Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Gastroyal zsírégetés március 16-tól fórum

Gastroyal zsírégetés március 16-tól (beszélgetés)

❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯
294. Krokett (válaszként erre: 293. - Evka)
2011. márc. 31. 16:02

Olyannyira, hogy a macska kinézte a számból. Éppen leültem a kanapéra, hogy elmajszoljam (isteni volt tényleg), mikor azt éreztem, hogy valaki néz.

Ült szemben az ablakban, és fixírozott erősen. Kénytelen voltam félbeszakítani az élvezetet, és megetetni. A dobozomat persze a testemmel védtem.

293. Evka
2011. márc. 31. 15:55
a puding egész jó, még lelkesítés sem kell hozzá! :)))
292. Evka (válaszként erre: 290. - Krokett)
2011. márc. 31. 15:52
és Krokett olyan lelkesen örül minden ételnek és annyira ízlik neki minden, hogy ettől jön meg az étvágyam a zsírégető baconos pogácsához!!!! :)))))
291. Evka (válaszként erre: 287. - Krokett)
2011. márc. 31. 15:50
ha rákeresel a lúgos vízre, akkor máshol is ezt írják, csak azért ezt a linket küldtem el, mert itt az ételek lúgos és savas hatása is fel volt tüntetve, illetve összeszedetten volt leírva a többi infó. Nem kell innen készüléket rendelni. :))
290. Krokett (válaszként erre: 289. - NNona)
2011. márc. 31. 15:35

Kedves NNona!

DE IGEN JÓL REAGÁLSZ!!!

Hidd el, menni fog, én is túl vagyok a 45-n (:D), és menni fog, hiszem, és tudom.

Láttam egy filmet múltkor a túlsúllyal kapcsolatban, ahol egy gömbölyű leányzó panaszkodott, hogy fogyókúrázik folyton, alig eszik, és mégsem fogy. "Jajaj ilyen az alkatom.." Hát nem. Utánamentek, és morzsáról morzsára leírták, hogy mit vett be a szájába egy nap. Volt az vagy 2500 kalória. Hát ezért nem fogyott.

Meggyőződésem, hogy ha CSAK a kiporciózott adagot esszük meg, változás lesz. Lehet, hogy elég 2 hétig rendelni, aztán ráérzünk a fogyás ízére, és magunktól is menni fog, de ha van anyagi lehetőség sztem ez a menü ebből a szempontból jó kis sorvezető.

Még egy. Egymást kell erősíteni, lehetőleg jó kedvvel, pozitívan, mert a túlsúly nem véletlenül ugrott ránk. A diéta tüneti kezelés, belül kell átalakulni első sorban.

Szeretetet vidámságot adni és kapni, és a fél pohár vizet félig teltnek és nem félig üresnek látni, és ez a menü minőségére is vonatkozik, meg persze komolyabb értelemben is.

289. NNona (válaszként erre: 284. - Evka)
2011. márc. 31. 15:21
Én már túl vagyok a 45-n, klímaxban, nem reagálok sajna ilyen jól semmire (ez a tapasztalat). De azért meggondolom, Van egy hetem eldönteni, mert céges továbbképzés lesz a köv. héten, csak utána rendelek.
288. NNona (válaszként erre: 282. - Krokett)
2011. márc. 31. 15:18
99,80 után nem állatm mérlegre. Lehet, hogy 1-2 kilóval több, de talán nem.
287. Krokett (válaszként erre: 286. - Evka)
2011. márc. 31. 14:42

Bizonyára így van.

Azért hadd tegyek annyi megjegyzést, hogy szívesebben látnám mindezt, egy nem 2-300 ezer forintért lúgosító készüléket áruló honlapon...

286. Evka
2011. márc. 31. 14:07

a lúgosító víz hatásairól: [link]

tartalmaz még táblázatot arról, hogy mi lúgosít és mi savasít.

nagyon fontos szerintem, hogy tudjuk!!!!

285. Krokett (válaszként erre: 283. - Evka)
2011. márc. 31. 13:46

A kalóriát én is hiányolom.

Ha nem írják meg, hogy mennyi, úgy veszem, hogy 600.:)

284. Evka (válaszként erre: 281. - NNona)
2011. márc. 31. 13:42
akkor kezdj méregtelenítő héttel. Nekem 4 kiló ment le 1 hét alatt vele. A káposztaleveses undormány a végén elég brutális, de hatásos és azt nézem, hogy a 15. héttől nem lesz a tisztítókúra rendelhető, már csak a 14. héten!
283. Evka
2011. márc. 31. 13:37

néztétek a 15. heti étlapot? a zsírégető étrendekhez beírták a napi kalória mennyiséget és a szénhidrátot.

nekem az endokrinológus azt mondta, hogy napi 1200 kalória maxot egyek és 120nál nem több szénhidrátot. Erre a nőgyógyász azt mondta, hogy ez nagyon szűkös és kb. semmi szénhidrát...

most a menüket hasonlítom össze a best of-fal, amihez szintén odaírhatták volna a kalóriát és a szénhidrátot...

szóval lehet, hogy jövő héten megkínzom magam egy méregtelenítő héttel és inkább menüt váltok...

282. Krokett (válaszként erre: 281. - NNona)
2011. márc. 31. 13:26
Honnan indulsz?
281. NNona (válaszként erre: 280. - Maruszja)
2011. márc. 31. 12:44
Én sem tudok 2000-2200-nél többet naponta, ez is sok, és nem megy hosszú távon. De legalább az első 10 kiló menne le gyorsan, az jó lenne
280. Maruszja (válaszként erre: 278. - NNona)
2011. márc. 31. 12:14
Mariann és Györgyi is az ABC 32-t eszik. De az 3.500 Ft/nap. Lehet, hogy ők bírják azt kifizetni, de én nem.
279. Maruszja (válaszként erre: 278. - NNona)
2011. márc. 31. 12:13

2 fajta teát vásároltam. Fehér teát és lógosító teát. A lúgosító tea dobozán Josib van, azaz indiai műsorvezető. 1-1 litert szoktam csinálni naponta. Teszek bele édesítőszert, mert az első nap csak natúrba ittam, de úgy nagyon rossz. Így viszont elfogadható. Hogy hatásosak-e nem tudom? De ezeket javasolták.

Túl vagyok az ebéden, nekem nagyon ízlett. Ettem mellé még kígyóuborkát 5 karikát.

Ma amikor hozták a kaját akkor fizettem. Piszok sokba kerülök. Hetente ennyi pénz.

278. NNona (válaszként erre: 277. - Maruszja)
2011. márc. 31. 11:56

Biztató volt, amikor a padödős lány elkezdte, de mostanában nem hallok róla semmit, és ez elbizonytalanít.

Milyen teát készítesz mellé?

277. Maruszja (válaszként erre: 274. - NNona)
2011. márc. 31. 10:46

Szia! Gyere bátran, várunk! Nem olcsó mulatság annyi tuti, de reméljük, hogy hatásos.

Én az első napon az ABC 32-t rendeltem. Ez a legdrágább. Másnaptól kezdve viszont az ABC 12-t, majd lemondtam a löttyöt és maradtam az ABC 11-nél. Én magam főzöm a teát mellé. Hát, hogy hatásos, vagy sem, azt még nem tudom, mert hétfő óta iszok kétfajta teát.

276. Krokett
2011. márc. 31. 10:21
ABC bocs
275. Krokett (válaszként erre: 274. - NNona)
2011. márc. 31. 10:20

zsiregetoklub.hu

Megnéztem az árakat, és így lett A11

274. NNona
2011. márc. 31. 10:17

Sziasztok!

