Fogyókúra január 4-től (beszélgetés)
ÉN NAGYON
+30KG VAN RAJTAM
87kg vagyok most 165cm
én ma kettőt indítottam
de rá jöttem az egyik babás olyan hülyén jött volna ki ha oda írom a fogyós dolgokat indítottam másikat
remélem holnapra törlődik az üres
Nekem még kel ennem mert még én ciciztetek
de a kenyeret szeretném el hagyni
ezért keresgélek miket ehetek
Én is szeretlek....
Én olvasni fogom a naplód és rád szólok,ha nem írod...Én is elkezdtem naplót írni,remélem én is fogom folyamatosan írni
ennyi
?
nem is nehéz
sziasztok!
csatlakozhatom????
én is régi motoros vagyok, múlt évben 8 hónap alatt fogytam 20 kg-ot, kalóriaszámolással.
visszajött 5 kg, úgyhogy megint belevágnék:-)
168cm, 85,5 kg :-((
sok sikert mindenkinek!!
hogy kell
????
miért lennél? dehogyis...bárki bármilyen módszerrel csinálja, támogatjuk...aki nem, ne jöjjön ide... de abba hagyni ezen a fórumon nem ér! akarat gyengék szálljanak majd ki, mert ha itt siránkoznak, elmegy a kedvünk)) nincs igazam?
megértelek, nekem is van egy betegségem,amiatt nem megy a fogyás...ha mankó kell, hát mankó kell!!! tök mindegy mi a neve....
igen...arra hat... de én pl nem zabálok..
na szóval..mielőt a fogyókúra miatti zakakntságomban felfalok itt mindenkit, válaszoljatok csak nagyon szépen, honnan lehet látni, hány ember vette fel??
és mivel zizi vagyok, és türelmetlen /meg 2 fosás közt nehéz is....bocccsss az érzékenyebbektől!!!:DD/
írjon már egy privit akinek van naplója, és felveszem!
de ha nem töltögetitek, álmotokban is kísérteni fogok!:DDD
Úgy tudom, hogy az éhségközpontra hat az agyban, hogy ne akarj enni.
De azért a kezedet nem fogja le. Kell hozzá kitartás is.
Megy a fogyás anélkül is, csak eléggé elszántnak kell lenni.
még én se de nem is mernék le lehet fogyni anélkül is nem-???????
azt különben hormonzavarosoknak írják föl hogy ne hízzanak vagy valami ilyesmi nem??????
vagy pajzsmirigyeseknek nem tudom
Ja oké, így már tudom.
Olyat még nem szedtem!
nagyon nem sok mindenkinek van itt
de akinek van azt bejelöltem én is indítottam ma
ja mi az a red??
én ittam régen a mályva teát 4kg ment le egy hónapban de minden hajnalban a ott ültem