Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Én itt jártam,az-az Adjunktus műtött,100% siker!
Mindenkinek ajánlom,nagyon szimpatikus ember,türelmes,segítőkész,nagyon komunikatív.
Munkája tökéletes!
Szevasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy Debrecenben kit érdemes felkeresnem ha plasztikáztatni szeretném az elálló füleimet.
Esetleg nála járt-e már valaki?
Halihó! Mi újság? Már biztosan fejpánt nélkül élvezed a nyarat! :-)
Hogy sikerült a műtét, mennyire vagy elégedett?
Mivel emeli a vérnyomást, és nehogy bevérezzen.
Azért pár nap elteltével napi 1-et már iszok, nem okozott gondot.
Viszont néha emberesen viszket! :)
Fájni egyáltalán nem fáj
Túl vagyok rajta! Most egy csöppet fáj, de elviselhető így a műtét után három órával.
Mondták, hogy ne nagyok kávézzak, ez eléggé elszomorított, mert elég kávés vagyok. A műtét nem volt még különösebben kellemetlen sem.
Az a terület eléggé érzékeny lesz, szóval álmodban is jelez a vészcsengő, hogy ne feküdj rá.
Vagy veszel egy repülőgépeken szokásos U alakú nyakpárnát /nekem nem jött be, de többeknek igen/, vagy oldalra fordulva a kezed háromszögben magad alá hajtod, és a kislyukba beleteszed a füled. Ez elég kényelmes.
Bajusznál nincs turbán. Rugalmas hálós fejpánt van. El tudod rejteni kendővel, sapkával stb. A turbánhoz képest egy élhetőbb történet.
Korábbi kérdésedre válaszolva: fertőzés vagy gyulladásveszély sincs nála. Na jó.. max 1-2% az esélye, mert a bőrünkön is élnek bacik.
Azok, akiknek gyulladásuk lett műtét után, 80%-ban kórházas műtöttek /az orvosuk ott műt mert olcsó a műtő, lehet nekik ingyenes is mint kórházi dolgozók/. Ott együtt kezelik a beteg embereket az egészségesekkel, a levegő tele van bacikkal. Sok újsághír szól a kórházi fertőtlenítés hiányosságairól.
Magánhelyek esztétikai műtőiben nem operálnak beteg embereket, így arányaiban jóval alacsonyabb az elkapható fertőzés és gyulladásveszély. Bajusznál erre különösen ügyelnek, nem akárhogyan léphetsz ám be a "szentélybe"!
Az első napra készíts be a fagyasztóba valami jó kis zöldborsót, húst vagy 2 db pizzát.. Jól fog jönni! És itt nem gasztroélményes hasznosításra gondolok! :)
Köszi!
A műtét miatt nem izgulok, a turbántól sem zavartatom magam. Lassan telnek a napok, már csinálnám :)
Az én kollégáim sem sejtenek semmit, kíváncsi leszek a reakciókra, bár nem nekik, hanem magamnak csinálom az egészet.
Mint alábbiakban írtam,3.hét szabit ki vettem a műtétre,a munkatársaim semmit ne lássanak a gyógyulásomból,kötések,pánt,stb........
El jött a nagy Nap,fel kelett vennem a melót,ez éppen most szerdán volt.
Egyből észre vették,hogy az arcom,nem a régi!
Picit depresziós lettem,de 3 nap után azt érzem,hogy senkit nem érdekel,hogy a füleimet megoperálták.
Volt aki nevetett,de olyan is volt aki teljesen egyet értett a műtéttel.
Azt,hozzá kell tegyem,munkatársaimat nem készítettem fel,hogy plasztikáztatom a füleimet.Az eredménnyel,szabi után szembesültek.
Jól érzem magam köszönöm,még akkor is,ha valaki kuncogot az eredményen,
Minden csoda három napig tart!
Semmi izgalom szajber!Jobban fogod érezni magad,az új füleiddel,ez vezéreljen műtét közbe.Olyan szépen be kötik,esély nem lesz rá,hogy alvás közben le fog jönni.Kellemetlen lesz a "turbán",de,az eredményt nézd!
Sok sikert kívánok neked!
Izgatott vagyok, csütörtökön megyek Szegedre, Bajusz doktor csinálja a füleimet. Múlt héten voltam nála, mindent megbeszéltünk, nagyon szimpatikus volt. Nálam lesz még egy kis plusz is, mert nekem bónuszban még Darwin-gumók is kihangsúlyozzák a füleim elállását, azokat is leveszi. A műtét ára lepett meg legjobban, (nem írok összeget, ha nem baj) ugyanis kevesebb mint amire számítottam. Nagyobb bajom sose legyen :)
A kötés ugye nem tud lejönni (pl. álmomban)? Össze-vissza forogva alszom.
Szia Knelly!
13 nappal korábban műtöttek,mint téged!-nagyon remélem meg vagy elégedve a fülikéiddel.
Igazából,nagyon meg változik,az ember önbizalma,és mondhatom azt,teljesen másképpen látja a világot.
Én is viselem még a pántot,mivel szerdán leszek 3 hetes,hogy műtöttek.
Nekem az orvos műtét után 2.hétre szedte ki a varatot,nekem ilyen,hogy vérzik nem volt.
Azt gondolom,semmi ok az aggodalomra,hiszen egy friss sebről van szó,egy hete hogy műtöttek,szerintem még a szövetek nagyon gyengén fortak össze,ez váltja ki a vérzést.
Azt tudom javasolni,konzultálj orvosoddal,szerintem meg fog nyugtatni,hogy semmi ok az aggodalomra.
Pántot viseld!!!
Sok sikert,és önbizalmat kívánok neked :)
Sziasztok! Ma 11 napja műtötték a füleimet :) már elég régóta tervezem a műtétet és örülök,hogy belevágtam! Az első pár nap a legrosszabb,de fájdalomcsillapítóval kibírható. Nekem csütörtökön volt a műtétem és érzéstelenítéssel csinálták,úgyhogy pár órával a műtét után hazamehettem :) Még aznap feltettek egy kötést és másnap már ki is cserélték,és az volt a fejemen egy hétig. Csütörtökig éjjel-nappal egy hajpántot kell viselnem, utána még két hétig,de akkor már csak éjszaka :D Az orvos,aki műtött,azt mondta,varratszedés után,hogy még egy ideig tegyek a fülem mögé egy kis gézt. A kérdésem
az lenne,hogy akinek már volt
műtétje,annak varratszedés után is pár napig vérzett a füle? Mert nekem még picit vérzik, a fülem mögött,csak minimálisan,de leginkább a bal fülem,mert azt több ideig műtötték,mint a másikat. Előre is köszönöm a válaszokat :)
Nem hari,de nem fogok ide,árat írni.Azt gondolom ez páciens&orvos közös eggyesége,de nem egy ökör ára.
Ne félj tőle,jobb lesz hidd el!
Műtét után,mikor ki megy az érzéstelenítő,picit fájni fog,nem veszélyes.
Én Cataflam Dolo 25mg-os fájdalomcsillapítót vásároltam,3.tablettát vettem be,24.óra alatt,és nagyon minimálisan fájt-ki lehet bírni.
Ami nagyon rossz,az számomra a kötés volt!
-1 hétig,az szigorúan rajtad van
Túl vagyok rajta,már a pántot viselem.Picit érzéketlenek a fülecskéim,de megérte!!!
Fel a fejjel,drukkolok neked!
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.