Fogyi-dili április 1-től :) (beszélgetés)
nagyonkedvenc:))) természetesen a csoki:)))
mégpedig a kókuszos boci napolini, és a mogyoróvajas kitkat:) tán még a sickers is:))))))))))))))))))))) bizony minden pénteken dézsmálok valamelyikböl:D
Töltött vagy töltetlen?:)
A nápolyi nem?
sZiasztok!
Én nagyon jól, végre jó idő van. Csak nem kéne pont ilyenkorra időzíteni a tanulós időszakot.
Legszívsebben sétálgatnék a városban, és fagyiznék. Tényleg, Nektek melyek a fő bűneitek édességek terén? Én fagyinak illetve a gumicukornak nem tudok ellenállni. A csokik illetve az ilyen habos sütik hidegen hagynak:).
Jo reggelt Csajok!
Nem sikerult tegnap tanulnom! Ugy terveztem, hogy Veszhelyzet, Grace klinika, aztan kb ejjel 2-ig fenn leszek, de olyan szarul voltam. Mar 3 napja annyira faj a torkom, hogy alig birok nyelni :(
Ti hogy vagytok?
MariKatink csak akkor jon, ha ujra ledob magarol egy 5-ost? :)
Mutatott 2 féle kis svédkeserüt!De,hogy mi a külömbség,nemtudom!:))
Azért pesten utánanézek ezeknek a dolgoknak,odaadom uncsitesomnak a papírkát ,ö sokat jár ott is!:))
Fülészetre kontrolra megyünk,mert a nagynak új orrspréje van.A kicsinek meg megint romlott a hallása!Most megint ellenörzik!Tudod ö süket volt kicsinek!
Mankot akkor kell elövegyem ha nagyon fáj a lábam!És ma nagyon fájt!De délután tudtam 1 órácskát pihizni és jegeltem,ugyhogy estére még kosaraztam is a családommal!Bár egyhejbe álltam!De igy is jó volt!Uram vett még 2 kosárlasztit!Igy már van 3,mondtam 4-en vagyunk még kell 1!:))Remélem ha éjjel jegelek akkor holnap nem kell a segédeszköz!:))
Amugy nagyon aranyos vagy hogy igy törödsz velem!:))Ja és kb 8 honapja vagyok ilyen nyominger!
az csak nem úgy van
szoval létezik kis svédkeseru,az amit leírtam,ami úgy látszik beszerezhetetlen§§
és a nagy ami nem ugyanaz
olyan mérges vagyok miért nem lehet beszerezni ezeket a gyogynovényeket!
úgy szeretnék segíteni,meg nekem is jo lenne de az élet nehéz!
fulészetre?betegek?
és mankoval?
hisz még annyira fiatal vagy és mankora szorulsz?
olyan nagyok a fájdalmaid?
úristen
ez nem jo,valamit ki kell találnunk
és miota megy ez így?
az hétszent,hogy megkeressuk a megoldást!!!
Megvolt a reggeli odabujás?:))
A lándzsás uifüvet probáltátok már?Nekünk nagyon beszokott válni!!Hatásos és finom is!:))
Én nemrégen értem haza a dokitol ,meg a bevásárlásbol!Nagyon kivagyok!Igy már régen nem szenvedtem!:((
Voltam a naturába is reggel!2 dolog van amit tudnak hozni és 1 ami van nálluk!Szoval ha ezt megakarom csinálni valahol pesten kell körülnéznem!
Néztem a svédkeserüket is,1180ft a kicsi üveg!De a csaj szerint semmit nem használ az izületekre!Szoval nemtudom mit kéne csináljak!Pénteken lesz csak dokim!Addig jegelek és ahogy most vagyok szerintem holnap megint mankoval viszem a lányokat a fülészetre!
Na de nem nyavajgok tovább!Csak jo volt kipanaszkodni magam!
Köszi,de ramatyul vagyok!:((
De téged se irigyellek,hallod!Nekem nem lenne már energiám tanulni!Föleg az ithoni dolgok mellett!Te nagyon ügyi vagy és kitartás!:))
akkor meg van bocsájtva,csak tanulj
de azért ha naponta legalább egyszer benézel ide attol még nem dol ossze a világ!
Dani jobban van énis,csak nagyon kohogok
ma itthon a párom is hurrá
Na sziasztok!
Bocsi, hogy igy el voltam tunve, de sajna veszesen kozeleg az irasbeli zarovizsga, ugyhogy bele kell lendulnom a tanulasba. 51 tetelbol 4-et tudok csak, es mar alig van idom :( Ma is fel 6-kor keltem, egy tetelt meg tudtam tanulni, most meg hulla vagyok. Alig varom, hogy Marcikam aludjon ujra es meg at tudjak olvasni egy parat!
Csajok! Dieta? Pimpi! Kezed hogy van?
Timike! Dani jobban van? Es Te?
Oké!Pont most írtam le a hozzávalokat!:)))
Látod mondtam ma jobb napotok lesz!
puszka
most fekudt le a párom,most meg csak úgy búj hozzám,pihenjek le melléje,vegyek be valamilyen gyogyszert...
majd írd meg tudtál-e venni gyogyfuveket,kíváncsi vagyok,énis meg akarnám csinálni
Ezek a pasik!Nem számit hogy nem jokedvedböl voltál oda!Megértem,hogy fáradt de kérdés ök miért nem értenek meg minket!Mondjuk ez az én véleményem!
Te szereted a sört?Aztmondják a megfázásra jo az alkohol!De hogy mindeggyik e azt nemtudom!:))
Holnap kipiheni magát a párod és biztos megint megszeretget!:))
aranyos vagy
úgy dontottem megiszom egy sort,most vagy nagyon rosszat csinálok,vagy jot
a párom most ment éjjelre,jobb is most nem vagyunk joban,nyugos mert késon jottem a fogorvostol és nem tudott lefekudni a gyerkoctol,én meg azért haragszom rá mert nem babusgat,nem vagyok az a kényes fajta,,de ha beteg vagyok jolesne legalább két szép szo
jaj istenem
pimpi nem vigyáznál a kisfiamra egy-két napot?
holnap kuldom postán,csak míg kialszom magam.he?:))
10 gramm aloé-aloé helyett enciángyokér vagy urmospor is használhato
5 gramm mirha
0,2 gramm sáfrány
10 gramm szennalevél
10 gramm kámfor-csak természetes kámfor használhato
10 gramm rebarbaragyokér
10 gramm kurkuma gyokér
10 grammTheriak venezian
5 gramm bábakalács-gyokér
10 gramm angyalgyokér
10 gramm manna
a svédfuveket egy szélesnyakú kétliteres uvegbe toltjuk és másfél liter 38-40%-os gabonapáliskával vagy jo gyumolcspálinkával felontjuk.Két hétig a napon vagy a tuzhely kozelében tartjuk.naponta felrázzuk,mielott egy kis uvegbe leszurnénk valamint használat elott úgyszintén.a maradékot tovább tartjuk állni a gyogynovénykeveréken.a folyadékot kis uvegekbe toltjuk,ezeket jol lezárjuk és hidegen tároljuk.így évekre elegendo elixírhez jutunk.minnél tovább áll annál hatásosabb
Akkor ha tudod írd le!És köszi!
Olvastam a naturás krémét az uramnak és állitolag abbol is van svédkeserüs!De a füvekböl készitett biztosan jobb mint az!Nekem ezek a krémek nem jok!Holnap megyek ugyis a naturaboltba,amaráthért!
És fözni kell?
nem kell utánanézni én épp most azt tettem neked
ha kellenek a fuvek nevei,hogy be tudd szerezni,akkor szolj
herbáliaban vagy mi a fene az gyogynovény uzletben megvásárolod és ennyi
na?
van gyogyfuves konyvem abban van neked a megoldás:
kis svédkeseru
patikában nem kapsz,csak nagy svédkeserut
de meg tudnád vásárolni a hozzávalokat és saját magad elkészíthetnéd
azt írják csodákra képes
Felsorolt pár dolgot amiröl lekellett szokni!pl.hüvelyesek,vöröshus,kávé,piák.
Ezeket már kb 8 honapja nem eszem!De igy se sokat javult!A laborom sokkal rosszabb lett mint akkor volt!Nemértem mitöl!:((
Aztmondják ha fogyok kicsit jobb lesz,de tökéletes soha!Én már beérném azal is ha nem fájna egyfolytába és tudnék rendesen járni!Volt egy idö,hogy megkeseredtem,de miota fogyok jobban viselem a fájdalmat is és nincsen mindig rossz kedvem!
júj szegény
azért nagyon rossz lehet úgy élni,hogy nap mint nap fáj valamid
és mit mond az orvos?
javulás?
Hátha jobb lesz attol a szuritol!Csak te is javuljál!Nemtudom,hogy birtad igy betegen a fogdokit!Én ha jol vagyok is nehezen viselem!
Lábam fáj,az a baj a kezem is nagyon!És tönkrement a merevitöm!Igy mostmár tuti visszakell mennem a dokihoz!De mikor nemtudom!:((
Szia drága
megint nagyon rossz éjszakánk volt,de korán reggel elmentunk orvoshoz,kapott egy inekciot,amitol lement a láza és javulni kéne a kohogésnek is.most úgy jobban van picúr
ma voltam fogorvosnál,a rendeloben úgy krahogtam,hogy zengtek a falak,mondom mi lesz ha benne fog turkálni a számban,hogy fogom kibirni kohogés nélkul
de végul bent nem kohogtem,csak nagyon sokáig voltam és a páromnak igencsak rossz kedve volt mikor hazaértem,szegény o éjjelesbol jott meg megy is,úgyhogy nem tudott mindjárt lefekudni,mert o vigyázott a gyerekre,fél egyre értem haza
hogy van a lábad pimpi?
puszi írj ám!várom