Olvasgatlak benneteket, mert én is tervezem, hogy rendelek tőlük. De nagyon tanácstalan vagyok, hogy mivel kezdjek. Ti honnan tájékozódtatok?

273. Krokett (válaszként erre: 271. - Maruszja)
2011. márc. 31. 09:59

Töretlen volt a lelkesedésem egészen a tízóraiig.

Nem mondom, bepusziltam, de ennél a pontnál kicsit zavar támadt a rendszerben néhány másodpercig.

És nem. nem akarok róla beszélni ha kérditek.

272. Maruszja (válaszként erre: 270. - Krokett)
2011. márc. 31. 08:32
Valami biztos van az algában különben nem kapnánk. Sőt elárulom Nektek, amikor kezdtem akkor az ABC 32-t ettem (de csak 1 napig) és ahhoz 10 db Alga kapszulla járt egy napra.
2011. márc. 31. 08:31
Jó reggelt fogyitársak! Sok fogyást kívánok mindenkinek! Vajon ma milyen meglepi kaják jönnek? Majd kiderül.
270. Krokett
2011. márc. 31. 07:58

Biztos, hogy bír ilyen tulajdonságokkal az alga. Fenntartásom csupán a 3 kis kapszula életmegváltó hatásával szemben van. Nagy mennyiségben eredetiben kell használni!

Itt vannak pl. a bálnák...

Komlyra fordítva: egy ismerősöm reflux betegségére jó volt az algapor. Gondolom a savsemlegesítő hatása miatt.

269. cs.gica (válaszként erre: 266. - Evka)
2011. márc. 31. 06:53

Egészséges embernek tényleg jó az alga. De a jódtartalma miatt a túlműködő pajzsmirigynek nem tesz jót.

"alulműködő pajzsmirigy esetén ( Spirulina alga hatása: kiváló jódforrás)"

Egyébként az összes többi hatása kifejezetten hasznomra vált.

268. Maruszja (válaszként erre: 266. - Evka)
2011. márc. 30. 21:52

Te aztán jól felkészültél Alga kapszullából.

Egyébként én is nyelem őket, azt a napi 3-at, ami jár a menűvel.

267. Maruszja (válaszként erre: 265. - Evka)
2011. márc. 30. 21:51
Majd beindul reménykedjünk.
266. Evka
2011. márc. 30. 21:28

Az alga és főként a mikroalga hatékonyságára vonatkozó kutatások csak rövid ideje folynak. Az alga tápértéke mellett, leginkább gyógyászati alkalmazhatósága áll a figyelem középpontjában. Az előzetes és a klinikai tanulmányok az alga számos pozitív hatására utalnak mint a koleszterinszint-csökkentés, vérnyomáscsökkentő hatás, ellenálló képesség növekedése, probiotikus baktériumok szaporodása az emésztőrendszerben, sejtregeneráció, vércukorszint normalizálása, stb. Mivel az alga összetevői építőelemei az izom- és idegsejteknek is, a benne lévő vitálanyagok elősegítik a mentális kiegyensúlyozottságot, véd a fizikai megerőltetések hatásaitól és beindítja a szervezet öngyógyító erejét. Aki munkájában, sportban vagy a mindennapi életben a legmagasabb teljesítményt várja el magától, az nem hanyagolhatja el egészségét.

Spirulina és a Chlorella alga a XXI. század szupertápláléka. Az egészség a sejteknél kezdődik. Nap, mint nap testünk több millió sejtje regenerálódik, cserélődik. Ezen folyamat közben a sejtek felemésztik testünk létfontosságú aktív tápanyagtartalékait. Ha egyoldalú táplálkozásunkhoz stressz, környezeti vagy fizikai megterhelés is párosul és ezek a létfontosságú anyagok nincsenek újratöltve, szervezetünk hiányokkal fog küzdeni, amely előbb vagy utóbb különféle betegségekhez vezet. A törékeny körmök, a fénytelen, töredezett haj, a kiszáradt, repedezett bőr stb. ismerős jelei az anyagcsere- és emésztési zavaroknak. A fizikai teljesítőképesség csökkenése figyelmeztethet arra, hogy nem figyelünk testünk jelzéseire és ideje feltölteni szervezetünk raktárait.

Külsőnk tükrözi testünk anyagcseréjét. Amikor jól érezzük magunkat, kisugárzásunk pozitív, bőrünk sima, hajunk csillog, motiváltnak, magabiztosnak és meggyőzőnek érezzük magunkat. Amikor viszont szervezetünk hiányt szenved fáradékonyak, kedvetlenek leszünk. A sejtek alultápláltsága rendkívül veszélyes. Ennek következménye az ellenálló képességünk romlása, vitalitásunk elvesztése, szervezetünk öregedésének felgyorsulása. Mindez megelőzhető az algákban található és azokból kinyerhető vitálanyagok segítségével. Anyagcserénk pillérei a zsírsavak, aminosavak, ásványi anyagok, amelyek nem csak vitalitást és egészséget biztosítanak.

Sejtjeink táplálékának minősége fontos szerepet játszik ezek öregedési folyamatában. Az elegendő vitálanyagforrás megóvja sejtjeinket, ezáltal szépségünket, életkedvünket, és korai öregedésünk megelőzéséről gondoskodik.

Komplex összetételüknek köszönhetően a Spirulina, Chlorella és Lithotamnium alga keveréke értékes tápanyag-kiegészítő. E három mikroalga a tökéletes vitálanyag-kombináció megtestesítője. A mikroalga a XXI. század fénytápláléka, mely szerint tízszer több olyan biofotont, fényrészecskét hordoz, mint a napon érlelt gyümölcs, zöldség, a biofotonok elengedhetetlenek a tökéletes sejtanyagcseréhez.

A mikroalgáknak rendkívül fontos szerepük van az egészséges, teljes értékű táplálkozásban.

Az alga folyamatos fogyasztásával megelőzhetjük a hiánytüneteket és az ezekből eredő megbetegedéseket. Mindennapi életünkben, munkánkban, de főként a szervezetünket érő negatív környezeti hatásokkal szemben segítenek ezek a létfontosságú összetevők abban, hogy egészségünket és vitalitásunkat megtarthassuk egészen idős korunkig.

Miben segíthet a mikroalga?

* az alga kiváló az emésztési problémák: székrekedés, hasmenés gyomorsav–túltengés, epebántalmak esetében, valamint a

* refluxos tünetek enyhítésében,

* fogyókúrához (étvágycsökkentő hatás)miatt szintén hatékony a mikralga,

* Szklerozis multiplex,

* Chron-betegség,

* vércukorszint normalizálása, (Spirulina alga hatása)

* ízületi és csontbántalmak,

* meddőség ( Chlorella alga lúgosító hatása)

* klimaxos problémák enyhítése esetén is kiváló tapasztaltok vannak.

* hiperaktivitás esetében, növeli a koncentrációs képességet (Genio)

* hajhullás, egészségessé teszi a körmöket, bőrt és a hajat (Spirulina alga hatása)

* a Spirulina alga kiváló segítség koleszterin- és vérnyomáscsökkentésben,

* mély, nyugodt alvást biztosít a Lunar fogyasztása,

* potenciazavarok, prosztata gyulladás, egyéb betegségek esetén,

* hasnyálmirigy-gyulladás, ( Chlorella alga : lúgosítás alapfeltétele ezen betegség felszámolásának)

* az alga kiváló sebgyógyító hatású, fekélyek, pikkelysömör, cellulit, ekcéma (Chlorella alga tonizál, fertőtlenít, szagtalanít)visszeres problémák,

* rossz kedélyállapot, depresszió, (omega-zsírsavak) esetén is érdemes bevetni ezen problémák ellen.

* alulműködő pajzsmirigy esetén ( Spirulina alga hatása: kiváló jódforrás)

* izomláz csökkentésére, megelőzésére is hatékony lehet a mikroalga,

* Alzheimer-kór (acetil-kolin – Genio és algaporok)

* autizmus ( a korábbi védőoltásokkal bekerült nehézfémek kivezetése, omega-zsírsavak, Chlorella alga hatása)

* zsírdaganatok, köszvény (Chlorella alga lúgosító hatása)

* gyulladás- láz- és fájdalomcsillapító hatás is igazolt az algák esetében,

* immunerősítő, víruselles hatású: HIV, herpesz simplex, influenza vírus ellen kutatások igazolják az alga vírusellenes hatását. (Spirulina alga hatása)

* serkenti a vérképzőszerveket a (Spirulina alga hatása)

* vas-hiány megelőzésében és megszüntetésében is igazolt eredmények.(Chlorella alga)

* rák elleni küzdelemben kiegészítő terápia lehet (lúgosítás: rákos sejtek legnagyobb ellensége az oxigén, Chlorella alga CGF-faktor)

* sav-bázis egyensúly helyreállítása,

* az alga serkenti a sejtépítést – főleg az aminosavak és B-vitaminok

* fokozza a regenerálódást – létfontosságú zsírsavak, aminosavak, klorofill, phycocianin (Spirulina alga kékeszöld színanyaga )

* javítja a bőr és a kötőszövetek rugalmasságát – ásványok, aminosavak, klorofill,

* csontritkulás elleni védelem – ásványok, nyomelemek, lúgosítás,

* Chlorella alga segíti a salaktalanítást, a nehézfémek kiválasztását, méregtelenít – klorofill, phykocianin, ásványok,

* támogatja a vérképzést – ásványok, B-vitaminok, klorofill,

* Spirulina alga mérsékli az allergiás tüneteket – a mangán, phycocianin elősegíti a tüneteket kiváltó hisztaminlebontást,

* fokozza az inzulintermelést: króm, cink, természetes inulint tartalmaz (természetben előforduló poliszaharid, természetes szénhidrát-energiaforrás, amely a vércukorszintet tartós fogyasztás esetén sem emeli meg)

* támogatja a daganat elleni védelmet – nyomelemek, phykocianin, klorofill, zsírsavak, Chlorella alga CGF-faktor,

* javítja a sejtanyagcserét – klorofill, króm, szelén, zsírsavak, biofotonok

* az algáknak a vérnyomás szabályozásában, sejtszaporodásban, a gyulladásos folyamatok, a szív- és cukorbetegségek megelőzősében van szerepe – nukleinsav-, valamint V-linolénsav-tartalmának köszönhetően,

* az alga gátolja a sejtek oxidációját és ezáltal lassítja az öregedést.

* a Spirulina alga phykocianin tartalmának köszönhetően pozitívan stimulálja az őssejteket, kínai kutatók bebizonyították, hogy az őssejtek sérülése – pl. vegyi vagy radioaktív behatás - után is képes a fehérvérsejtek szaporodását szabályozni.

* a Spirulina platensis mikroalga, mint prebiotikum, a vastagbélben szelektíven elősegíti a kedvező hatású probiotikus mikroorganizmusok szaporodását, mint ahogyan elősegíti az ásványi anyagok felszívódását is.

A mikroalgákról további információkat itt olvashat:

[link]

Az mikroalga-termékek nem gyógyhatású készítmények, az alga egy teljesértékű táplálék, rendszeres fogyasztása szolgálja egészségünket, folyamatosan tisztítja meg sejtjeinket a nap mint nap bejuttatott méreg- és salakanyagoktól, valamint folyamatosan pótolja az elhasznált vitálanyagokat.

265. Evka (válaszként erre: 263. - Maruszja)
2011. márc. 30. 21:25
60 deka ment le 1 hét alatt. Pedig nem kávézom, eszem a levest és az algát...
❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook