Forever Clean and Lean C9 program tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Szeretném elkezdeni a C9-et, viszont nincs partnerkárytám. Van esetleg itt olyan, akinek van?:)
Esetleg neked Chelsey?
Köszönöm előre is!:)
Szia! Én serpenyőben csináltam sült csirkemellkockákat, hozzá sütőben jénaiban oregánóval fűszerezett céklát.
Akkor volt még sült csirkecomb fokhagymagranulátummal és pirospaprikával szórva. Sót nem ajánlják, mert megköti a vizet a szervezetben. De én tettem rá :) Picit.
Aztán sütőben sült csirkemellszeletek rajta paradicsom és sajt, bazsalikom, oregánó, kakukkfűvel megszórva.
Na jó, tettem rá kis bacont is.
Köretnek mindig salátát vagy savanyúságot ettem.
Sport: volt, hogy a program felét simán elsumákoltam, de az első c9-emnél minden nap sportoltam. Első 2 napon jógáztam, mert ugye ezek a nehezebb napok. 3.naptól súlyzóztam vagy alakformáló csoportos órára mentem, illetve nagyon szeretem a hot iront, arra jártam. És járok is.
Ha szeretnék futni, futottam volna :)
Saját partnerkártyára, 35% kedvezménnyel, az FLP webáruházon keresztül. Ha nincs ilyen kártyád, akkor szükséged van egy olyan személyre, akinek már van :)
Ha nincs a személyes ismerettségi körödben ilyen, akkor akár a fórumon lévők közül is választhatsz valakit, aki majd segít. Vásárolni a regisztrációs folyamat lezártával tudsz (ezt a lehető leggyorsabban intézik manapság), a kedvezmény viszont nem automatikus, de a részlteket majd úgyis megtudod attól, akivel felveszed valakivel a kapcsolatot.
Sziasztok :)
Ti hol szerzitek be a c9-et?
Köszi ;)
igen, megcsináltam. Őszintén szólva jobbra számítottam. Kilóban csak 1 ment le, centikkel jobb a helyzet. Has -6 cm, csípő -3, comb -2 kar -1.
de vettem egy számmal kisebb nadrágot :)
sziasztok!
szeretném én is elkezdeni a c9-et. 2 napja hagytam abba a szoptatást a második gyerkőccel, és van rajtam 10 kg felesleg. Rendelésben ki tud segíteni ? A fehérje, amit inni kell az növényi, vagy tejsavó alapú? Csak amiatt kérdezem, mert a tej alapú nálam kizárva, nem tudom meginni és rosszul is vagyok tőle. Ez esetben érdekelne, mennyibe kerül, ha csak a többi cuccot veszem meg....? Úgy is megéri elkezdeni? növényi fehérjét sport miatt amúgy is iszom. Köszi!
Sziasztok!
Elutazom, ezért eladóvá vált 1 liter bontatlan Aloe Vera gél. Akit érdekel kérem írjon privát üzenetet.
Ó, ez nagyon jó, nagyon ügyes vagy:)
A csoportomban mindenkinek hasonló a tapasztalata, néha egymásra kontrázgatnak a lányok (és fiúk :D ), még a napi étkezésünket is megosztjuk egymással fényképestől :))
Igen. 1 kilóval voltam kevesebb a harmadik napon. :)
És centiben is :)
További ajánlott fórumok:
- Próbálta már valaki a Clean 9 terméket a Forever Living-től?
- Hasznal valaki Forever Lean kapszulat?
- C9 Forever program NEGATÍV
- Melyik látássegítő jó autóba? Nem tudok dönteni Day & Night visor, Vizclear vagy Clean View. Tapasztalatok?
- Intestinal Cleansing Program tapasztalatok
- FLP Clean9 program 2016. május 7-től együtt Velem?