Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Gastroyal zsírégetés március 16-tól fórum

Gastroyal zsírégetés március 16-tól (beszélgetés)

❮❮ ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... ❯❯
354. cs.gica
2011. ápr. 3. 13:08

Természetesen megoszthatom veletek a költségeit!

Írjam a bankszámlaszámomat?:)))

353. Krokett (válaszként erre: 352. - Cs.gica)
2011. ápr. 3. 10:13

Részemről mi az hogy!

Csak ígérd meg, hogy a dobozok maradnak.

Szerintem nagyon hasznos lesz összehasonlítani, hogy az önerőből végzett diéta hogy viszonyul a gyárihoz.

Esetleg a költségeit is megosztanád velünk?

352. cs.gica
2011. ápr. 3. 09:46

Holnap már én főzök magamnak. Barátkozom a keresztesvirágúakkal. Reggeli és tízórai még Gastroyal, aztán egy kis karalábé önámítós töltelékkel. Dobozkázom és beosztom. Számolgatom..

Azééé maradhatok köztetek?

351. Krokett
2011. ápr. 3. 09:37

Jó reggelt Nektek!

A kávét szűzen ittam én is. Mondjuk máshogy nem is tudnám, mert szeptemberi vagyok..

Tegnapi fogadalmam borotvaélen táncol. Ma hajszálra annyi vagyok (súlyilag), mint tegnap. Elolvastam szóról szóra, hogy mit ígértem, tehát TÍZÓRAIZOM!! (milyen érdekes, hogy az izom is szóba kerül). Hogy ezért mennyit kellett a mérlegen padödöznöm...

350. Maruszja (válaszként erre: 349. - Cs.gica)
2011. ápr. 3. 09:34

Egészségedre a kávét! Én valamivel utánnad (időben) ittam a kávémat. Nekem magas a vérnyomásom, szedem rá a gyógyszert is.

Most nagyüzemben főzök a férjemnek meg apukámnak.

Valahogy most olyan szédülős vagyok, nem érzem magam toppon.

349. cs.gica
2011. ápr. 3. 07:00

Jó reggelt mindenkinek! A tegnapi ételeket szívesen elfelejtem (um. zöldséges muffin meg gesztenyés karfiolkrém) Mára kinéz egy kis husika. A reggeli szilvás puding volt és nagyon jól esett.

A folyadékbevitelről.. Én a napi két litert sem tudom meginni. Nem beszélve arról, hogy aki magas vérnyomásos, az vigyázzon kicsit a hirtelen többletfolyadékkal.

Most a kávém hörpölöm: egyészségünkre Maruszja!

2011. ápr. 2. 21:31

Hát túléltük a mai napot lányok! Ahogy elnézem holnap lesz több husi is.

Az uzsonna nekem is nagyon ízlett, fincsi volt. Végre valami!

Ma 2-szer voltam lent kutyát sétáltatni, viszont nem tekertem a szobakerékpáron.

A kávét viszont szűzen iszom továbbra is!

347. Krokett (válaszként erre: 343. - Evka)
2011. ápr. 2. 20:37

Jó kis cikk volt.

Ugyan néha tényleg van olyan érzésem, hogy a bálnák családjába tartozom, de 4 liter vizet nem tudnék meginni, csak infúzióval.

346. Krokett
2011. ápr. 2. 20:11

Sziasztok lányok! (mert ugye gyáva férfinép nem keveredik ide, hacsak... :) )

Ma a kerti munka oltárán áldoztam. Úgy ment az idő, hogy csak akkor vettem észre, hogy enni kéne, mikor olyan érzésem volt, hogy kivették belőlem az elemet.

Az ebéd, na az ebéd!! Na az ebéden lendüljünk túl, viszont álljunk meg az uzsinál. Hogy az milyen naccerű volt! El is határoztam, hogy ha majd lehet, csinálok ilyen diós gyümölcsvelős császármorzsát. A liszttel fogok kicsit rendetlenkedni.

És akkor a dió az a szál, ami rögtön átköt a vacsihoz. Szerintem azt is ki fogom próbálni. Diós rizottó!! Nyami.

Ha holnap reggel nem mutat kevesebbet a mérleg, nagyon elszánt vagyok, esküszöm kihagyom a tízórait!

345. cs.gica (válaszként erre: 344. - Maruszja)
2011. ápr. 2. 15:48

Én már nem tudom a kávét szűzen inni..

Az az idő már elmúlt.

2011. ápr. 2. 14:53
Eszem az uzsit, egész jó, igaz nekem már minden jó. A kávét szűzen ittam, de volt rossz, lehet megszokom így.
343. Evka
2011. ápr. 2. 14:47
találtam egy csomó érdekeset a lúgosításról. Talán Titeket is érdekel: [link]
342. Maruszja (válaszként erre: 340. - Cs.gica)
2011. ápr. 2. 13:07
Olyan jó, amikor az ember egy számjeggyel kevesebbet tud mondani. Sajnos én még nem mondhatok kevesebbet a számjegyek esetében.
341. Maruszja (válaszként erre: 340. - Cs.gica)
2011. ápr. 2. 13:06
Nekem is ez a negyedik hetem és eddig - 4,20 kg. Tehát akkor hozzád vagyok leközelebb fogyásban.
340. cs.gica
2011. ápr. 2. 12:38

Drága Maruszja - társam a kávézós bűnözésben... én is kávézom. Arról az egyről nem mondok le. Sőőőőt, én egy kis tejszínhabbal iszom. Ezzel együtt egy hét stagnálás után, ismét elindultam lefelé. VÉGRE 90 ALÁ KERÜLTEM. Igaz, csak tíz dekával, de az is nagyon jóóó. Négy hét alatt 4,5 kg. Hát az én koromban már ez jónak mondható.

Egy hét szünetet tartok a Gastroyal ételekben, majd meglátom mire jutok magam. Felkészültem zöldséggel, és ilyesmivel, remélem menni fog.

339. Maruszja (válaszként erre: 337. - Evka)
2011. ápr. 2. 12:18

Lehet, hogy a kávé a hibás, ráadásul tejporral iszom, az meg sajna biztos zsíros. Elalszom, ha nem iszok kávét. Inkább megpróbálok üres kávét inni mától. A férjem már 30 éve úgy issza.

Inkább a lúgosító víz volt jó szerintem is. Én is unom már a teákat, azok is nagy szarok, nem csinálnak semmit. Most szénsavmentes ásványvizet iszom, mert azt jobban kívántam.

A szezámmagos akármi nekem sem ízlett, de legyűrtem.

Én többet járok le a kutyákkal, szobakerékpározok és mégis csak 20 dkg minusz.

338. Evka
2011. ápr. 2. 12:12
nekem ez a zsírégető szezámmagos izé nem ízlett... tettem bele sajtot és ettem hozzá egy paradicsomot...
337. Evka (válaszként erre: 336. - Maruszja)
2011. ápr. 2. 12:11

nem próbálod meg elhagyni a kávét? lehet, hogy az a gond...

a méregtelenítő hét lötyijei engem teljesen felpörgettek. Eddig azt hittem, hogy a fitt tea volt a jó, de lehet, hogy a lúgos víz. Mindenesetre mindkettőből rendelek a jövő hétre. Illetve tornázni kellene, de sajna én sem csináltam tegnap sem....

2011. ápr. 2. 11:59
Az ebéd egész jó volt egy kis friss salátával. Cukor helyett édesítőt használtam. Ezen e héten szinte semmi nem ment le, eddig 20 dkg. Ma is mértem magam. Szerdán 10 dkg volt, ma reggelre 20 dkg. A fene egye meg, mi a fenétől nem megy le?
335. Evka (válaszként erre: 334. - Krokett)
2011. ápr. 2. 11:56
én speciel megtartottam pár dobozt és az általam által kreált méregtelenítő héten is a dobozaimból fogok enni. csak hogy nehogy elszokjak tőlük a következő hétig... :)))
334. Krokett
2011. ápr. 2. 09:12

A gyümi levest imádom egyszerűen. reggel nagyon jól esik.

Ha valaki nem rendel, szerintem sokat segíthet, ha ugyanígy bedobozol magának egy napi kaját, és ott a tervezési határ. Esetleg megkéri a férjét, hogy csapjon a kezére, ha máshoz nyúl. :)

333. Krokett (válaszként erre: 328. - Maruszja)
2011. ápr. 2. 09:10

Na itt kezdődik a teremtés. Nem vágyakat kell megfogalmazni, hanem azt az érzést előidézni, mintha már teljesült volna..

Nem könnyű, de kipróbáltan működik. :)Ezért kell kis célokkal kezdeni, mert azt könnyebb magunkévá tenni.

Nincs baj a naggyal sem, csak tudni kell elhinni, vele élni, úgy működni, mintha már meglenne.

2011. ápr. 2. 08:32

Sziasztok fogyitársak! Megettem a gyümi levest, azaz csak a levét, a gyümiket kidobtam. Valahogy úgy unom már a reggeli leveseket. De ez van!

Én megrendeltem ugyanezt a sorozatot a jövő hétre is, de a férjem már nyafog, hogy milyen sokba kerül az én fogyókúrám. Hát sokba szerintem is, de nagyon várom már, hogy több menjen le.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

331. Evka (válaszként erre: 330. - Zsofi_81)
2011. ápr. 2. 00:07
ha megnézed a lúgosító hetet, akkor látod, hogy nem sok mindent kell venni. vagy szelet répa vagy reszelt... ananász magában vagy joghurtban, raklap káposztaleves, sok lötyi, 6 banán, alma almával és barnarízzsel... kb. ez a lényege. az ABC-ét bonyibb lenne megcsinálni, arra nincs időm, de ez egyszerű és csak kétszer kell főzni. egyszer zöldséglevest és egyszer káposztát... utána visszatérek a Gastroyalra...
330. zsofi_81 (válaszként erre: 329. - Evka)
2011. ápr. 1. 22:37

Hú, ügyes vagy, ha ezt meg tudod csinálni. Ennyi félét főzőcskézni... Én ott buknék el,( és ezért is nem merem abbahagyni a pocsék kaja ellenére), hogy bőkezűbb lennék magammal, mint ők. Bár újabban így is melléeszem, bár kizárólag gyümölcsöt vagy savanyúságot...Szóval én megrendeltem, de vannak kétségeim, hogy jól tettem-e. De az hajt, hogy elhatároztam az 1 hónapot, addig nem adom fel.

Jó fogyást éjjelre mindenkinek:-)

329. Evka (válaszként erre: 328. - Maruszja)
2011. ápr. 1. 22:09

ne aggódj. Te heti 1 kilót fogysz. Az sokkal több, mint amit Zsófi vagy én fogytam a múlt héten! Ugye milyen ügyi vagy? :)))

mai kaja:

a brokkolis cucc nagyon rossz volt, odaadtam a kutyának, ettem helyette egy szelet trapista sajtot...

a krumplipüré az egyik kedvencem. Lelkesen kezdtem bele, ami hamar lelohadt, de aztán a végére megbarátkoztam vele.

én vízöntő vagyok, nem kell oroszlánnak lenni, hogy keveseljem a húst :)))

nem rendeltem meg jövő hétre semmit, de az A31 méregtelenítőt fogom enni, csak én csinálom meg. Így nem kell minden nap fél 6kor kelnem, hogy kimenjek a kajáért... és ehetőbb lesz a káposztaleves. :)) összeírtam, hogy mit kell venni. Az innivalókat fogom csak megrendelni hozzá, de azzal pedig még ráérek...

328. Maruszja (válaszként erre: 324. - Krokett)
2011. ápr. 1. 21:25
Aranyos vagy, de ilyet nem mondhatok magamra, hogy sovány vagyok, soha az életben nem voltam az.
2011. ápr. 1. 20:55
Én nem tudom mi van velem, de újabban megnőtt az étvágyam.Lehet,hogy csak több az időm, de nagyon éhes voltam egész nap. Ráadásul ezek a mai pürék, hát nem voltak valami jók.Vagyis előételnek elment volna, de nem jött utána semmi...
326. Krokett (válaszként erre: 323. - Cs.gica)
2011. ápr. 1. 20:20

Hiába, aki másik menüt választ..:)

Legközelebb találd föl magad. Ne edd meg, hanem tedd rá a hasadra (lábadra, kinek mi a sexepilje), fóliázd le, és ég zsír, pusztul a narancsbőr!

Vígasztaljon, hogy az egyáltalán nem csípős tofu is olyan étvágyat csinált nekem ma...

325. Krokett (válaszként erre: 322. - Maruszja)
2011. ápr. 1. 20:16

Vacak?? Olyan volt, mint ha kis mozzarella darabkák lettek volna a nagyon finom brokkolikrémben.

(mozarella= íze nincs, csak állaga)

❮❮ ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook