Fogyi-dili április 1-től :) (beszélgetés)
Persze hogy befekszem vvele!Soha nem hagynám egyedül!Egyszer mikor Budán voltak korházba 1 éjszakát,egyszerre a két lány,akkor nem alhattam bent!Ott nemszabad!De csak este fél 6-ra vittem öket és reggel 7-re már ott is voltam!A pici nem sit,csak a nagy,ez 2 éve volt!
Most is mint a multkori mütétnél 1-2 éjszaka lesz az egész ha nincsen gond!
De én ezt is nehezen viselem!És már olyan nagy,nemtudom hogy fogok vele ott elbánni4Mikor ébred,malyd ottlesz az uram is!Nehéz lefogni!
szegény kicsinko:(
de te nem fekszel be vele?
vagy egyaltalán be kell fekudnie?
Szoval!Anyukám az enyémet se engedte kivenni!De mindig be is van gyulladva az alergia miatt is!
Sajna Martinak muszáj volt kivenni,mert ugy tudták csak a fülét megmüteni!Legalábis zt mondták!Mikor megszületett hallott de nem jol és ez egyre rosszabb lett!De árni kellett a mütéttel mig nagyobb nem lett!Utána 98%-an hallott.szoval tök jol!Elösször nagyon nehéz volt,mert fájt neki a sok zajtol és volt amitöl félt is!De 1 év alatt behozta a lemaradását!:))Nagyon okos és ügyes is!Szerencsére!Biztam benne,hogy jo is marad a füle,de sajna nem igy lett!De a doki szerint most lehet eléglesz valami savot leszivni és beleültetnek neki valamit!nÖVÉREM LÁNYÁNAK IS VALAMI CSÖVET ÜLTETTEK BE EGY IDÖRE,DE A DOKI AZTMONDJA AZ MÁS!Azt is mondta,hogy ha minden vizsgálat kész akkor elmagyarázzák mi is lesz!
És sajna a korházat én is nagyon nehezen viselem!
ja és pimpi a kislányod azt mondod úgy szuletett,hogy nem hallott,aztán mi lett megoperálták és hallott 100%-osan?
na most behoztalak titeket a sok kérdésemmel
olyan jo itthon,szeretlek titeket!!!:)))
úgy hallottam ez az orrmandula visszafejlodik vagy valami ilyesmi,ezért sok szulo nem is engedi kiszedetni,rosszat csinál evvel?
Krisztikém válaszolj,most légy ugyes:))
hát ezt szomorúan olvasom,sajnálom azokat a gyerekeket akik ismerik a korházat!
hogy hogy viseltem?
elso nap meg akartam fulladni,én nem bírom a bezártságot,de ott meg nem akartam hagyni láttam mit csinálnak veluk a novérkék,vagyis inkább hogy mit nem,be vannak egész nap dobva a kiságyba és egész állo nap ott bombolnek,a szivem majd meg hasadt ezt hallgatni,én megértem hogy az ott nem játszotér,de aki teheti ne hagyja magára szegény szerencsétleneket.
Köszi ,aranyos vagy!De nagyon nehéz volt mikor elösször mütötték is!És most sokkal nagyobb már!Nagyon ügyes amugy!:))És bátor is,de én nagyon félek,hogy mi lesz még ebböl!Félek ezek után,hogy soha nem lesz jo a hallása!Remélem nem kell igy élnie !
Hát ezt az orrmandula dolgot jo,hogy mondod,mert én semmit nem konyitok hozzá!Csak azt nem értem eddig miért nem látta a doki!Bedagadhat az is?Vagy miért?Lehet csak nem mondta?
Sziasztok!Látom Timi nektek is kijutott a roszbol,mostanság!:((De örülök,hogy már jobban van a fiacskád!Hogy viseltétek a korházat?Engem az az unalom tud ott kikésziteni teljesen!
Sajna nállunk is csak rossz történik!Az én laborom kész csöd,az uj gyogycim,krémem se ér semmit!
A picikémnek meg megint megfogják műteni a fülét!Visszanött az orrmandulája is,azt is kiveszik megint!Annyira biztam benne,hogy többet nem kell müteni és minden rendben lesz!De igy jártunk megint!Ugy félek!
a dobozzán rajta van az adagolás
amúgy mizujs fogytál már?
jo hogy vagy nekunk!:)
még azt a mucosolvant keresd meg légyszike
Sziasztok
jaj de orulok,hogy újra itt lehetek,képzeljétek be kellett fekudnunk a korházba a kicsi Danival,olyan magas láza volt
kivizsgálták és ott tartottak 3 napig,valamilyen vírusos megbetegedés és légcsogyulladás,persze énis ott maradtam vele,nem hagyom magára,utálom a korházakat,nagyon rossz volt ott bent.
Sziasztok! Hú de régen jártam erre, már több mint egy hete nem ültem gépnél!
Sajna leállt a fogyásom.Napok óta nem mozdul a mérleg semerre. Most kéne az ötletetek, mit csináljak!?
szigoruan csak az édességekre vonatkozóan:)))
egyébként minden bűnös kaját 1-2 havonta 1szer eszem:))) 1 ebéd alkalmával:)))
igy nem leszek ujra szénhidrátfüggő, amit ugye nagyon nem szeretnék..:P