Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Gastroyal zsírégetés március 16-tól fórum

Gastroyal zsírégetés március 16-tól (beszélgetés)

❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯
204. zsofi_81 (válaszként erre: 202. - Evka)
2011. márc. 28. 14:21

Túrórudit szabad melléenni? Mármint a sajátjukat?Vagy valami helyett eszed?Én most csak sima vizet iszom, kicsit elég volt a teákból, lehet, hogy az almaecetest kipróbálom...

A szerda most sem lesz túl jó, ahogy nézem...

203. zsofi_81 (válaszként erre: 200. - Cs.gica)
2011. márc. 28. 14:15
Hát akkor az összes kiflit visszaküldhetném.Akkor mit ennék ennyi pénzért??? Inkább legyűröm, aztán pár hét múlva átállok vmi egészségesebbre.
202. Evka
2011. márc. 28. 14:14

és vettem túrórudit. nagyon finom :))

reggel lefőztem a teákat. 1 l fodormenta, 1 l fehértea (pici mézet és citromlevet tettem bele), illetve 1 liter víz 2 citrom levével (a Gastroyal méregtelenítő limonádéjában is csak ez van...)

201. Evka (válaszként erre: 200. - Cs.gica)
2011. márc. 28. 14:11

és akkor aznap mit eszek?

megettem az ebédet. Nekem a szaga nem jött be, de amúgy nem volt rossz...

most 5 nap alatt csak 1 kilót fogytam eddig, de ez a bünti azért, mert folyamatosan elmaradt a tornám...

200. cs.gica
2011. márc. 28. 13:38

Fogyitársak!

Aki homokszerű anyagot érez az ételben, az másnap a futárral küldje vissza.

A neten kaptam infót. A Gastroyal azt kéri, hogy ha ilyen minőségi kifogás merül fel, akkor a minőségellenőrzésnek vissza kell küldeni.

199. Krokett
2011. márc. 28. 12:54

Szerintem is nagyon szép a 4kg. Mindenkinél máshogy indul el. Van aki az elején gyorsan ledobja, van akinél hetekig tart, mire beindul. Gratula!

Nekem ma volt az első étkezésem.:) Ebéddel kezdtem, és lehet, hogy nagyon éhes voltam, de szerintem nagyon finom volt a zöldborsó. A rántott gomba pedig jól esett hozzá.

198. zsofi_81 (válaszként erre: 197. - Maruszja)
2011. márc. 28. 12:31

Szia!

Szerintem ez nagyon szép eredmény!Lehet, hogy nem gyors, de biztos, hogy ez tartós marad! Fogyhattál volna 6-ot, de abból 2 csak víz lenne.Elég sok oldalt olvasgattam, és mindenhol azt írják, hogy ez a rohamfogyás csak átmeneti, az a tartós, ami lassú, kb 1 kg/hét.Szerintem ez nagyon szuper, és csak így tovább!!!Azonkívül mindenkinek más az anyagcseréje, lehet, hogy nálad lassabban indul be, és utána felgyorsul.

2011. márc. 28. 12:23

Nem régen hozta a Gastroyalos csaj a mai kaját. Mondtam neki, hogy 3 hét alatt 4 kg ment le és azt mondta, hogy "hű, az nagyon kevés!" 6 kg-t kellett volna fogynom igazság szerint - szerinte.

Mit csináljak, ha ennyi? Nem tudok semmit csinálni, ha csak nem többet tekerni a szobakerékpárt, de néha olyan lustaság jön rám. Most is esik az eső és lusta lettem, pedig még az ebédet meg sem ettem, csak a tízórai magokat csemegéztem el. Lehet, hogy én is ledőlök, alszom egyet és majd utána fogok ebédelni.

Nektek több fogyást kívánok, mint az enyém! Lehet a korom miatt is megy le nehezebben.

2011. márc. 28. 09:58
Ma sem figyeltem az időre, mert majd nem 9 óra volt, amikor felkeltem. 8-kor szoktam, de az óraátállítás miatt 9 lett. Megettem gyorsan a gyümi levest. A tízórait lehet, hogy később fogom, mint 10 óra, hiszen akkor nagyon kevés lenne a két kajálás közötti idő. Ezért aztán az ebéd is elhúzódik, csak az a baj, hogy a férjem meg délben eszik, mert utána meg sziesztázni a kutyákkal. Ez nálunk mindig így van.
195. Maruszja (válaszként erre: 194. - Zsofi_81)
2011. márc. 28. 09:56

Szia Zsófi és minden kedves fogyitársam!

