Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia! Nagyon örülök, h minden rendben! :) Megnéztem a képeidet, nagyon jók lettek! Ahogy nézem neked nem volt olyan komplikált, mert neked a fülkagyló belső ívei szépen megvoltak előtte is. Nekem az ott belül teljesen ki volt simulva.
Szóval gratulálok. :)
Sziasztok, jelentem minden rendben. Nagyon szeretem az új fülikéket. Természetesen nem egyformák, egyik picikét jobban rásimul a fejemre, de ez engem egyáltalán nem zavar. Így természetes, szerintem. Rakok fel képeket. Még érzékenyek, de már lassan tudnék szerintem oldalt is aludni, csakhát annyira megszoktam így háton...:)
Ear, nagyon szépek a fülikék! :)
Amikor ezt írtad:
"A dokiddal nem volt mindenki elégedett, már több elégedetlen fórumozó írt nekem privátban és voltak másnál korrekción. Olyan is, akinek a korrekciója sem sikerült nála. Már csak az objektivitás végett."
Tényleg Jósvay-ra gondoltál? Én pont, h azért mentem hozzá, mert róla egy rosszat nem olvastam még senkitől. :)
Na vegre valaki megkoszoni!!! 😄😄😄
Orulok, hogy fellendult egy kicsit ez a forum, a jokedv lattan hatha batrabban vallalkoznak masok is a mutetre.😊
Nem tudom gondolsz e valamire, amit sugallni akarsz. :D
Igazából szerintem csak az összhatás számít. Ami nagyon jól sikerült. Ha csak ezt a képet néztem volna, nem gondolnám, h műtve volt. Azért nem számítanak annyira a különálló részletek, mert én a napokban most kifejezetten néztem az emberek fülét és egyértelműen bebizonyosodott, h mindig az összkép számít. Semmi értelme külön külön vizsgálódni. :) Tényleg jók lettek a füleid! :)
Még sosem szóltam, de régóta olvaslak titeket.
Ear, fantasztikusak a füleid. De tényleg. Ezeken az új képeken sokkal jobban látszanak, mint a régebbieken.
Én valszeg már így fogom leélni az életem, mindig másra kell a pénz, de a fiam hasonló cipőben jár, és úgy hallottam, hogy 18 éves korig megcsinálják tbre. Erről tudtok valamit? Vagy már az sincs?
Köszi a választ előre is.
Hello Ear!
Köszi, h tettél fel képeket! Nagyon jól megcsinálták, és tényleg csak mi érezzük át, h milyen rossz lehetett műtét előtt. Jók lettek és irigyellek, h már jó sok éve volt neked és már csak emlék minden szempontból! :)
De jó, h túl vagy rajta! :)
Jajj nem nézhetjük meg? Vagy csak én priviben? :) :) :)
Meg is nyugodnék. :D
Amióta az érzéstelenítő injekciókat megkaptam újraértékeltem a fájdalom fogalmát :D Jaj de jó neked, alig várom, hogy kiszabaduljon a fejem :)
Jól megkínoztatjuk őket, de megéri és talán a fülikék is megértik :D
Picit fogod érezni a varrat kiszedést, de nem vészes. :)
Levettem a fejpántot közben, jobb nekik szabadon. :)
Édes kis dagadékaim. :D Szegények meggyötörtek. :)
Megvolt, seperc alatt. :) Nekem is pont ugyanolyan lapulós mint a tied. :D Rakott rá gézlapot és felraktuk a pántot amit vittem, már itthon vagyok de félek levenni. Olyan szokatlan szorító nélkül. :D
Milyen érdekes, hogy egy kényszerített állapothoz is hozzá lehet szokni, sőt, hiányolni is lehet. :)
Jujj de jó neked :) Én még szenvedek vele :( The One szerintem sem kell aggódnod, nagyon szép lett a végeredmény ;)
Várom majd az élménybeszámolódat :)
Igazából The One megnyugtatására kértem volna, ide a profilodba fel tudod tölteni? :)
Ja persze nekem is szükségem lehet rá...mindjárt indulás turbánmentesítésre. :D
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.