Gastroyal zsírégetés március 16-tól (beszélgetés)
Ne haragudj kedves Krokett mondd már meg légyszi a keresztnevedet, hogy úgy szólítsunk. Köszi.
Én Marcsi vagyok.
Nem tudom mikor indul be. Ma is mértem magam, nem bírtam ki, hogy ne álljak a mérlegre eddig - 3,20 kg. Tehát hol vagyok én az egy hét - 4 kg-tól? Sehol. Lassan 3 hete (hétfőn lesz) csinálom és ennyi ment le. Közben meg nem rosszalkodom csak a kávét tejporral iszom. Mindegy, ez van!
A mai kaja! Hát a gyümileves olyan volt, mint a többi, nekem egyíz valamennyi. A pogácsa tényleg vacak volt, de én megettem mind.
Attól féltem, hogy rámjön a hasmenés, mert ezek a gyümölcslevesek engem meg szoktak hajtani. Titeket nem? Mentem az orvoshoz a kórházba, ezért féltem, hogy ott rámjön a hasmars, de szerencsére megúsztam.
a best of-osakból lehet válogatni, de amikor a mienk rossz, akkor a többi is gáz. Jokert is választhatunk, de az 4200 ft/nap kb duplája azért, hogy kicsit jobb legyen...
nem tudom ki hogy van vele, de ez a pogácsa gusztustalan volt. nagyon rossz. a felét legyűrtem, a másik felét a kutyának adtam...
Köszi!
Leírom és kardomba dőlök: 85kg
Egyetemista koromban a 63-at soknak tartottam, lefogytam 50-re. Régi szép idők..
Értem. Vagyis nem egészen látok benne logikát, de mindegy, biztos ők tudják.És mit ehetsz helyette?azt a jokerest?
Ez a zsírégető liszt olyan fura. Miért ropog a fogam alatt minden, amit ebből csinálnak?
nekem tetszett a mai cseresznyeleves :)
Az a gondom, hogy mielőtt elkezdtem a fogyit, felhívtam a zsírégetőklubot és megkérdeztem mindent.
ugye én A-s étrenddel kezdtem és utána jött volna a B-és, de azt mondták, hogy az ABC best of-ok a leghatékonyabbak és azt is mondták, ha abc-ét nem keverhetem b-sekkel, mert úgy nem olyan hatékony...
Sziasztok!
Én ma újult erővel kezdek neki a napnak...Remélem a tegnapi csak egy kis kilengés volt, és ma délután nem tör rám a kajálhatnék.Az az érzésem, hogy a szerdai szörnyű menünek a hatása volt,hogy elegem lett. A gesztenyegolyó nem volt valami finom, olyan volt, mintha gesztenyemasszát ennék magában. Nekem még a szénhidrátos menü tetszik(a mentes és az imádó is) mert abban normális reggeli van. Nézd meg szerintem, hátha ott jobb a 14.hét!
Kíváncsi vagyok hogy fog ízleni a menü:-)
Szerintem Marcsi be fog indulni Nálad is, csak türelem kérdése.
Kellemes napot kívánok nektek!
Szerintem akkor jobb, ha a családi esemény után kezded. Kérdés az, hogy hány kilóról kezdesz?
Jó bulizást holnapra!
Sziasztok!
Köszönöm a szíves fogadtatást. :)) Hétfőig csak figyelek, pislogok, kívülről nyalogatom a mézesbödönt, aztán belecsapok. Szombaton 10 fős családi, vasárnap egy kerek szülinap a barátainknál, inkább nem kockáztattam a korábbi kezdéssel. Szerencsére én mindenevő vagyok. Olvastam amiket írtatok, és elmerengtem, hogy én vajon mit nem szeretek. Még merengek..
nekem ízlett a hal és a zöldség sem volt rossz.
Én a gyümölcsleveseket is bírom minden nap...
a zellert viszont utálom és a 14. hét tele lesz vele...
mit szóltatok a gesztenye golyóhoz? én kidobtam a mártást, nekem nem ízlett...
tornáztam 34 percet ma :)
bírjuk és Te is bírod! :)
1 hét = -4 kiló
4 hét= -16 kiló
szép is lenne, de hátha!!!
Néztétek a 14. heti kaját? szerintem iszonyat.... keresem, hogy mit válasszak helyette...
Sziasztok! Hát én jól összekutyultam az ebédet és a vacsorát. Most este ettem a pizzát. Mindegy, legalább végre jól laktam, mert az ebéd nem ízlett, azaz a halat kidobtam.
Krokett köszöntelek a csapatban. Örülök Neked, így legalább már négyen vagyunk.
Én is az ABC 12-et ettem, azonban a jövő héttől az ABC 11-et eszem, azaz löttyök nélkül, mert vettem fehér teát és azt fogom inni mellé. Azt mondta a csaj, aki hordja nekem a kaját, hogy vegyék még lúgosító italt is. Persze nem tudom hol lehet kapni, azonban lúgosító tea is van mondta a férjem, amikor kereste a fehér teát. Majd veszek legfeljebb azt is és a kétféle teát felváltva fogom iszogatni.
Sziasztok!
Üdv a csapatban!
Én ma csaltam.bár szerencsére semmi nincs itthon, amit nagyon kívánnék, de magamba tömtem vagy 10-15 korpás kekszet...Nem is voltam éhes, csak annyira ehetnékem volt ma egész nap...
Ti bírjátok még?Olyan messze van az a 3 hét!Nem tudom hogy fogom kibírni...
mi is az ABC 11-et esszük! :)
üdv a csapatban!
Sziasztok!
Hétfőtől megrendeltem az ABC11-es menüt. Szeretnék csatlakozni a csapathoz, mert valamiért úgy érzem kell egy hely, ahol kisikíthatom majd magam..
Sziasztok!
A tegnapi nap nekem is mélypont volt. Elég sokat mozogtam, futottam reggel, meg voltunk baba-mama tornán, és nagyon ettem volna valamit, ehelyett egész nap éheztem.Remélem visszajön a kedvem a fogyókúrához, mert kicsit kezdtem azon gondolkodni, hogy de jó lenne jól bekajálni!!
Marcsi, én nem találtam halat az ebédben.Szerintem a vacsiban lesz.Pizza volt az ebéd.De az egész jó volt, csak kicsit csípett.Néztem a honlapon, a sikersztorik között, hogy van aki fél évig is ezt ette.Hát én nem tudom ezt az egy hónapot hogy fogom kibírni ezzel a kajával. Nem értem miért adnak ilyen trutyikat, jobb lett volna egy alma, mint az a zselatinos szmötyi.Inkább adnának friss zöldséget, gyümit, mer ha kevés is de legalább finom és egészséges! Vagy a reggeli szörnyű leves helyett egy joghurtot...
Megpróbálok azért kitartani, remélem ti is jobban bírjátok ma!
Hát én is csaltam tegnap. Úgy van, ahogy írod, hogy valami borzadály volt a tegnapi egész kaja. Remélem a mai jobb lesz. Én ma fizetek egy halom pénzt ki az egész heti kajáért. Jövő héttől nem fizetem a löttyöt, hanem csinálom magamnak a fehér teát.
Én sem tekertem este, pedig elterveztem, hogy kétszer fogok, de csak egyszer tekertem. Na majd ma - talán!
rajta van minden kaján, hogy várják a véleményünket. Írjuk meg! :)
iszonyat volt ez a cukkinis trutyi. Kiettem a cukkinit, de csak azért, mert ha már fizettem érte, akkor ne dobjam ki, de a krém ott maradt. Borzadály volt, remélem többet nem kapunk ilyet.
Ma csaltam... Délben megettem egy banánt, mert nem otthon voltam és mindenki evett körülöttem és a 10óraiban is volt banán...
Ebéd után pedig megettem egy marék kesudiót, mert nekem az ebéd sem jött be annyira, de megettem!.
Hulla vagyok, nem tornázok ma... M
ég 2 kalkulációt meg kellene csinálnom, de inkább holnap...
Zsófi elárulom Neked/Nektek, hogy a vacsorát nem bírtam megenni. Olyan hányingerem lett, hogy a WC-be öntöttem be. Egyszerűen nem bírtam azt az ízt, amivel a padlizsánkrém fűszerezve volt. A padlizsánkrémet megettem volna, mert ettem már, mondjuk egyszer vendégségben, de az isteni volt és tényleg kenyérre volt kenve úgy fincsi volt.
De ezt egyszerűen nem bírtam.
Megettem egy almát és kicsike darab sajttal. Nem érdekel, már annyira ki voltam ma éhezve, mert az egész napi kaja egy nagy szar volt.
A férjem persze egyből mondta, ha ilyen szar, hogy nem eszed meg, akkor minek fizetsz ennyit?
No én meg rá, hogy eddig mindig mindent megettem csak most először nem. Holnap fizetek a csajnak, de megmondom neki, (ha bár Ő nem tehet róla, meg úgy sem fogja sehol megmondani) hogy milyen szar volt a mai kaja.
Lehet, hogy most a vacsorával hízok, de leszarom, nem érdekelt, majd nem elhánytam magam a vacsora ízétől.
Sziasztok!
szerintem mindannyian jól állunk, gratulálok Évi a fogyáshoz, és Neked is Marcsi a tekeréshez!!!
A mai kaja ótvar szar volt. Én már alig vártam a vacsit, mert a rohadt epres trutyit nem bírtam legyűrni, de a vacsihoz meg kellett volna pirítós! Szóval várom a holnapi tízórait ,mert a reggeli is ótvar...De legjobban azt várom, hogy leteljen a 3 hét, ami még hátravan, és önerőből folytassam....
Évike Te behozhatod Zsófit, de én biztos nem tudom. Én voltam közöttetek a legsúlyosabb. És állítólag azt mondják, hogy ilyen korban már nehezebb a fogyás. Hát majd meglátjuk mindenesetre csinálom!
Sok fogyást kívánok Nektek!
Az enyémbe is volt rohadt, meg se ettem azt.
Hű az uzsonna is baromi rossz volt. Gondoltam, hogy valami fincsi vacsi lesz, de az sem lesz jó, ahogy látom, ami rá van írva. Ma tényleg fogyóztatnak bennünket.
Közben jött a S...-r újságja és mindjárt az első oldalon valami fincsi sonka van, hát mit mondjak, összefutott a nyál a számban.
Majdnem 3kiló. Szuper!
Te vagy a legkönnyebb a csapatban, majd igyekszünk behozni Téged :)