Ma 3 hét, hogy fogyózom, azaz eszem a Gastroyalos kajákat és minusz 4 kg éppen. Hát nem tudom mit mondtok rá, de én azért elégedett vagyok. Nem érzem magamom a fogyást, ugyanúgy szuszogok, ha feljövök a második emeletre. Talán majd később.

Most főzöm a teákat, mert mától már nem kapok löttyöt.

194. zsofi_81 (válaszként erre: 189. - Evka)
2011. márc. 28. 08:53

Jól hangzik, én lehet, hogy megpróbálom ezt az almaecetet, hátha hatásosabb lesz a diéta!

Marcsi, mi lett a mérlegelés eredménye???

193. Krokett (válaszként erre: 180. - Evka)
2011. márc. 27. 23:53

Irtó jól hangzik, és meg is enném, ha nem nekem kéne pepecselni vele. Ezért találtam ki a Gastroyal menüt. Sajnos se időm, se idegrendszerem nincs két evőkanálnyi különleges ételeket készíteni, és hajkurászni a hozzávalókat (lazac, eper, stb).

Kár, hogy ezt a menüt nem hozzák házhoz. :))

192. Evka (válaszként erre: 191. - Maruszja)
2011. márc. 27. 21:03
én is összevissza ettem eddig, de akkor majd figyelek az időre is...
191. Maruszja (válaszként erre: 188. - Evka)
2011. márc. 27. 20:29
Évikém ebben igazad van. Én bevallom a reggeli és a tízórai, no és az ebéd között tuti nincs meg a 3 óra. Reggelizni akkor szoktam, amikor felébredek, úgy 8 - 1/2 9 között, 10 órakor eszem a tízórait, és általában 12 környékén az ebédet. 3-kor az uzsonnát és a vacsorát valamikor 7 óra környékén. Tehát ez nagyon rossz beosztás ezek szerint.
190. Maruszja (válaszként erre: 189. - Evka)
2011. márc. 27. 20:25
Igazad van, az is hatásos lenne. De én már beszereztem a fehér teát és a lúgosító teát. Nekem azt most meg kell innom, ha megunom, akkor a javaslatod is nagyon jó ennek a célnak!
189. Evka (válaszként erre: 187. - Maruszja)
2011. márc. 27. 18:50
Marcsi! Arra gondoltam, hogy almaecetes vizet is ihatnánk most, hogy lemondtunk a lötyikről. Ezt találtam az almaecetről: [link]
188. Evka
2011. márc. 27. 18:27

ezt most találtam: [link]

szerintem a gastroyal-os is hasonló, napi 5 kisebb étkezéssel. Ezek szerint figyelnünk kellene arra is, hogy az étkezések közt ne teljen el több, mint 3 óra

187. Maruszja (válaszként erre: 186. - Evka)
2011. márc. 27. 18:26
Már nem emlékszem az ízére, de biztos igazad van. Hogy miért? Nem tudom. Passz.
186. Evka (válaszként erre: 185. - Maruszja)
2011. márc. 27. 18:17
a hétfői eperleves viszont sós volt. Akkor az miért volt? :))
2011. márc. 27. 18:11

Én a reggeli gyümölcsleveseket meg tudom enni. Nekem az ilyenek nem jönnek be: mint a hal ételek, vagy a mai tojássaláta. No az ilyesmit nem tudom megenni. Én úgy csalok a kajával, hogy ha olyan valami van, amihez lehet valamit zöldséget enni, akkor eszek hozzá kígyóuborkát megsózva.

Na a só: minden kaja sótlan, de gondolom ez direkt van.

Azt a ropogós homokszerű valamit én sem bírom.

184. cs.gica
2011. márc. 27. 17:55

Hát Lyányok! Már erősen gondolkodom azon, hogy inkább vesződöm én az ételekkel. Már az íróasztalomra halmoztam a diétás étrendeket, aztán szépen sorjában végigeszem. Gyümölcs délelőtt, pici husi és saláta délben, és este ismét valami hasonló. Persze ha rendesen készítenék el az ételeket, akkor ez a napi étrend sokkal sokkal kényelmesebb lenne, de hát ez van..

Ez a sok homokszerű izé benne, nagyon bosszant.

2011. márc. 27. 16:49

Sziasztok!

Én most újult erőre kaptam a diétával kapcsolatban.A menüről határozottan az a véleményem, hogy egyre rosszabb, szerintem a szerda és a péntek(a lencsepogácsával) volt a mélypont.Most a hétvégét én jobban viselem, de azt találtam ki, hogy egy picit át fogom alakítani a saját ízlésemnek megfelelően.Persze nem az adagokat, hanem inkább azt, hogy a reggeli trutyi helyett összeturmixolok egy almát és egy kis meggyet, vagy más gyümölcsöt, banánt nem, és azt eszem.Vagy pl. az almás céklasaláta helyett eszek egy kis céklát és almát külön.Szerintem az adagok jók, a menü leírva sem rossz, csak az elkészítés pocsék.

De persze egyenlőre amíg be vagyok fizetve addig megpróbálok mindent megenni, de ennyi könnyítést adok, így talán egy picit egészségesebb is lesz. És így hátha tudom tartani utána is, mert szerintem ez hosszútávon is jó lesz, hogy ekkora adagokat eszem, csak odafigyelek, hogy mikor mit.

182. Maruszja (válaszként erre: 181. - Evka)
2011. márc. 27. 16:06
Pedig milyen finom az a hízlaló frissen sült kenyér. Én szeretem a kenyeret, de már mióta nem ettem. Azóta a férjem alíg vesz kenyeret, mert nem fogy el soha. Inkább péksüteményeket vesz magának mindenhez.
181. Evka
2011. márc. 27. 14:03

és az jutott eszembe, hogy mennyi pénzt spórolunk meg azzal, hogy nem eszünk kenyeret és finomított cukrot :))

(a mai kenyér és cukor árak mellett)

egyébként nekem 2,5éves a kisfiam és pl. búzacsírás abonettet adok neki kenyér helyett... (nehogy rákapjon a hizlaló kenyérre :) )

180. Evka
2011. márc. 27. 13:59

z egy érdekes cikk szerintem:

[link]

179. Evka (válaszként erre: 178. - Maruszja)
2011. márc. 27. 13:59

engem nem.

sőt, cukorgyógyszert szedek és folyamatosan ment tőle a hasam, de amióta napi 5 diétás étkezést eszem, ez megszűnt!

178. Maruszja (válaszként erre: 177. - Evka)
2011. márc. 27. 13:57

Hát látod milyenek, nem tudnak várni őszig, hogy Te már csini lettél volna az esküvőre.

Én meg áprilisban megyek egy barátnőmhöz Pestre. Már előre kérte, hogy ha megyek egyek nála. Hát most mit csináljak? Vigyem a kis dobozkáimat, vagy egyek nála? Mondtam neki, hogy na jó eszek egy kicsit, de azért a dobozokat viszem. Ha bár egy kicsit tartok a hasmenéstől, mert engem a reggeli gyümi levesek meg szoktak hajtani.

Benneteket nem?

177. Evka (válaszként erre: 173. - Cs.gica)
2011. márc. 27. 13:54

én hivatalosan szerdánként mérem magam, de ma reggel ráálltam és több voltam, mint szerdán, de én csak a szerdai méréseket jegyzem majd fel, az lesz a mérvadó!

Május 7én esküvőre megyek és még dagi leszek! :((( van még szűk másfél hónapom. Ha figyelek a folyadékbevitelre és mindennap kínzom magam tornával, akkor talán lesz látható eredménye... de nem leszek 30 kilóval könnyebb... jobban örültem volna, ha ősszel mondják ki a boldogító igent...

176. Evka
2011. márc. 27. 13:48

akkor a mai menü:

almaleves: nem volt rossz, bár én inkább kompótnak hívnám...

almás céklasaláta: utálom az összes ilyen kevert cuccot, de szétválogattam és a 3/4 ét kb. meg is ettem...

ebéd: életemben nem ettem tojás salátát, szóval biztos ilyennek kellett lennie, de nekem édeskés volt

rántott husi: szerintem a sóval nem is találkozott, de legalább hús volt végre!!!

175. Maruszja (válaszként erre: 173. - Cs.gica)
2011. márc. 27. 13:40

Van ilyen, majd beindul később a fogyásod.

A sógornődet sajnálom, szegény annak tényleg ennie kell, de ahogy írod sajnos Ő nem hízik. Pedig nagyon kellene neki.

Mi meg itt kínlódunk, hogy leadjunk.

Én nem tudom, hogy én lettem válogatós, vagy valóban az elején, amikor kezdtem a Gastroyalos kajákat jobbak voltak. Nekem a mostaniak olyan csapnivalóak! Biztos én vagyok a válogatós.

❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook