Fogyókúra január 4-től (beszélgetés)
Sziasztok!
Szeretnek csatlakozni hozzatok, ha nem baj.
Meg 9-10 kg-tol szeretnek megszabadulni. A ti tamogatasotokkal.
gyere mindennap, ez az egyik leglényegesebb szerintem! ha mindenki kisírhatja itt magát, milyen sz@arul érzi magát a fogyi alatt, szerintem könnyebb lesz....
ha már itt tartunk, kérdezném van-e köztetetk szegedi? hátha majd egy kis felesleg leadása, és az idő jobbá fordulása után a szabad levegőn lenen kivel mozogni?
Szorítok neked,és kitartást. :)
Vezetsz majd naplót?
Sziasztok!
No, én az előbb lenyomtam 20 perc hasizmot, hogy nyárra lapos hasam legyen...!:)
Tegnap meg másfél órás tornán vtam, jó kemény volt!:)
Viszont most kísérletezgetek kaja terén: eddig ugyebár 1200 kcal-val fogytam 18 kg-ot, de aztán az elmúlt 2 hónapban már azzal sem ment, az ünnepek alatt meg jóóóó sokat ettem, úgyhogy most megpróbálom az 1500 kcal-os étkezést...van, akinél ez is bevált... Remélem, nálam is!:) most egy hétig ezt folytatom, aztán ha nem lesz változás, visszatérek az 1200-ra.
Én készítettem magamnak egy saját fogyitervet:
Max. 1200 kcal egy nap, legkésöbb fél 4-ig.
Nincs cukor, kenyér és tészta - csak zöldség gyümölcs,fehérhúsok,tojás,kevés rizs és krumpli.
Napi 30 perc torna otthon,heti 1x futás és 2x szauna.
Remélem menni fog, főleg a mozgás része, mert azt könnyen abbahagyom.És ami nagyon fog hiányozni az az édesség. :((
én egy betegség miatt híztam mg.. ám most nagyot bűnözte,,,:((
4 kg plusz a büntetésem, a szokásos napi egy evés helyetti ünnepi dőzsölésben(( most is egyszer eszem, csak épp: reggeltől estig, apránként csipegetve((( úgyhogy csak enyveskezűnek hívom magam:DDD
holnaptól újra megszűnik ez...
salaktalanító tea, shaker,a szokásos napi rohanás, és sok gyümölcs, zöldség.... továbbá sok víz...eza terv...
Szia!Persze gyere csak,üdvözöllek,minél többen vagyunk annál jobban tudjuk támogatni egymást.Én ma mértem magam,kilóban is és centiben is,hát majdnem sírva fakadtam,borzasztó.Úgyhogy most még nagyobb az elhatározásom!
Én is sok sikert kívánok mindenkinek.
Én tornázni fogok,és mellette odafigyelek az étkezésre is,legalábbis megpróbálok.Egyelőre ennyi,nem tudom mit kellene még csinálnom.Ti mit csináltok?
Beszállhatok? Én is holnap kezdeném és kb. 6-8 kg a cél. Hátha jobban megy, ha látom hogy mások milyen kitartóak.
Sok sikert mindenkinek! :)