Fogyókúra január 4-től (beszélgetés)
Szió! Mindenkinek B.Ú.É.K.!!!Jól sikerült a szilveszter, bár az a sok evés, ivás nem kellett volna.Remélem a jövőévi szilveszterem abból a szempontból jobb lesz, hogy nem fogok elégedetlenül állni a tükör előtt a szilveszteri rucimba, mert itt is ott is szűk a ruha!!!!!Csalódás volt, amit a tükörbe láttam...Mintha a 2009-es év terhe kilógba rám rakódott volna.Teljesen elszánt vagyok, csak előre nézek!!!Mindenkinek ilyen elszántságot kívánok:)
Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok, ha nem baj.
Én 54-55 kiló vagyok és Húsvétra szeretnék 50 vagy 49 kiló lenni. Az lenne az álomsúlyom.
Weight Watchers - módszerrel fogok fogyni, mert az eddig számomra sikeres volt.
Sok sikert kívánok mindenkinek és Boldog Új Esztendőt!
Na lányok, én tegnap is rengeteget ettem-ittam, meg is lett az eredménye: 68,5 kg vtam ma reggel...:(
Sebaj, ma újult erővel folytatom a fogyit és tavaszra igenis lemegy az a fránya 10 kg!!!:)
...tyű...hogy én miket írkálok ide?? Pedig nem is vagyok másnapos! :-))))))))))
Szia! Július 16- án, így lesz pon 6 hónapom, hogy leadjak az 5 kilót! Remélem, sikerül!? És neked mikor van? BÚÉK Mindenkinek!
Sziasztok Újak!:)
No, kitakarítottam, rendet raktam, behűtöttem a piákat, kitettem a nasikat, poharakat, szalvétákat, feldíszítettem a kérót szerpentinnek...jöhetnek az emberek! Ja, persze még fürödnöm meg felöltöznöm kell...de a vendégek úgyis csak 8ra jönnek.
Viszont már most elegem van, legyen már január!!!:)
Viszont ez milyen már...mivel éjjel még tartani fog a party, ezért nem is pontosan január 1-től húzok bele a fogyiba...hanem csak január 1 második felétől...na j, nem elmélkedek tovább:)
Szia!Persze,gyere.Végigcsináltad a 90 naposat?Az igen,gratulálok,nagyon ügyes vagy!Akkor neked a kitartással nincs gondod.
Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek.
Azt kívánom Nektek, hogy ha arra járnak, térjenek be hozzátok, s maradjanak nálatok! BUÉK.
Sziasztok újra! Mindjárt megyek is bulizni barátnőmhöz. Holnaptól itt a új év, új kezdet, új időszak. Én meg megvalósítom, amit elterveztem.
Mindenkinek jó bulit és B.U.E.K.
Sziasztok! Én is csatlakoznék. Dec 1-én lett vége egy 90 napos körömnek, 18 kilót fogytam és még 12-t szeretnék. Jöhetek hozzátok?
A bogyók szerintem nem túl jók, legalább annyi kárt okozhatnak, mint amennyi a hasznuk, először próbáljatok szerintem ilyenek nélkül lefogyni :)
Szia.Persze csatlakozz közénk.
Sziasztok
boldog új évet mindenkinek
jöhetek majd????
Lányok nekem már csak pár óra van hátra az életmódváltásig, kívánom nektek az új évre, hogy mindenkinek legyen elég kitartása a terveit valóra váltani és búcsút inteni a fájdalmas súly többletnek.2010 a fogyás éve legyen nekünk.
Holnaptól én is aktív tagotokként jövök közétek.
Fatima
Senki nincs itt?Mindenki már az estére készül?
Sziasztok.Én is életmódot próbálok váltani,de a mozgást is nagyon fontosnak tartom,és én is fogom mérni magam centiben,nem csak kilóban.
Szia! Én Pesten lakom és Hódmezővásárhelyen élnek a szüleim :-) Én is a szülinapomra szeretnék ledobni pár kilót...még, jó, hogy addig van időm!
Sziasztok. Én Pesten és Szegeden lakok. Úgy volt, hogy ma kezdem el,de ma buli van így holnaptól kezdem. :) Úgy is megfogadtam hogy szülinapomra olyan leszek mint régen.
Köszi Lion83, kívánok én is kitartást és sok szép pillanatot Mindenkinek!
Régen, kb. 6-7 éve az update- et csináltam, és le is ment jó pár kiló /10- 12/ na és persze még többet mozogtam, mint most, de egy idő után meguntam, mert akkoriban nem bírta a pénztárcám azokat a "cifra" ételeket, amiket Norbi ajánlott. Most teljes életmódváltásra készülök, és számomra ez egy hatalmas kihívás lesz. Hetente 2x aerobicra járok, de januártól /sőt, tegnaptól!/ otthon is tornáznom + szobabicajozom is. El fogok menni drogériákba, bioboltokba, és beszerzem majd a legfontosabb alap élelmiszereket.
Sikerekben, kitartásban, eredményekben gazdag Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!!!!!!!!!
Te melyik módszert fogod választani, hogy hatásos legyen? Vannak bevállt módszereid?
Annyira irigylem azokat az meberkéket, akik kalóriát számolgatnak, és aszerint étkeznek....nekem nincs türelmem hozzá, és naon nem szeretem a "kötelező" dolgokat :-D De hajrá!!
Szerintem én is hasonlóan fogok bele a diétába. A kalóra táblázatot böngészgetem, és a diéta recepteket is nézegetem. Majd meglátom, melyiknél maradok. Most pedig már visszafogom az evést-ivást, mert nagyon nagy fordulat lenne, ha egyik-napra a másikra mindent megfosztanék magamtól.Ezért már jövőhéten remélem nem lesz nagy drasztikus változás, ha beállok a kevesebb ételfogyasztásra.
Ti merre éltek? Szoktatok- e találkozni egymással?
Sziasztok! Én úgy készülök január 4- re, hogy beszerzek egy digitális mérleget + egy centim. szalagot, és megmérem magam kilóban, ill. centiben is. Nekem fontosabb az, hogy 1-2 ruhamérettel kisebbet hordjak, mint 5 kilóval kevesebb legyek. Mivel tornázom, így erősödök is, és hát tudjuk, az izom nehezebb, mint a zsír...Ezenfelül rájöttem a szomorú tényre, hogy fogyókúrázni nem lehet /nem szeretnék/ egy életen keresztül, viszont, ha életmódot váltok /ami számomra nagy ugrás lesz :-)/, akkor megőrizhetem egy életre a formámat. Persze, a mozgás is kell.
Köszi Kirenta, nagyon jó a honlap amit ajánlottál. Ez lesz a kezdőlapom :)
Én a hajamnak is pakolásokat csinálok és a arcomra is.
Tejföl+uborka+méz --> arcra nagyon jó
Méz+olívaolaj--> hajra ( töredezésre kiváló)
Méz+balzsam--> hajra
Én 1-2 órát a hajamon hagyom a pakolást törülközőbe tekerve és utána szép fényes lesz és puha. Szőke hajnál a legjobb. Jobb házilag ilyeneket csinálni,mint a boltba megvenni drága pénzért.
További ajánlott fórumok: