Fogyókúra január 4-től (beszélgetés)
Remélem :-) Meg azt is, hogy mindenkinek sikerülni fog a terv
Oké,remélem leszünk páran.Holnap akkor megkezdődik...
Sziasztok. Én is vagyok, csak pár napig nem is voltam itthon. De én is kezdem holnap a fogyókúrát.
Én is olvasni fogom a naplód...
Sziasztok!Holnap itt a 4-e,kezdődik a fogyókúra!!!!Azt hiszem én is írok naplót,csak még én sem tudom mi legyen a címe,csak szerintem nem fogok tudni minden nap írni bele,mert nem lesz időm,de azért igyekszem.Remélem kitartunk,leszünk itt egy páran,és biztatjuk egymást,úgy talán könnyebb lesz....
köszönöm szépen, de van rajtam bőven felesleg, 10kg minimum!!!
olyan csinos vagy de szeretnék ilyen vékony lenni
csak még a címen gondolkodom
hétfőtől írok majd naplót
én tegnap óta élem az új életem, életmódváltás4ever:D
de annyit ittam hogy csak na
én már tegnap sem ettem sokat ma meg már még kevesebbet
Szia! Sok sikert hozzá! Remélem sikerülni fog. :)
Sziasztok! Boldog Új Évet!
Ha nem bánjátok, csatlakoznék én is. Jelenlegi súlyom 72 kg, egy tízest szeretnék leadni.
Én kolliba nem nagyon tudok mozogni.
Nekem az a nagyon fontos, hogy egy-egy étkezés alkalmával ne egyek többet 1 kistányérnyi kajánál. :) Akkor tuti fogyni fogok. Illetve, hogy pontozom az ételeket(WeightWatchers), 6 után nem nagyon eszem és hetente minimum 3* tornázok.
=)
Ja és kcal számolással fogok diétázni!!!Még sose próbáltam.
Szió! Én sem kezdtem bele még, mert itthon nem jó, meg még megmaradt egy csomó kaja az ünnepekről. Annyival viszont elkezdtem a diétát, hogy pár napra összeállítottam az étrendemet. Holnap be is szerzem, előkészítem az alapanyagokat. Megmértem a súlyom is. 78kgról indulok, kb 10 kgot akarok leadni egyenlőre!!!Majd utána jöhet a többi:)
Sziasztok! Én bűnöztem vagy is még el sem kezdtem. Holnap már tényleg bele vágom, mert így soha se lesz eredmény.
Ki mit eszik?
Hello. :)
Én már ma is csak nagyon keveset ettem, de az igazat megvallva egyáltalán nem is kívánom a kaját.
Eddig csak 2 kis tányérnyit ettem ma. Az egyik 2 virsli volt mustárral, a másik meg péksütemény és egy banán.
Ma már nem fogok enni, de nem is baj. :)
Már csak a tornára kellene rászednem magam. :) Nah de hogyaaann?!:D
Puszii.. =)
Hello lányok, hogy/hol vagytok?:)
Nekem mára hál' istennek lement az a fél kg, így a "jó öreg" 68-ra hajazva 67,9 kg vtam reggel... De ezúttal már nem hagyom stagnálni magam tovább...menni kell lefelé!:)
Ti hogy vtok, készültök már a 7főre?:)
No, én ma nagyon elszánt vtam, nem bűnöztem, bár nagyon nehezemre esett; tökre kívántam a nasit:(((( De sikerült megállni és 1099 kcal-lal zártam, ami tök jó!!! Holnap meg megyünk bnőmmel tornára is, so vissza a régi kerékvágásba!:)
További ajánlott fórumok: