Francia bulldog (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem van egy 9 hetes bézs kis franciám.Az van vele,hogy az egyik füle tökéletesen áll a másik viszont lóg.Szeretném majd vinni kiállításra,meg ilyen bohóckodásra:)és az lenne a kérdésem,hogy van rá esély hogy a lógós füle is állni fog?
A másik,hogy ha jó minőségű tápot eszik akkor kell e mellé vitamin van csonterősítő vagy minden benne van a tápokban?
És valóban büdöset tud pukizni.Itt alszik az ölemben és nem egy galambot eresztett el..csak úgy viccből:)
A bulldogok általában horkolósak. Ez a többi kutyához viszonyítva kicsi orrészükkel, nyomott pofácskájukkal magyarázható, épp úgy, mint pl. a palotapincsiknél, vagy macskák esetében a perzsáknál.
Mindemellett imádnivalóak!
nekem is francia bulldogom van, most volt a héten 2éves.. kan, Brooklynnak hivják..
és igen, ő is horkol:-))))))) ja, és rohadt önző:-)))
Sziasztok!
Nekem egy kan francia bulldogom van. Ő is eléggé horkol néha. Ez normális? Erről le fog szokni, vagy van erre vmi megoldás? Vagy csak simán fogadjam el, hogy ilyen? :)
Az én kutyám elég mozgékony, imád szaladgálni!
Ha viszel magaddal neki is vizet és meg tudod itatni menet közben, szerintem elviheted magaddal. De tegyél próbát, mennyi ideig bírja!
Bár lehet, hogy egy bot vagy labda után szívesebben rohangászna, mert elég játékos fajta! :-)
sziasztok!
gondoltam regisztrálok,meg segítségre,ill. véleményekre lenne szükségem francia bulldog gazdiktól.Nekem is vaneg ykislány bulldim,fél éves.nagyon energikus,imád szaladgálni ,meg minden.de nem tudom,(mert eddig mindenki mást mondott)hogy elvihetném e mondjuk kocogni(eddig boxerom volt,és jó lenne,ha ő is jöhetne velem),de nem tudom,hogy rosszat tesz e neki.amúgy nem hörög ,meg semmi,nem túl rövid az orra.(láttma már olyat aki fekve majd megfulladt levegővétel közben:S)
szóval ,h avalaki tudna nekem mondani erről véleménytörülnék neki.előr ei sköszönöm!
Sziasztok!
Nagyon szeretnék egy francia bulldogot,csak nem tudom,hogy milyen nemü legyen.Azt mondják a fiú bújosabb.Igaz ez?
Sziasztok!
nekem van egy 7 hetes francia bulldogom és ő természetes uton született de ugy tudom hogy elöfordulhat hogy császározni kell öket,melyik a jobb,vagy ez most hogy van?amugy nagyon imádnivaló és aranyos kis kutya és már kezd szoba tiszta lenni!
Az enyémnek eléggé hullik, de azért valami marad rajta! ;-)
Most a téli bundáját "veszi elő".
De melyik kutyának nem hullik??
Sziasztok! Rendszeresen olvasgatom a hozzászólásaitokat,nekem van egy 6 hónapos francia bulldog szukám eladó,az ára 25.000 ft. A kutyus nem azért ennyi mert hibás, hanem tenyészetfelszámolás miatt. Fekete színű, fehér mellénye van, nagyon játékos, kisgyerekhez van szoktatva,(3 éves a kisfiam)éber,élénk kiskutya.
Ha valakit érdekel:pubi@vivamail.hu, és Tatán vagyunk.
Egy hónap alatt?? Az igen! :-)))
Nekünk már egy éves volt, mire teljesen szobatiszta lett! De a lábát még mindig nem emeli pisilésnél, pedig kisfiú!
Horkolni nem szokott, viszont egyéb hangokat hallat, szörcsög, nyalakszik, vakarózik (ezt is elég zajosan tudja csinálni).
De nagyon emberbarát, imádja a társaságot! Gyerek mellé teljesen tökéletes! :-)