Fogyi-dili április 1-től :) (beszélgetés)
dehogynem még tegnap,van egy halom gyogyszerunk
úgy hallottam most megint valami járvány van
magas láz,hányás,kohogés
jo reggelt
már akinek jo
én konkrétan orulok,hogy már reggel van,pocsék éjszakánk volt.egész éjjel lázas volt a Dani és jo ha 2 orát aludtunk
na mindegy majd nappal szunyálunk egy picit
most per pillanat jobban érzi magát,mosolyog és szaladgál,nem kell tobb ennél egy anyának ,így már énis jobban érzem magam:))
Jaaa, hat reggel fel 7-kor er haza, es kb. 3-ig alszik, de szerencsere o csak 2 ejszaka megy, aztan 2 itthon, es 2 nappal...
Mi a Grante etterem majalisan voltunk, Marcit alig lehetett kiszedni az ugralovarbol :)
Vigyazz magatokra, remelem, nem lesz lazas Danika ejszaka!!
koszike
aranyossak vagytok,hogy segítetek:)
asszem most elmegyek szunyálni,már kicsit lejjebb ment a láza
tegnap majdnem elmentunk majálisra Esztergomba este,de aztán végul meggondolta magát a párom,,jobb is.Ti nem voltatok Kriszti?
na jo éjt mindenkinek majd reggel jovok:))
Kriszti nem válaszoltál,hogy a te párod mennyit alszik éjjeles után?
aludtam egy kicsit jobban is voltam de most megint levertnek érzem magam,a kisfiam is megint belázasodott 39 fok,mar adtam neki kúpot is meg szirupot is,ha nem segít akkor kénytelen leszek 10 perc múlva megfurdetni langyos vízben,azt mondják 1 fokkal kevesebb vízben kell mint amennyi a homérséklete.Kriszti hol van most segíthetne o mégiscsak novér
amúgy koszi az eggyuttérzést jolesik:))
Nagyon sajnálom a picidet és persze téged is!Nem lehet könnyü betegen egy beteg picurkával!Reméljük hamar meggyogyultok!:))
Azért az szép lett volna ha neked is fenékbe méritek!Nem?:))
Vigyázz magatokra,probálj meg pihenni!
puszka
Sziasztok
ma rossz napunk volt,a kisfiam reggelre belázasodott,39,3 fokos láz,kicsit megijedtunk, beborogattuk,adtam neki paralen,úgy remegett szegénykém,nagyon sajnáltam
aztán meg hányt,az én légcsovem is fáj,meg egy picit kohogok,ja és még hasmenése van,doktorka kérdezte ha a fenékben mértuk a lázát le e számitottunk 5 fokot,mert ott annyival melegebb van,
hát nem számoltuk le,egy kicsit ettol megnyugodtam,majdnem egész nap alszik,és most már énis lázas vagyok 38,5,de nem a fenekemben:))
annyira fájt a fejem,vettem be egy nurofent,azt tudni kell én évente 3 szem gyogyszert veszek be ha már tényleg nagyon fáj.
lefekszem egy kicsit.átszaladtunk a tescoba is
uram atyám,kár volt,láttátok volna azt a hatalmas sort:(
Haliho!
Ma spenotot eszek tukortojassal. Regebben utaltam, de a korhazban tok megszerettem, jo homokizu volt :)
a cseresznyérol jut eszembe,minden évben egy virágzo cseresznye fa alatt meg kell csokolni a párodat és az az év boldog lesz vele
haha:))
Ma biztos mindenkinek mozgalmas és szép napja volt!:))
Holnap ha nem esik elmegyünk a rokonokkal kirándulni,kilátohoz és a cseresznyésbe!Remélem jo lesz,mert nem nagyon szoktam társalogni velük!
itt nincs vihar,remélem nem is lesz
hol a tobbiek?
már elfelejtettek bennunket
Jol elfáradtam ,pedig a lányok segiettek vigyázni rá az elsö 2 órába!De ez a gyerek nagyon mcorka!:))
Sokat játszott vele az uram mig én gerebjéztem,de ö is ugy látja,hogy nekem nincsen több gyerekre szükségem!Kikészülök töllük,minden percbe stresszelek,hogy nehogy valami történyen vele!Imádom öket és mindenk szivesen bizza rám a picijét,de nekem nem kell több!
Amugy ide most ért a vihar!Fekete az ég!
na milyen volt a picur,elfáradtál?
esetleg nem gondoltad meg magad,hogy mégis legyen egy harmadik,és a férjed hogy viselkedett,nem utalt rá,hogy...
hello
most végeztem a munkával
álmos vagyok:))
aszta mindenit 2 csomag nem semmi
én van hogy csak este gyújtok rá,egyszeruen nem kívánom pláne reggel,nekem egy jo reggeli sokkal tobbet ér.azis igaz hogy aztán este bepotolom ami napkozben elmaradt
és ha buli van képes vagyok egy ullo helyemben 20-30 cigit is elszívni
le kéne szokni:))
szia végre
nagyon sokat tud aludni,de azis kozrejátszik,hogy o egymás után 4 szer éjszakás így az egész napot átalussza,reggel 8-kor lefekszik és 5,6 ora korul ébred
az utolso éjszaka befejeztével viszont délben ébresztem hogy aznap éjjel tudjon aludni
és a tied?
1kg husi
ugy 8 kanál zabpehely
2 kanál zabkorpa
1 tojás
1kg káposzta
füszerek!És tejbe ásztattam a zabpelyhet,zabkorpát!Raktam a tetejére paprikás szalálmit!Nagyon gyorsan kész lett és nagyon fini!Izlett a családomnak is!Mondjuk én a fasirtot is zp csinálom!
Ugy 2 honap mulva lesz 2 éves!De nagyon mozgékony és minden megvan neki engedve!Legalább jo sokat fogok mozogni!Lemozgom az esti evést!Bár már bánom mert fáj a gyomrom rendesen!
Ma nagyon sokat használtam a leg shapot!Érzem is deréktol lefelé rendesen!
Nem hiztam a cigi után!Eleinte fogytam ugy 5-6 kilot!Nemtudtam enni,mert ugye utána kellet volna a cigi!Nem járok azota bulizni se mert akkor nem birnám ki!Mondjuk ez se igaz teljesen,mert a családommal voltam koncerteken,de csak velük,mert igy kibirtam!Kávét se iszok mert ahoz is kéne 2-3 szál!Ja és a fogyásnál az is közrejáchatott,hogy sokat hánytam!Rendesen elvonási tüneteim voltak 7 honapon keresztül!Sirtam,hánytam,remegtem!Ilyenek!De eggyik naprol a másikra hagytam abba,ugy hogy elötte 2 doboz ment el 1 nap!
Sziasztok!
Timi! A parod mennyit tud aludni egy ejszakas muszak utan? Ma megint voltunk Tescoban, gondoltam Rad :)
Pimpi! Leirod, hogy csinaltad a zabpelyhes toltott kaposztat?
én cigizek
jol tetted,hogy leszoktál,azota biztosan jobban érzed magad
és amikor leszoktál nem híztál?
hány éves a pici fiu?
az enyém 9 honapos,de elég vele,jo elobb furdettem egyszeruen mindig kiugrott a kezembol,ezek a kicsik olyanok mint a duracell nyuszikák
Jnuár 11-én volt egy éve hogy leszoktam!De még mostis nagyon hiányzik!Te?
Holnap itt lesz egész délelött unokatesom kisfia!Felkötöm a gatyámat!Izgö-mozgo picurka!:))