Francia bulldog (beszélgetés)
Helló!!
Az én Francia bulldogom most 8 hetes!Fehér és a buksija fekete!De még nem állnak a fülei!Mikor fog neki felállni?Elég rossz kutyus!Már most mindent megrág & elég mohóóó!!Ő is elég büdiket pukizik:)
Na akkor őket össze kell majd hozni:)
Az enyém biztos benne van a játékban,bunyóban:))
Akkor Ő egy bátor kutyus! :-)
Stitch olyan kis nyuszi volt még a séták elején. El se mert menni a lábamtól, a járdától is félt, nem mert lelépni róla! :-)
A szocializálódás nálatok ezek szerint nem jelent gondot! ;-)
Az én kis lükémet meg nem lehet odaengedni szinte egy kutyához sem! Megijednek tőle, pedig csak játszani akar! Nem akarnak vele hemperegni, bunyózni... :-(
Na akkor majd kinézünk valamelyik bullpiknikre.
Most jöttünk föl a sétából.Ma volt a második napunk lent:)nem igazán van félelem érzete a kis Dömpinek:)Gyakorlatilag minden kutyát gyűr és játszik vele.A legjobb spanja(úgy néz ki)egy orosz terrier/ír farkas keverék,aki Igor.Gondolom nem kell bemutatnom mekkora is lehet Igor:))Nyalják-falják egymást:)
Most szombaton megy valaki a Strázsában tartandó törpekutya kiállításra?
2 hetente van bulldogtalálkozó is, ha érdekel! Hajógyárin minden hónap első vasárnapján, és rá két hétre szombaton meg a PeCsa mögött. Ha esetleg szocializálódni akartok :-)
Én nem nagyon emlékszem, mikor vittük ki először Stitchet, de azt hiszem, olyan 4-5 hónapos lehetett. (miután meggyógyult, mert volt egy csúnya hasmenéses vírusa)
És ott kint nem szedett össze semmit. Mármint újabb nyavaját.
Stitch nagyon válogatós lett. Hiába kapja a hipiszupi tápokat, van, hogy otthagyja és csak másnap délután eszi meg. Most már a kefír se mindig jön be (azzal szoktuk lelocsolni neki a száraz kaját). Lehet hogy diétázik, mert itt a tavasz? :-P
De ha valaki eszik, attól bezzeg kunyizik.
Múltkor ellopta a szalámis-sajtos-uborkás zsömlémet! A kis szemtelen!! :-)
Szép jó napot,mindenkinek!!
Ma voltunk a 4.oltáson Dömperrel és megkezdtük a sétát.Kellemesen csalódtam.Nyakörv föl,póráz rá és mint az őrűlt rohangált.Nagyon élvezte.Az exkutyámmal kb fél évig szenvedtünk míg annyit csinált pórázon,mint most Dömper:)
Kérdés:vinném most szombaton kiállításra,mint bámészkodó.Korai még vagy nyugodtan lehet menni?Úgy értem hogy össze tud szedni valami nyavaját a többi kutyától ott vagy a 4 oltással nem kell félni?
Nekem most sikerült tápra szoktatni.Kipróbáltunk egy csomó fajtát de a mostani tápnál maradtunk.Amúgy csak 7 végén kap főtt kaját.De imádja a sajtot a joghurtot,de csak Activia-t amiben nagyon hasznos bifinduszeszenziz van:)Amúgy nagyon nagy hisztit le tud vágni a hűtő előtt,ha nem kap joghurtot:)
Amúgy szokott túrót összekeverve tojással,tocsogós rizs főtt szívvel,zuzával,csirkehússal,májkrémmel.
Medvesajt,lapsajt..meg amúgy minden sajt.Ha nincs rizs jó mellé a főtt zöldség.A tápra néha szoktam húslevet rakni.Nagyjából ennyi.Azért maradtam a tápmál mert abban minden benne van és nem kell külön csonterősítő meg vitamin.Nem lehet "elrontani"a kutyát a sok kiegészítővel..
:-)))) ő csak egy kutya... szerencsére csak egy van belőle!:-))))))) annyi bőven elég belőle.-)))
ja, a mienk tápot + konzervet kap... házikosztot ritkán..
Megnéztem!
Tünemény!!!! :-DDD
Bár az enyém fekete, imádom a bézseket! Talán egyszer lesz egy olyanom is, ha a gyerkőcök picit nagyobak lesznek.
Amúgy nekem sem horkol és nem is röfög..még.Bár az előző franciám annál inkább,de már sajnos nem hallom őt...
Dömper is velem alszik,illetve a nyakamon:)