nekem is azon jár az agyam, hogy vajon mi lehet? Hű, ne is mondd fincsi töltöttkáposzta! Egy bekajálással visszahoznám az összes eddig leadott súlyomat az tuti!

❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook