Forever Clean and Lean C9 program tapasztalatok (beszélgetés)
A narancsbőrt pedig nagyon pucolja, hidd el. Én kb a 7. napon vettem észre testápolózás közben, hogy nagy része eltűnt. Gyűrtem, nyomogattam a bőröm, de sehol nem találtam a megszokott narancsbőrt :)
A súlyzós edzést is jól bírtam.
Nyomjad csak, hajrá! :)
Szia!
Ne gondolkodj, csak kezd el és csináld meg! Meglátod, megtapasztalod, hogy jól döntöttél.Simán ki fogod bírni.Ez mindenkinek hasznos, mindenkire ráférne.Nem az izomzatodból fogsz veszíteni és jobban fogod érezni magadat utána.
A narancsbőrön sok mozgással, vízfogyasztással,helyes táplálkozással,vitaminpótlással, keringésjavítással,a gyógyszerek kerülésével, hideg-meleg váltózuhannyal ... is tudsz segíteni. Kérdezz rá a szponzorodra és arra is tud javasolni valamit, meg a C9-ben is segíteni fog.Nem mutatott Neked tapasztalatokat a C9-el? Gondolom, ha láttad volna, akkor nem hezitálnál, hanem azonnal elkezdenéd.A szponzorod azért van, hogy mindenben segítsen.Sok sikert!
Szponzorodtól kaptál elég infót, tanácsot?
Ha gondolod, gyere, beszéljünk róla :D
Komolyan. Írj rám!
Sziasztok! Van esetleg, aki a napokban kezdte, vagy kezdené el a C9-et? Megvettem a csomagot, de erősen gondolkodom...
Köszi :)
Szia!
Valóban hatásos, amit nagyon sok hazai és külföldi tapasztalat is bizonyít.Nagyon szívesen segítek. Írok privátban.
Sziasztok! Tenyleg hatasos a program?
Tud vki segiteni a rendelesben?
Sziasztok! Én Húsvét előtt fejeztem be a clean9-et, és csak jó tapasztalatokról tudok beszámolni, amellett, hogy 4,8 kilótól és sok centitől szabadultam meg a 9 nap alatt. :) A program óta pl. egyetlen pattanás se jelent meg rajtam, sokkal szebb a bőröm. Teljesen feltöltődve érzem magam, nekem ezelőtt az állandó fáradtság volt a legfőbb problémám. Az ünnepek alatt se szedtem vissza semmit, de nem is zabáltam. :D
Én úgy gondolom, hogy aki komolyan meg szeretné tisztítani a szervezetét, az teljesen betartja a programban leírtakat, nekem eszembe se jutott "bűnözni", volt olyan érzésem párszor, hogy úgy ennék valamit, nem az éhség miatt, csak megszokásból, de kibírtam. :) Én elhagytam a 9 nap alatt a kávét, pedig nagy kávéfogyasztó vagyok, de a kúra közben nem hiányzott, az is inkább megszokásból jutott néha eszembe. Második naptól energikusabb lettem, az első nap kicsit nehezebb volt. Én a 600 kalóriás étkezést ebédre időzítettem, igaz, egyszer se sikerült ennyi kalóriányi kaját megenni. :)
Bátran ajánlom mindenkinek ezt a kúrát, csak előnyöd származhat belőle. ;)
Ennek a programnak a célja a tisztább, egészségesebb étrendre, életvitelre való átálás. Ennek sem az alkohol, sem a cigi nem része.
Persze, ha ezeket eddig napi szinten fogyasztottad, egyáltalán nem biztos, hogy képes vagy egyik napról a másikra leállni, ezért azt javaslom, hogy lehetőség szerint fokozatosan csökkentsd a mennyiségeket.
Akinek nem jelent komolyabb gondot, nyilván az nem fog sem alkoholt fogyasztani, sem dohányozni, de ugye mindkettő erősen addiktív, szóval egyáltalán nem biztos, hogy bárki gond nélkül le tud mondani róla. Nem ettől tenném függővé a kúrát, bár igaz, hogy ha sikerül tartósan
elhagyni ezeket, az hozza meg az igazán nagy eredményt!
Jujj :)
Hát az alkohol kizárt. Sok benne a kalória. A dohányzás ugye nem hizlal, de méregtelenítésnél dohányozni,hát nem is tudom :)
Ha jól bírod az estéket, akkor még jobb azt a 600 kcalt ebédre fogyasztani és a shaket este.
Nagyon szépen haladsz, biztosan jó eredményt fog elérni :)
Bonita én mindenképpen javaslom, hogy menj el kivizsgáltatni magadat, mert az FLP-nek is van számos terméke, ami segíthet. De mindenképpen tisztában kell lenned, hogy mivel állsz szemben, mert csak úgy lehet igazán hatékonyan, célirányosan választani a termékek közül. Persze, ha nem tudsz valami miatt kivizsgáláson részt venni, akkor is biztosan találsz olyan készítményt a palettáról, ami jó eséllyel segít. Van egy zárt csoportunk a facebook-on, ahol többek között ilyen problémákkal küzdő tagok osztják meg jó tapasztalataikat. Ha fenn vagy a Facebookon és érdekel, hogy mások, hogyan értek el eredményt hasonló esetben, akkor jelezd felém privátban és felveszünk a csoportba!
Ami a termékek árát illeti ugyanazt tudom mondani, mint a többiek. A kártyát mindenképpen érdemes kiváltani, ezzel először teljes áron tudsz vásárolni, később viszont mód van rá, hogy 35%-os kedvezményt szerezz. De addig is élvezheted a tagság előnyeit.
Szerintem nem fogsz elcsábulni, mert a 3. naptól már fogyasztható a shake napi kétszer, az meg maga a mennyei manna :)
Vezettem naplót mi, hogy volt, receptekkel, sporttal együtt, ha gondoljátok nézzétek meg, hátha kaptok ötletet.
További ajánlott fórumok:
- Próbálta már valaki a Clean 9 terméket a Forever Living-től?
- Hasznal valaki Forever Lean kapszulat?
- C9 Forever program NEGATÍV
- Melyik látássegítő jó autóba? Nem tudok dönteni Day & Night visor, Vizclear vagy Clean View. Tapasztalatok?
- Intestinal Cleansing Program tapasztalatok
- FLP Clean9 program 2016. május 7-től együtt Velem?