Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Gastroyal zsírégetés március 16-tól fórum

Gastroyal zsírégetés március 16-tól (beszélgetés)

❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
1434. Maruszja (válaszként erre: 1431. - Evka)
2011. jún. 11. 18:45
Na legalább tudom, hogy mitől vagyok kövér! De mi volt akkor, amikor még nem ismertem az uramat? Mert akkor sem voltam sovány, biztos a szüleim idegesítettek akkor!
1433. Evka (válaszként erre: 1432. - Cs.gica)
2011. jún. 11. 16:56

és vette a lapot?

az enyém nem, amikor említettem neki, pedig fél óra alatt az egekbe tudja emelni a vérnyomásom.

A kedvencem az, amikor elvisz orvoshoz. Mindenen hergeli magát és még ki sem állunk a kocsival, már nekiáll mondani, hogy késésben vagyunk, el fogunk késni, megint az utolsó pillanatban indultunk el....

erre én mondom, hogy ha késésben indulunk el, akkor is érdekes módon mindig mindenhova időben érünk oda, ezenkívül pedig egy magánrendelésről jól pénzért késhetek 5 percet stb...

Fél óra az út, de addigra az egekben a vérnyomásom. Ezek után amikor beesek az orvoshoz, az az első, hogy rám teszi a vérnyomásmérőt... Aztán magyarázhatom neki, hogy nem szenvedek magas vérnyomásban, csak dolgozom, iskolába járok, gyerekem van és van egy tüneményes férjem is... :)))

1432. cs.gica (válaszként erre: 1431. - Evka)
2011. jún. 11. 16:24
Mondtam én az uramnak, hogy ne idegesítsen állandóan!!!
1431. Evka
2011. jún. 11. 16:13

sziasztok,

ezt találtam. Érdekes cikk:

"A legújabb kutatások szerint, közvetlen kapcsolat van a stressz és feszültség valamint az elhízás között. A stressz egy zsírt előállító hormon, vagyis a kortizon termelődéséhez vezet. Amennyiben ebből a stressz hormonból túl sok termelődik, az súlyfelesleg kialakulásához vezethet.

Ha a test stressznek van kitéve kortizon hormont termel, amely arra készteti a testet, hogy energiát raktározzon, harcolva a stressz ellen. Az energiaraktározás, zsírraktározást jelent. A kortizon túltermelés elősegíti a súlyfelesleg felhalmozódását és tárolását, különösen a derék és a hasi területeken. A felesleges kortizon megnöveli az étvágyat is, arra késztetve bennünket, hogy nagyobb mennyiséget fogyasszunk, erősítve az édességek és szénhidrátok utáni vágyunkat, amelyek hatására először az egekbe emelkedik, majd zuhan az inzulin szintünk. Ez az egészségtelen tevékenység a normálisnál nagyobb éhségérzetet is okoz, és arra sarkal bennünket, hogy gyakrabban együnk, amely legtöbbször egészségtelen és zsíros ételek túlzott fogyasztásához vezet.

Miért kell kezelnünk a stresszt?

A stressz hatására a szervezetünkben túltermelés alakulhat ki a "kortizon" néven ismert stressz hormonból, amely rengeteg súlyprobléma forrása lehet. A megnövekedett kortizon szint más hormonokra is rossz hatással lehet, mint például az inzulin, szerotonin.. A kortizon lassítja az anyagcserénket is, növelheti az éhségérzetet és az édességek utáni sóvárgást, kiegyensúlyozatlanná teheti a vércukor (glükóz) szintünket, és végül arra késztetheti a szervezetet, hogy több zsírt raktározzon."

1430. zsofi_81
2011. jún. 11. 08:37

Sziasztok!

Én a héten magamtól fogyóztam, persze így sokkal könnyebb bűnözni, és még be is tudom dumálni magamnak, hogy ez még beleférí:-)

Nagyon meguntam már az ízeket, alig vártam, hogy salátákat egyek, és sok általam kitervelt finomságot. Na ezt 5 nap alatt untam meg, mert mindig csak ugyanazt tudtam enni:-(

Lehet visszatérek a gastrohoz.

Arra gondoltam újra turbózok egy hétig, de megnéztem a menüt és vacsira is leves van mindig, azt nem bírnám...

Úgy emlékszem múltkor még nem ez volt....

Mindenkinek jó fogyást!

1429. cs.gica
2011. jún. 11. 05:08

Jó reggelt mindenkinek!

Az ételekkel én jól vagyok. Egy biztos, semmi kihágás, mert egy pillanat alatt felcuppan rám egy kiló. Tegnap naaaagy bűnbe estem. Ettem négy !!!!! gombóc fagyit és ittam két pohár pezsgőt.

Persze ez súlyra nem volt csak pár deka, de valószínűleg megkötött rajtam egy kisebb hordónyi vizet. Szóval egy kiló vissza...

Kiváncsi vagyok, holnap reggel mit mutat a mérleg.

1428. Maruszja
2011. jún. 10. 21:14

Sziasztok fogyitársak!

Nem tudok mi újat mondani. Én is unom már a Gastro kaját. Még jó, hogy hétfőn azt eszünk, amit mi csinálunk. Hát nálunk pulyka lesz. Levesnek is és sültnek is. Hát pulyka néha szokott lenni a Gastronál is úgy, hogy valószínű enni fogok. Amúgy is úgy ki vagyok már éhezve egy jó kis húslevesre. Én is unom már ezt a sok egyforma ízt. Alíg várom, hogy leteljen ez a heti rendelésem, mert össze nem lehet hasonlítani a B. kaját ezzel az ABC-vel, amit most eszek. Nekem a B. a legjobb és fogyni is lehet tőle. Itt sokszor van sok vacak kaja.

Kellemes hosszú hétvégét kívánok Nektek Lányok és persze sok fogyást!

2011. jún. 10. 18:49
Sziasztok!Úgy látom én is hogy kicsit pangó a fórum,senkinek sincs mesélnivalója?én most egy kicsit besokalltam a Gastro-tól,most lett elegem az ízekből,időnként olyan egyforma izűnek érzem a kajájukat.Most próbálok magamtól fogyizni,arra figyelek hogy semmi cukros lisztes ezenkívül eszek mindent.
1426. Evka
2011. jún. 9. 21:36

leült a fórum.

nekem sajna tanulnom kell, de nem igazán haladok... tuti bukás lesz a vége... :((

amúgy eszem az update menüt, de jövő hétre megint nem rendelek, mert inkább több gyümit eszem, illetve regisztráltam a Ráma gold nyereményjátékban és nyertünk egy reggelit keddre. 3kilós parasztkenyeret, mézet, margarint, teát :))

ezen kívül bűnözni fogok 12-én. Akkor leszünk 11 évesek a férjemmel és elmegyünk a Pizza Hut-ba. Mi azt szeretjük! :)) a fokhagymás pirítósért odavagyok. Előtte, utána viszont majd figyelek, bár ma is lecsúszott egy pici csoki, de azért megy lefelé lassan a súlyom...

1425. Maruszja
2011. jún. 9. 10:52

Sziasztok fogyitársak! Megrendeltem a jövő heti B. kaját. Tudom megint lesz hal, de majd a férjem megeszi. Nekem a B. vált be és ezért maradok annál.

Hétfőn nem lesz kaja - tudjátok?

Én igen sajnos a keleti szegletben lakom, inkább laknék a nyugatinál. Férjhezmenetelemig azonban pesti lány voltam.

Sok fogyást kívánok mindenkinek!

1424. cs.gica (válaszként erre: 1423. - Maruszja)
2011. jún. 8. 18:17

Szigligeten, amúgy Székesfehérváron is egy kicsit.

Te pedig a keleti szegletben. Arrafelé jól főznek és biztosan a fagyira is ügyelnek!

1423. Maruszja (válaszként erre: 1422. - Cs.gica)
2011. jún. 8. 17:21
Ja, Te ilyen szuper helyen laksz? Én csak egy kisvárosban, de itt lépten-nyomon fagyi van. Ráadásul jó fagyi, mert itt több helyen lehet jót kapni.
1422. cs.gica (válaszként erre: 1421. - Maruszja)
2011. jún. 8. 14:40

Az a szerencsém, hogy a legközelebbi jó fagyi egy órányira, Füreden van a Bergman cukiban és ott figyel mellette az igazi franciakrémes is, meg átellenben a Balaton túlpartján Máriafürdőn a csatorna mellett. Így könnyebb megállnom...

A békebeli főzött fagyik.... Ma már minden kicsit műanyag - igazi véntyuk duma nem???

Romhányi verse jutott eszembe, mikor minden műanyag és hamis, az egérke még öngyilkos se tudott lenni:

".. nem lett belőle holt, mert a patkányméreg is hamisítva volt.."

1421. Maruszja (válaszként erre: 1420. - Cs.gica)
2011. jún. 8. 14:03

Hát igen. Meg a fagyi! Nekem az is gyengém.

És tényleg annak idején amikor még úgy randiztunk, hogy beültünk ide, oda és megettünk egy-egy sütikét, vagy megittunk egy konyakot. De jó is volt!

Amikor még aktívan dolgoztam mindig volt valakinek a névnapja, vagy gyereke, unokája született, szóval mindig volt mit ünnepelni. És mivel? Hát mindig valami sütikével. Nőnapon is a kollégák sütivel köszöntöttek fel bennünket lányokat. Szóval mindig volt valami eszem-iszom.

A szomszédasszonyod jó csaj lehet!

1420. cs.gica
2011. jún. 8. 13:57

:))

Tudod én annak is örülök, hogy bár most meg akarok szabadulni a fölös kilóktól, de legalább élveztem az életet idáig. Másik lapon fiatal lányok centizgetik a keményítőt a főzelékbe, meg jajjjj cukor, jajjj liszt. De azért az az igazi franciakrémes, vagy egy rendes gesztenyepüré anno mondjuk húszévesen egy fess fickó mellett ... no az élmény marad..

De aki már ilyen fiatalon is csak a szénhidrátokat látja minden ételben, mire fog emlékezni..??

Mondjuk én 38-40 évesen kezdtem elengedni magam.

A szomszédasszonyom aszongya: "Fogyózni?? Én, dehogyis! megfogja a rengő háját: "Tudod te mi pénz van ebben??"

1419. Maruszja (válaszként erre: 1418. - Cs.gica)
2011. jún. 8. 13:30
Én is, még a zoknit is lehúzom, hahahaha!
1418. cs.gica (válaszként erre: 1417. - Maruszja)
2011. jún. 8. 13:27

Naná! hogy veszem :))

Én már úgy méredzkedem, hogy nincs mit levetni..

Pedig az sem volt rossz móka, mikor még volt remény, hogy a mackónadrág fél kiló...

1417. Maruszja (válaszként erre: 1415. - Cs.gica)
2011. jún. 8. 13:01
Az is valami. Lehet, ha elmegyek WC-re én is elmondhatom ezt. (Bocsi ez csak vicc volt!) Remélem veszed a lapot!
1416. Maruszja
2011. jún. 8. 13:00

Ez az ABC kaja borzalmas a B-hez képest.

Sziasztok egyébként! Hétfőn nem lesz kiszállítás megint. Főhet a fejünk, hogy mi eszünk?

1415. cs.gica
2011. jún. 8. 09:08

Jó reggelt!

Jelentem 20 dekát fogytam. Úgy lelassultam, hogy már a holdat sem követem?!

1414. NNona (válaszként erre: 1413. - Maruszja)
2011. jún. 8. 08:53
Én is több vagyok ma, igaz,csak 10 dekával...de ma jó napom lesz, keményítős, zöldborsópörköltet csináltam.
1413. Maruszja (válaszként erre: 1412. - Evka)
2011. jún. 7. 22:22
Szia drágám! Én is ma reggel több voltam, mint tegnapelőtt. Hát ez van. Állítólag telihol van, vagy lesz, de nekem az már mindegy, hogy milyen.
1412. Evka
2011. jún. 7. 22:04

sziasztok,

ma nem volt időm enni, így most ettem meg a menüm. leves és főétel. Biztos dagadok majd tőle...

sőt, reggel 1 kilóval több voltam , mint előző nap....

1411. NNona (válaszként erre: 1410. - Maruszja)
2011. jún. 7. 11:42
Boldog idpk, amikor az idegességtől fogytam! Valahogy mostanra átfordult. Talán a kor hozza?
1410. Maruszja (válaszként erre: 1408. - Edusch)
2011. jún. 7. 11:27
Szia drágám! Persze, hogy megoldódik minden szépen! Nekem is ezer bajom van, de nem akarlak benneteket untatni. Szerintem én a problémáktól is hízok! Mindig van valami idegeskedni való.
1409. Maruszja
2011. jún. 7. 11:25
Jól jól vagyunk, csak nem fogyunk kellőképpen. Persze mindig többet szeretnénk. Pár dekának is örülni kell. De hol vagyok én attól, ami az étlap elején hirdetve van, hogy hány hét után mennyit fogy. Ha az igaz lenne, akkor már régen elértem volna a kívánt súlyomat!
1408. Edusch
2011. jún. 7. 11:24

Jó reggelt :)

Kicsit szikrázósan indult ez a nap, de remélem később nyugisabb lesz. Ez az idő vagy telihold lesz nemsoká', vagy az évzáró, meg egy temetés, meg koszorú rendelés...persze a két esemény pont délután 5-kor lesz pénteken, csak 60km különbséggel, a fiam zsarol, hogy: anya ki a fontosabb, jahhj.:)stb stb :) majd megoldódik szépen minden. UGYE???

1407. NNona
2011. jún. 7. 08:30
Szép reggelt, vékonyak! Mindenki jól van?
1406. cs.gica
2011. jún. 7. 06:45

Jó reggelt mindenkinek!

Én elvagyok a betegemmel, a férjemmel és két unokával. Szóval futok százfelé...

Azért fogyogatok is a szokásos 10-20 dekákat, két naponta. Az igaz, hogy sokáig tart, de ráérek..

1405. Maruszja
2011. jún. 6. 21:34

Ma nagyon csendben voltatok! Mindenki jól van remélem.

Én erre a hétre ABC kaját eszem, de össze sem lehet hasonlítani a B-vel, az sokkal jobb. És ez ráadásul drágább is.

❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook