Forever Clean and Lean C9 program tapasztalatok (beszélgetés)
3. Napnál járok. Én felcseréltem a vacsit és az ebédet. Ebédre ettem update spenótot csirkemellel.
Vacsira fogom a shaket meginni.
:)
Ügyes vagy, gratulálok a döntésedhez :) Én éppen túl vagyok rajta (ismét :D), de szívesen segítek neked, mint mindenki itt. /rendelésnél is ;)/
Sziasztok!
Szeretném elkezdeni a napokban a C9 kúrát, de nem akarom egyedül végigcsinálni. Lenne kedve valakinek velem tartani? :)
A rendelésben tudok segíteni :) Nekem már megvan
Szia,
Ha tudsz, rágcsálj valami zöldet -uborka, saláta, karalábé, répa (jó az sárga :D ).
Figyelj a megfelelő folyadékbevitelre!
Igen, megértem.
Amikor úgy alakul, mindenképpen megéri, hogy megpróbáld.
Szia,
A zöldtabletta helyett vagy inkább mellette -ha teheted- a Probiotic csodákat művel.
Elküldök egy részletes leírást neked üzenetben, ha tudod böngészd át (nem vészesen hosszú).
Ugyanezt kérheted a mentorodtól, biztosan szívesen segít.
Sziasztok
Ha a c9 programmal kapcsolatban barkinek kérdése van, vagy a terméket szeretné beszerezni írjon bátran segítek mindenben. Tanácsokat is adok.
Sziasztok!
Tudnék valahonnan rendelni egy picit olcsóbban? Elég húzós a 36ezer. :)
Mi nyaralni megyunk februárban, erre szeretnek egy picit rakeszulni.
Benéztem a naplódba.
Ha meg tudnád állni, holnap hagyd ki a shake-et.
Elvileg az 1-2. napon csak gél és semmi más (az útmutató füzettel ellentétben).
Szerintem mindenképpen a 120-at próbáld, az egész méregtelenítés lényege az aloe vera tisztító hatása.
Idd, amíg csak bírod :))
Komolyan.
Ilyenekkel óvatosan, Hoxa törölni szokta :(
Sok sikert egyébként :)))
Köszi a tippet! De gondolom a csomagban annyi fehérje vN ami kell az általános kurához?!
Akkor igy külön kéne már kezdés elött a fehérjét megrendelni...nem vna elég ha több husit ennék?
Szia!
Igen, az első két nap nagyon fontos.
A többi napon pedig hasznos lenne a méregtelenítés szempontjából, ha szintén a kúra előírásai szerint étkeznél. Hogy a fogyást elkerüld, naponta 1 fehérjeporral többet fogyassz.
Hogyha szükséged van segítségre, írj bátran.
Ha már el is kezdted, akkor sok sikert kívánok :))))
Sziasztok,
Szeretném megcsinálni a C9 kúrát. Leadni kilot viszont nem szeretnék(inkább hizni)csak a méregtelenités miatt csinálnám végig. Valaki volt már igy? Ugy tudom a 3naptól ehetnék akkor.igy rendesen igaz? Valakinek ebben tapasztalata volna?
Két Forever Clean 9 kúra eladó. Egy vaníliás és egy csokis.
lbrigcsi92@freemail.hu e-mail címre írhattok nyugodtan.:)
Szia!
Én eddig 3x csináltam végig, a leadott kilókat tekintve, mindháromszor 4 kg fölött volt :))
A centiben mért méretcsökkenés miatt viszont minden ismerősöm több fogyást tippelt, mint, amit a mérleg mutatott :))
Azóta sem jött vissza és pont most kedden kezdem el, hogy még Karácsony előtt formában legyek :)
Méregtelenítésre is remek cucc (elsősorban arra találták ki), a narancsbőröm bánta :D
Megrendelés után 1-2 nappal szokott megérkezni a csomag, de ha sürgős, kimegyek érte általában a központi raktárba.
Sziasztok!
Jó ideje foglalkoztat a gondolat, hogy belefogok a C9-be, de az elmúlt időben nem volt lehetőségem elmélyülni, hogy pontosan mikor és hogy lenne a legjobb elkezdenem. Azt hiszem megértem rá; szeretnék pár eredményt, hogy kinek milyen változások voltak. Méretek stb.. Mennyi idő mire ide érne hozzám a termék? Megéri??
És hogy szedjem a LEANt a GRACINIAval?
Valaki azt mondta, hogy a graciniát evés előtt fél órával (szokás szerint), és a leant meg 15percel evés előtt.
Szerintem vagy a Lean-t vagy a Therm-et szedd.
Attól nem fog több zsír "égni".
A C9 után a Lean a Garciniával kombinálva nekem nagyon bevált.
További ajánlott fórumok:
- Próbálta már valaki a Clean 9 terméket a Forever Living-től?
- Hasznal valaki Forever Lean kapszulat?
- C9 Forever program NEGATÍV
- Melyik látássegítő jó autóba? Nem tudok dönteni Day & Night visor, Vizclear vagy Clean View. Tapasztalatok?
- Intestinal Cleansing Program tapasztalatok
- FLP Clean9 program 2016. május 7-től együtt Velem?