Fogyi-dili április 1-től :) (beszélgetés)
hát igen kertes háznál mindig van mit csinálni
én asszem holnap lenyírom a fuvet
a párom tegnap azzal jott haza,hogy tud nem messze lovaglo helyet,és hogy megyunk lovagolni korulbelul jovo héten
nagyon boldog vagyok régi vágyam,hogy lovagolhassak
kislány koromban szoktam ábrándozni rola és most megvalosíthatom hurrá:))
aztán hogy mi lesz mert még életemben nem lovagoltam,lehet ott fogok henteregni valamelyik árokban:)))
énis szedtem orgonát,isteni illata van
a foliában bagarásztam,felkotoztem a paprikát,paradicsomot,uborkát
az én párom holnap délutános,náluk nincs unnep,aztán meg 4 nap éjjeles.
mit csináltok az udvarban pimpi?
Sziasztok Csajszik!
Ma elmentem szemcsit venni a lányomnak,de amilyen hülye vagyok a papirokat ithol hagytam!:))Lehet röhögni!Én is azt csináltam!hihi
Kiválasztottuk a keretet és visszament egyedül,cangával a lányom!21000-et fizettünk!24000-res keret levolt árazva 11800-ra!Kiadtam a zsebpénzüket és el is fogyott a családi!
Az elöbb meg elmentünk"az uram is" orgonát szedni!Nagyon jo volt!Holnapután megint elmegyünk,remélem nem virágzik el!Azt viszont nemtudom mit vegyünk a lányok keresztannyának anyáknapjára!Lehet csak valami cserepes gazt,meg vettem 1200-ért neki 1 hütömágnest a nevével és jelentésével!
Ma töltött kápit föztem,zabpehelyel!Nagyon fini lett!
aludtam egy orácskát,már nagyon fáradt voltam
jolesett
hát orulj neki
énis orulok:))
nem a másikat és egész éjjel kibírja,még egy szerencse
és a popsija is szép
hát ha hiszed ha nem én a tescosat,olvastam itt már sok rossz véleményt rola,de én teljesen meg vagyok vele elégedve és a Dani is!:)
és te?
a te családod mibol nyeri az energiát?
hát a te szépségedbol:)))
hogy te milyen hamar felkapod a vizet?:)
már tudom hogyan lehet téged idegesíteni
nem ha téged kihagynak valamibol igaz?
tudod arra gondoltam te úgysem szoksz otthon fozni
vagy egyaltalán tudsz?
sult csibe nyami
a pakolásrol,rendrol csak annyit,egész nap rakodok mégis minden szanaszét van,utálok mosogatni az sosem fogy ki,pedig miyen szép rend van ha elvan mosogatva 2 percig
pimpi te biztos fogod tudni annak az ételnek a nevét amit keresek
kiflibol készítik,turo van benne,meg talán alma is ennyit tudok rola,meg azt hogy sutni kell
mi az?:))
én meg skorpio vagyok
aki felidegesít azt megmarom
a párom is skorpio
és nem igaz az az állítás,hogy "ellentétek vonzák egymást"
mi párommal egyformák vagyunk,ha megszolal,már tudom mit fog mondani
ha ránézek tudom mire gondol
egyformán féltékenyek vagyunk és ha osszeveszunk itt kitor a vulkán!!!
az én bátyám is bak
gyerekkorában nagyon rossz volt
most makacs,pesszimista,dolgos,precíz,megbízhato,bolondos,nem szereti az állatokat,fogához veri a garast,ragaszkodo tipus
Sziasztok!
Én ma sölt pipi combot csinálok!Családomnak krumplival!
Legrosszabb tulajdonságom?Nemtudom,azthiszem azzal nagyon tudok idegesiteni mindenki,hogy én se engedek abbol amit jonak gondolok!És a családom rettentöen utálja,hogy rendmániás vagyok és egyfolytába papolok!De igy sincsen soha rend,mi lenne ha nem magyaráznék!?!
Amugy régen én is nagyon féltékeny voltam,de mostmár ugy gondolom,hogyha megakar csalni akkor megette az egészet a fene!Mondjuk szerencsém van mert az uram nem az a csajozos tipus!Neki fontos az ithoni nyugalom!