Fogszabályzó (beszélgetés)
Nyugi, csak kukacoskodok... mert nagyon belejöttem az utóbbi időben... :-)))
Hja, pezsgőfürdő... belegondoltam, ha Szabi pezsegni akar, akkor nekem kell elszopogatni azt a tablettát. Asszem, bevinnének a zártosztályra... "Nővér, nézze, habzik a szája... durva!"
Kissmar, ani köszi a gratukat :)
Kissmar Neked meg szintén grat a 4hónaphoz :)
Ani: persze, hogy normális! Nekem pl. a levét előtti napon pl. a jobb szemfogam feszült és fájt! Ez természetes :) Kitartás!!
Sziasztok!
Kismonak gratulálok a szabadulásához!
Többieknek meg kitartást...
Én már 4. napos vagyok, és kezdem megszokni, bár az evés egy kicsit macerás, meg bizonyos betűk kiejtése, de bevallom rosszabbra számítottam!
üdv
:)) éreztem én is, hogy az identitásnál rezeg a léc, de végülis "azonosságot" jelent, gondoltam megteszi..:DD
a vegyész ismeretség még lehet hogy jól jön majd az antibakteriális pezsgőfürdőhöz!:D (ha a Corega tabs - vagy mi a manó - nem jól műxik..;))
:)
Szép volt, gartu!! Elmorzsoltam pár könnycseppet, csak még a Tasa féle miniurnát kéne beszerezni :)
:D, le a kalappal!!
Casia merre vagy??? Lektorálni kéne :D ;)!!
:))
"Hölgyeim és Uraim! Mint legfrissebb leletünkön is láthatják, a XXI. század elején élt emberek még csak igen kezdetleges technikával voltak képesek megoldani a fogszabályozást. Elterjedt szokásnak számított abban az időszakban, hogy a fogakról lekerült fém alkatrészeket a későbbiekben ékszerként hordták a paciensek - ezzel mintegy párhuzamot állítva az őskori ékszerviselési szokásokkal - egyben utalva erős identitástudatukra sorstársaikkal kapcsolatban!"
Gyűrű is jár hozzá :P
Aztán vagy 200 év múlva valami ásatáson megtalálnák, és múzeumokban mutogatnák :D!!
Köszönöm Szyra Drága!
Értettem, lesznek fotók :)!!!
Tiszta dinka vaaaaagy Tasa :P! :) :) "mini-urna" beszarok rajta :))))
A felsőből nem lehetett, tényleg porrázúzták! Viszont az alsót azt elkértem!! De sajna otthagytam :( a nagy örömködés közepette! Remélem nem dobják ki :), lehet ma rájuk is csörgök :)
Halihó Mindenkinek!
Először is: ÉLJEN KISMO! A mi Hősünk! :D
Látom, ma is formában van a csapat! :))
Hú, én sokat forgolódtam éjjel, össze-vissza álmodtam mindent: countdown, vénasszonyok, megidézés, monitorkopogás, Nightszabi, egérke, minden játszott... :D
Sőt a nagy izgalomban az elpattant Mobilgumi helyére is elfelejtettem másikat betenni.. :( Úgyhogy most húz rendesen...
Este várjuk a frenetikus képeket! :D
:DDDD
jááájjj, porrázúzták az arcát.. uhh, de brutális fogorvosod van!;))
Ez aztán a diszkrimináció!:DD
Remélem meghálálja a törődést :)
Szabolcsnak nem jutott se pecó, se jakuzzi, csak porrázúzták az arcát :(, Nightszabi pedig belecsöppent a tutiba! Tisztára, mint valami selyemfiú :P :)
"This is the begining of a beautiful friendship!"
;DDD