Hol van a kamera a tv-n? (beszélgetés)
A Isten áldjon meg Regina!
Muszáj neked állandóan sündisznónak lenni?
Azt fogod elérni, a kutya sem szól hozzád.
Mivel a menüben is angolul van, így írtam le.
Nem akarok többet mutatni, mint amennyit tudok.
Kerestem kicsit a témában. Ez egy 2019-es cikk. Azóta a gyártók lehet már építenek ilyen technikát, de valóban voltak olyan típusok, amelyekbe mikrofon, kamerát építettek.
Mora777 - a készülék típusára keress rá!
Ja, nem tudtam hogy nem tudsz magyarul :)
Nem kdvelem amikor van magyar kifejezés valamire de mégis az eredeti nyelvet használják
Volt egyszer egy Vodafon. Megvette a magyar állam annak egy részét
Mi lett a magor nyelv szerinti nemzeti neve? ONE. Hogy küldi állitja ki a számla fejlécét? Minden számla azonositója kívülről nézve BILL
Szoval tükrözés! :)
Utálatos
Tényleg megleptetek ezzel a kamera dologgal
Az "egyértelmű" hogy egy telefon képét ki lehet vetíteni, szakkifejezéssel tükrözni, a tv képernyőjére, illetve ha nokos-ház/lakás akkor akármit is lehet vezérelni tv-n keresztül
TV-be beépitett kameráról most hallok elöször. Utána fogok olvasni
Régebbi Smart TV modellek (kb. 2012–2016)
Egyes felső kategóriás modellekben volt kamera:
a képernyő felső középső részén,gyakran kihúzható / felpattintható kis egység,ha nincs kihúzva, nem is látszik.
Újabb modellek (az elmúlt években)nincs beépített kamera,
ha videóhívás funkció van, az külső USB-s kamerával működik.
Hogyan tudod ellenőrizni?
Nézd meg a TV tetejét középen – van-e kis lencse vagy kihúzható rész.
Nézd meg a menüben: Beállítások → Általános → Kamera / Videóhívás (ha nincs ilyen menüpont, nagy valószínűséggel nincs kamera).
Biztos hogy soha nem lesz a képernyőből kamera, beépitett kamera meg idáig egy tv-ben sincs
Az lehet, hogy mobile telefonon hívást lehet inditani "olyan" okos tv-re de biztos hogy a hívó nem lát képet
Akit hívtak, te, az láthatja a hívót a tv képernyőjén, de kétlem az egész kapcsolatot. Ha mégis, akkor ez egyoldalú kapcsolat lenne, téged nem látnak.
Samsung "Mobile Camera" funkció: Samsung TV-k esetén a 2022+ modelleknél a SmartThings alkalmazással a telefon kamerája közvetlenül használható webkameraként videóhívásokhoz.
Esetleg így??
További ajánlott fórumok:
- Tudtátok h van a T..CO hipermarket próbafülkéjének tükre mögött kamera?
- Kérhető csak úgy az otp-nél, hogy nézzenek meg egy pénzlevételt, amit kamera rögzített?
- Mit csináljak, ha új lakásba költöztünk és nappal el volt a kutya egyedül, de most éjszakás vagyok és látom a kamerán, hogy sír?
- Segítség! Új laptopomon a kamera fordítva mutatja a képet. Mit lehet tenni?
- Lenovo laptopon hol lehet a kamera?
- MIért nem lehet kamerázni és fényképezni amikor felszáll a repülő?