Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Gastroyal zsírégetés március 16-tól fórum

Gastroyal zsírégetés március 16-tól (beszélgetés)

❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯
324. Krokett (válaszként erre: 321. - Maruszja)
2011. ápr. 1. 20:13

:))

Khm.. sovány<kövér<dagadt

Próbáljuk újra. "nem vagyok kövér." Hanem mi vagyok?? balra, csak balra nézz! SOVÁNY vagyok!!!

Ügyes vagy, megdícsérlek!

323. cs.gica
2011. ápr. 1. 17:52

A mai napom elég nehéz volt, mert hogy oroszlánjegyű lévén, húsevő volnék, de ma csak lóbab meg ilyesmi jutott.

Igyekszem erősen összezárt ajakkal írni, mert tűzokádó sárkány kutyafüle hozzám képest: a vacsi irdatlan csípős burgonyacurry volt. A csípős pedig nekem igen jó étvágyat csinál - na...

Ahogy elnézem, holnap sem lesz husika, csak vasárnap..

2011. ápr. 1. 17:44
Az uzsonnától olyan hányingerem lett, hogy szódabikarbónát vettem be. Megnéztem mi a szar az a tofu? Hát valami szójasajt. Hű, de vacak volt!
2011. ápr. 1. 14:01
"Nem vagyok kövér!" - hanem dagadt vagyok!
320. Krokett (válaszként erre: 319. - Maruszja)
2011. ápr. 1. 13:25

Az nem bűn. Dőlj hátra lazíts, Te mindent megteszel az ügy érdekében, jöhet az eredmény. És jönni is fog.

Én hiszek a teremtő erőben, a sajátunkban. Mindig az igeneket erősítsd, soha a nemeket.

A "nem vagyok beteg" betegséget hoz. Az "egészséges vagyok" egészséget.

319. Maruszja (válaszként erre: 318. - Krokett)
2011. ápr. 1. 13:17
Magas vékony a csaj. Nem fiatal, de csinos. Kitartok. Nem is haragszom én rá, hiszen igaza van valahol. Nem nasizok. Tegnap ettem meg egy mandarint csak, ennyi bűnöm van.
318. Krokett (válaszként erre: 317. - Maruszja)
2011. ápr. 1. 13:02

A csaj sovány?

Ne aggódj, ne nassolj, és tarts ki, hidd el meglesz a hatása.

Szakíts meg minden kapcsolatot a gonosz nőszeméllyel. Tegye le a csomagot az ajtó elé, és távozzon.

317. Maruszja (válaszként erre: 316. - Krokett)
2011. ápr. 1. 12:57
Na már minket is abrakolni kell! Nem mérgelődök, csak a csaj aki hordja nekem a kaját, mindig mondjat, hogy "ez meg ez már mennyit fogyott! Te hogy nem fogytál még annyit?" És akkor ilyenkor mindig elbizonytalanodom. Lehet, hogy engem még ez a kaja is hízlal?
316. Krokett
2011. ápr. 1. 12:52

A tízórai bearanyozta a napomat.

A kukoricafőzelék nagyon fincsi volt, és kb. a közepénél az ebédnél rájöttem, hogy a speciális pogácsa teljesen vegyíthető vele. Így keletkezett egy speciális kukoricafőzelék, ami isteni lett.

Maruszja, ne mérgelődj a stagnálás miatt, mert a végén tényleg szükség lesz a méregtelenítő hétre! :))

Minden nap várom, hogy ne legyek annyira éhes két étkezés között. Ma délelőtt megállapítottam, hogy hurrá, nem is vagyok olyan éhes, mint az elején. Némileg elbizonytalanított azonban most egy rádióműsor, ahol takarmányozásról, silózott eledelről volt szó, és összefutott a számban a nyál...

315. Maruszja (válaszként erre: 311. - Evka)
2011. ápr. 1. 12:23
Hát, ha most se fogyok, én is gondolkozom ebben a méregtelenítő hétben. Szerintem én még ezektől a vackoktól is hízok. Én lehetek az, aki még a víztől is hízik biztos!
2011. ápr. 1. 12:19

Sziasztok fogyitársak!

Hát a tízórai isteni volt! Az ebéd érdekes kukoricafőzelék. Az még el is ment, azaz le, de a húspogácsa mi a fenéből volt? Mindenesetre jól megborsozták.

313. Evka (válaszként erre: 312. - Zsofi_81)
2011. ápr. 1. 10:26
a 15. heti új étlapon a B zsírégető étrendeknél.
2011. ápr. 1. 10:21

Sziasztok!

Hol láttátok a kalória és szénhidrátértékeket a kaják mellett ? Keresem a honlapon, de sehol sem találom, pedig nagyon érdekelne...

311. Evka (válaszként erre: 307. - Maruszja)
2011. ápr. 1. 10:07

azt eszem, amelyiket Te.

először ettem az A31-et, aztán az ABC-ből a plusz innivalósat, a mostani héten az ABC-ét plusz innivaló nélkül. Viszont fontolgatom a váltást a B menübe, így inkább csinálok egy méregtelenítő hetet...

310. Krokett
2011. ápr. 1. 08:48

86,5kg 170cm(ebből nem fogynék)

Ma már 84,7 voltam.

Jó dolog ez a saját dolgaid/mérlegelő menüpont, plasztikusan mutatja a helyzetet.

309. NNona (válaszként erre: 295. - Maruszja)
2011. ápr. 1. 08:38
Ti mennyiből akartok fogyni?
308. Krokett
2011. ápr. 1. 08:33

Jó reggelt, jó fogyást!

Nagy öröm ért ezen a reggelen. Kinéztem az ablakon, és nm akartam hinni a szememnek, óriás csomag lógott a kerítésen. Szeret engem a jóisten, állapítottam meg, lesz itt ma lakoma! Kisétáltam, és összetalálkoztam a dermesztő valósággal. 3 napi adagot kaptam.. Eljátszottam a gondolattal, hogy úgy osztom be, ahogy akarom, azaz ma jól élek, hétvégén meg majd a sorsra bízom magam. Aztán letettem erről, úgyis péntek, böjti nap van.

Más. Ami leginkább borzolja a kedélyemet, az az uram. Ő is fogyni akar, van miből. Hétfőn velem együtt kezdte a diétát, de ő magának állítja össze. Reggelente bánatosan közli, hogy 50dekát, egy kilót, stb.. fogyott. CSAK!!! Szerinte CSAK. Leírnám a tegnapi ebédjét. Főétel: fokhagymás pirítós vajjal, tejföllel. Desszert: fokhagyma nélküli pirítós vajjal, narancslekvárral.

Merthogy el kellett pusztítani azt a fél kiló kenyeret, ami amúgy ránk száradt volna.

Ma reggel is vígan turmixozik. Közöltem vele, hogy meglátja, pünkösdi királyság ez, és vígan lúgosítottam egyet a jó kis szamócalevessel.

307. Maruszja (válaszként erre: 306. - Evka)
2011. márc. 31. 22:29
Te eddig melyiket etted?
306. Evka
2011. márc. 31. 22:03

a vacsi fincsi volt.

a jövő hétre gondolkozom az A31-en, illetve annyira egyszerű, hogy lehet nem rendelem meg, hanem reggelente megcsinálom az aznapi menüt, így csak fitt teát és lúgos vizet kell rendelnem.

305. Maruszja (válaszként erre: 304. - Krokett)
2011. márc. 31. 21:15
Most rosszalkodtam. Ettem egy mandarint! Jaj nekem! Felmegy a kilóm, nem le!
304. Krokett
2011. márc. 31. 21:04
Jó éjt minden fogyitársnak!
303. Maruszja (válaszként erre: 302. - Krokett)
2011. márc. 31. 20:14
Nagyon jól, humorosan leírtad. Szerintem is jó volt a vacsora és elég sok.
302. Krokett
2011. márc. 31. 20:08

A vacsora nagyon finom volt!

A dundi pulykamell (gondolom a gödöllői levegő tett neki ilyen jót) kakukkfiókaként szorította ki a petrezselyemmel mértékletesen megbolondított gombafejeket a dobozfészekből. Az igazságérzetem azt diktálta, hogy könnyítsek az apróságokon, úgyhogy pulykamell ugrott a hasamba, de aztán kénytelen voltam föláldozni a kicsiket is, mert győzött az életösztönöm.

301. cs.gica
2011. márc. 31. 19:54

Homokosat visszaküldeni szigorúan másnap a küldönccccel! (biztos akad a hűtő mélyén valami, amivel helyettesítheted).

Nekem küldtek helyette másnap egy Megadrinket - literest (választhattam mit akarok kárpótlásul).

Nem volna szabad homokosnak lenni - e.

300. Krokett (válaszként erre: 299. - Maruszja)
2011. márc. 31. 18:07
:)
299. Maruszja (válaszként erre: 298. - Krokett)
2011. márc. 31. 17:33
Bírom a humorodat, a szövegedet. Jó csaj vagy!
298. Krokett (válaszként erre: 297. - Emely)
2011. márc. 31. 17:23

Ügyes vagy!

Nem ér. Én nem kaptam homokot!

Mi az, hogy egyesekkel kivételeznek??

:)

297. Emely
2011. márc. 31. 16:19

Én tavaly már csináltam az ABC diétát és akkor két hónap alatt 10 kg-val lettem könnyebb, amiből mostanra sajnos 6 kg szépen visszaszállt. Persze nem titok, jókat ettem és télre felfüggesztettem a sportot. Nem kellett volna. Így most megint nekiálltam a héten és egész jól megy...bár a mai ebédem a tejszínes, gombás zs. spagetti csirkemellcsíkokkal olyan volt mintha két marék homokot szórtak volna bele. Ti nem tapasztaltátok? Mi lehet ez?

Amúgy kitartás mindenkinek, szerintem jó diéta, bár tavaly egy hónap után már az ételek szagától is undorodtam...de akkor egy hétig váltottam a holtpont kúrára majd újra folytattam. Ja, és csak kereken 1 hónapig voltam aktív...utána elkövettem 1-2 bűnt, de utána is fogytam. :-)

2011. márc. 31. 16:09

Nekem eddig sok volt a savam. Néha éjszaka is felébredtem és csak nyeltem, nyeltem.

Valahol olvastam, hogy a lúgosítás nagyon jó hatása van a fogyásra. Ezért kapjuk reggelente a lúgosító gyümölcsleveseket.

295. Maruszja (válaszként erre: 289. - NNona)
2011. márc. 31. 16:08

Hát akkor mit mondjak én! Az idén leszek 61 éves és mégis csinálom! Ne mondd már, hogy 45 év kor!

Tényleg az uzsonna nagyon fincsi volt. Nekem is kinézték a számból a kutyák, így aztán elvonultam magányomba a konyhába és ott ettem meg. Persze jöttek utánam, de az asztalra már nem tudtak felnézni. Aztán elmentem tekerni a szobakerékpárt 10 percig bírtam, de ezt is nehezen. Egyenlőre napi 10 percet tekerek.

❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook