Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hol van a kamera a tv-n? fórum

Hol van a kamera a tv-n? (beszélgetés)

16. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 15. - Kedvesenfanyar)
febr. 17. 07:54
Samsung Smart TV, azonbelül milyen, már fogalmam sincs. Nagy képernyős, de nem prémium nagyságú.
15. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 12. - Amaunet)
febr. 17. 05:19
Ez egy normál TV készülék.
14. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 11. - Regin_a)
febr. 17. 05:11

A Isten áldjon meg Regina!

Muszáj neked állandóan sündisznónak lenni?

Azt fogod elérni, a kutya sem szól hozzád.

Mivel a menüben is angolul van, így írtam le.

Nem akarok többet mutatni, mint amennyit tudok.

febr. 16. 22:24

Kerestem kicsit a témában. Ez egy 2019-es cikk. Azóta a gyártók lehet már építenek ilyen technikát, de valóban voltak olyan típusok, amelyekbe mikrofon, kamerát építettek.

[link]

Mora777 - a készülék típusára keress rá!

12. Amaunet (válaszként erre: 7. - Kedvesenfanyar)
febr. 16. 21:53
Ezek nem a monitortv-k voltak?
11. Regin_a (válaszként erre: 10. - Kedvesenfanyar)
febr. 16. 21:53

Ja, nem tudtam hogy nem tudsz magyarul :)

Nem kdvelem amikor van magyar kifejezés valamire de mégis az eredeti nyelvet használják

Volt egyszer egy Vodafon. Megvette a magyar állam annak egy részét

Mi lett a magor nyelv szerinti nemzeti neve? ONE. Hogy küldi állitja ki a számla fejlécét? Minden számla azonositója kívülről nézve BILL

Szoval tükrözés! :)

Utálatos

10. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 9. - Regin_a)
febr. 16. 21:36
screen mirroring is a menü, mármint tabletről, vagy telefonról a TV-re vetítés.
febr. 16. 21:26

Tényleg megleptetek ezzel a kamera dologgal

Az "egyértelmű" hogy egy telefon képét ki lehet vetíteni, szakkifejezéssel tükrözni, a tv képernyőjére, illetve ha nokos-ház/lakás akkor akármit is lehet vezérelni tv-n keresztül

TV-be beépitett kameráról most hallok elöször. Utána fogok olvasni

8. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 3. - Regin_a)
febr. 16. 21:14
Nekem pedig van. :) Na, mit szólsz hozzá ? Most tudtam újat mondani neked is. :)
7. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 1. - Mora777)
febr. 16. 21:07

Régebbi Smart TV modellek (kb. 2012–2016)

Egyes felső kategóriás modellekben volt kamera:

a képernyő felső középső részén,gyakran kihúzható / felpattintható kis egység,ha nincs kihúzva, nem is látszik.

Újabb modellek (az elmúlt években)nincs beépített kamera,

ha videóhívás funkció van, az külső USB-s kamerával működik.

Hogyan tudod ellenőrizni?

Nézd meg a TV tetejét középen – van-e kis lencse vagy kihúzható rész.

Nézd meg a menüben: Beállítások → Általános → Kamera / Videóhívás (ha nincs ilyen menüpont, nagy valószínűséggel nincs kamera).

6. timycat (válaszként erre: 1. - Mora777)
febr. 16. 21:04
Régebbi okostévéken volt kamera, de nem elrejtve hanem úgy mint a laptopokon, illetve egyes modelleken kihúzható/visszacsúsztatható volt. De hamar fény derült arra, hogy a tv-k biztonsága a kanyarban sem volt és feltörve a szoftvert megfigyelhető volt bárki, így a gyártók elengedték. Haszna nem sok volt, max. wiin lehetett vele játszani, de óriási biztonsági kockázat volt.
5. Amaunet (válaszként erre: 4. - Amaunet)
febr. 16. 20:40
*nézheted, *lennie
4. Amaunet (válaszként erre: 2. - Mora777)
febr. 16. 20:39
Ez a telefon kamerája, amit megoszthatsz a tv-vel és azon kézheted. Vagyis annak a telefonnak ott kell leni fizikailag, hogy téged vehessen.
3. Regin_a (válaszként erre: 2. - Mora777)
febr. 16. 20:04

Biztos hogy soha nem lesz a képernyőből kamera, beépitett kamera meg idáig egy tv-ben sincs

Az lehet, hogy mobile telefonon hívást lehet inditani "olyan" okos tv-re de biztos hogy a hívó nem lát képet

Akit hívtak, te, az láthatja a hívót a tv képernyőjén, de kétlem az egész kapcsolatot. Ha mégis, akkor ez egyoldalú kapcsolat lenne, téged nem látnak.

febr. 16. 19:42

Samsung "Mobile Camera" funkció: Samsung TV-k esetén a 2022+ modelleknél a SmartThings alkalmazással a telefon kamerája közvetlenül használható webkameraként videóhívásokhoz.

Esetleg így??

febr. 16. 19:29
A barátom egy veszekedésünk alatt elszólta magát, hogy ő engem szokott nézni kamerán. Valahogy a tvt csatlakoztatta a telefonjához. Valaki aki ért hozzá eltudja mondani, hogy tudom kikapcsolni? Végig világítottam a tvt már, de sehol nem találok rajta kamerát

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook