Forever Clean and Lean C9 program tapasztalatok (beszélgetés)
Köszi, remélem hatásos lesz. Babát szeretnénk, ahhoz kellene fogyni. Nem egyszerű, egyébként van egy kis IR is a dologban, így az életmód váltás amúgy is muszáj... :o(
Te elérted a célod? Próbálkoztál mással?
A mai nap egész tűrhető volt. Remélem a többit is bírni fogom.
Bár gondolom az elején megyen az, csak egy pár nap múlva már kezd unalmas lenni az éhezés és a sok tabletta, meg inni való....
Az első 2 napi 2 kiló az amikor kitisztulsz a nem evéstől. Az pedig, hogy tovább nem ment le semmi, gáz, hiszen az lenne a lényege. Te csak a port ittad vagy rendesen a programot a többi kiegészítő tablettával?
Szia !
Az elso 2 nap ok volt kibirtam fogytam is 2 kilot utanna semmit ,ez eletmodvaltas kellene legyen ,mert tudod hogy addig kel kivaltanod a porral a reggelid es vacsorad mig el nem ered a kivant sulyodat ,na ez volt a gond hosszutavon csak 1szer enni 1 nap ..
Nekem egyébként is van olyan, hogy nem eszek....
CSak attól tartok, hogy most azért nem szabad enni és hogy a tudat alatti hogyan fog viselkedni...
Szia!
Sehogy ,de neked sok sikert!
Sziasztok,
Én ma kezdtem el. 2 napig semmi kaja.....remélem bírni fogom.
Ti hogy bírjátok?
Reggel és este iszom a turmixot, délben rendesen leves +második!
Igazából előtte is egyszer ettem főtt ételt, így inkább a kenyér marad ki ami egyáltalán nem hiányzik! Legfontosabb a sok víz amit nem mindig tudok betartani.
Szia!
Fogytal a programmal ,en sohasem birtam vegig csinalni!!
További ajánlott fórumok:
- Próbálta már valaki a Clean 9 terméket a Forever Living-től?
- Hasznal valaki Forever Lean kapszulat?
- C9 Forever program NEGATÍV
- Melyik látássegítő jó autóba? Nem tudok dönteni Day & Night visor, Vizclear vagy Clean View. Tapasztalatok?
- Intestinal Cleansing Program tapasztalatok
- FLP Clean9 program 2016. május 7-től együtt Velem?