Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fogszabályzó fórum

Fogszabályzó (beszélgetés)

2793. Vircus (válaszként erre: 2791. - .Lilla.)
2007. okt. 28. 20:30

Lilla,együttérzésem!

Őszintén!Én ezen tavaly mentem keresztül.Nem akarlak elkeseríteni de tök mindegy mit válsztasz, a mai helyzet alapján és arra gondolva, hogy ez a helyzet nem fog változni a közeljövőben,úgy sem fogsz tudni vele elhelezkedni.Vagy csak nagyon nehezen.Ma már diplomája mindenkinek van:Nem ér semmit.Diplomás emberek vannak munka nélkül.Szakemberek hiányoznak.Akik értenek a szakmájukhoz!!Kersee vmi olyat amivel tudsz majd viszonylag dolgozni, viszonylag jó pénzért.Utána még lehet elvégezni egyetemet.Akár még levelezősön is.Vagy másik egyetemek is hirdetnek OKJ-s képzéseket.Azok is hasznosak lehetnek és még is felső fuku végzettség...

Huuh de elmerültem a témában:DRemélem vmit segítettem.

2792. Casia (válaszként erre: 2791. - .Lilla.)
2007. okt. 28. 20:06
Szinte mindegy, csak a BTK-t kerüld! Én már eldöntöttem, hogy a gyerekeim kezében nem diplomát, először szakmát szeretnék látni (akár burkoló is lehet). Nade nem kezdek neki keseregni... jajj a reumám... ;-)))
2791. .Lilla. (válaszként erre: 2790. - Casia)
2007. okt. 28. 17:12
haha megterhelő hát : ) főleg hogy még nem döntöttem el hogy mi legyek ha nagy legyek, pedig már elkezdődtek a nylítnapok is :( valami 5let?:P
2790. Casia
2007. okt. 28. 08:50

Sziasztok!

Nem, Vircus, nem volt vészes. Csak furcsa. Volt már rá példa, hogy kifordultak a mosdóból, mikor megláttak. Lehet, hogy azt hitték, hajléktalan vagyok és beslisszoltam tisztálkodni... habár a pulton volt az olvasójegyem...

Szóval, Kata, nem leszel keresztanya? Hm, jó, ezen nem poénkodok, a baba komoly felelősség lett volna (mármint ha a szülés beindul). Egyébként az eszedbe jutott már, hogy ez a picúr csak szép fogakkal fog emlékezni Rád? Mert csak pár hónapos lesz, mikor megszabadulsz Szabolcstól! :-)))

Lilla, nagyon szorítunk! Megterhelő lehet állandóan vizsgázgatni! Anno, mikor én érettségiztem (jajj a reumám!!), nem volt ilyen huza-vona: egy hét alatt lezavartuk... ó, boldog békeidők!

Hű, ötödikén megyek aktiválásra! És megígérte a bogaras doki, hogy most ÍVCSERE lesz! Szóval megint fájok majd magamnak rendesen.... de már alig várom!!! Lehet, hogy tényleg szorult belénk egy kis mazochista hajlam? Bocs a többes számért.

Ja, Péter! Lehet, hogy azért potyognak a brekijeid, mert túl bevállalós vagy kajálás terén? Emlékszem, hogy mondtad: almát eszel, méghozzá hatalmas harapásokkal... nem kötekszem, csak kérdezem...

2789. .Lilla. (válaszként erre: 2788. - Cskata)
2007. okt. 27. 21:43

haha hát elvoltam az érettségiretanulással megint :P énmár csak érettsélgizek állandoan:DDD megint előrehozott, msot angolbol, méghozzá HÉTFŐN :|:| szal szorítani. amugy semmi, kedden kellett volna menni, azaz jövö7kedden de elmegyünk páran a zemplénbe szal lemondtam, és majd nov 12én 11ora vagy fordítva, nem emléxem : )))))) a hármasaim csodával határos modom már majdnem megfelelő sikban, remélem minnél hamarabb kapom a brekiket a kettsekre :D ennyi a helyzet :P

jahés a zemplénes kiruccanás. ők még nem tudják h éjjel folyik a nyálam :P

na minden jót nektekis, majd jelentek h mivolt és jövök többször

sziasztook :))

értelmes hozzászolás volt tényleg:D

2788. cskata (válaszként erre: 2786. - Reggye54)
2007. okt. 27. 20:58

hööö..????

ismét egy hozzáértő hsz-t olvashattunk!!:DDD

na jó, nem leszek bunkó!;))

Egyébként sziasztok!:)

Casia, az én barátnőmnek tetszett a szabim, ma volt a tali!:D Azt mondta, hogy alig látszik és körbenézegette a fogaimat, hogy mennyit alakultak az eredeti verzióhoz képest! (februárban találkoztunk utoljára, márciusban kaptam Szabolcsot.)

Ja, és szerencsére nem szült meg előtte, közben és utána sem - viszont óriási pocakja van!:) Az apucival versenyeznek, hogy kié a nagyobb!:DD

Peter, ott leszünk mi is azon a repülőn - ne hidd, hogy csak úgy elhúzhattok Londonba nélkülünk!:P :DD

Gyanítom, már leszerelted a lepottyan brekit..:) Mikor mész legközelebb aktiválásra? (még legalább 1,5 hónap, nem..?:S) Szerintem ezúttal kérj egy kis ragasztót is a fogorvosodtól vmi üvegcsében!:DDD

Lilla, Veled mizujs? Olyan csendben vagy mostanában!:( Mikor mész aktiválásra legközelebb? Helyzet odabent?;) Új képek?

2787. Vircus (válaszként erre: 2780. - Casia)
2007. okt. 27. 18:06

Szia!

Ez akkor nem is volt vészes:)A végén még a csaj tényleg csináltat magának szabit.:D

Amikor a banketten én is elvonultam a mosdóba,bejött egy osztálytársam.Látja hogy nagyban mosom a fogam.Erre csak rám mosolygott és mondta:"Nekem is volt fogszabim"...:)

2786. reggye54
2007. okt. 27. 17:48
Nem valami jó dolog, mert az egészséges fogat kikezdi.
2785. .Lilla. (válaszként erre: 2784. - Peter26)
2007. okt. 27. 17:02
ajánlanám a házassági tanácsadást : )
2784. Peter26 (válaszként erre: 2783. - Vio)
2007. okt. 27. 09:02

Egy pillanatra azt hittem, valamelyikőtöket hívják Szabinának, de aztán leesett...

Most nagyon haragszok rá, válni akar... Már megint leesett egy... :(

2783. Vio (válaszként erre: 2782. - Peter26)
2007. okt. 27. 08:44
Jujj de jó, jujj de jó!:D Ma Szabina névnap van, remélem egész nap kényezteted!;)
2782. Peter26
2007. okt. 27. 08:35

Halihó!

Az otthon maradt emberkéknek üzenném, hogy nem kell csüggedni, ti jöttök velem Londonba. Azért én nem említeném egy lapon a Big Ben-t meg a London-Eye-t az Eiffel toronnyal! Nagyságrendekkel jobbak. :DDDD

2781. Casia
2007. okt. 27. 08:31
hm... FOGKRÉM... és reggel :-))
2780. Casia
2007. okt. 27. 08:30

Hali!

Jójójó, elpakolom Neked, Zsu az aprót.

Vircus, nekem van egy sztorim tegnapról, amit el akartam mondani (csak nem volt kinek, mert ezek az árulók Párizsba mentek :-P). Az OSZK-ban töltöttem a napot (már megint), és miután megebédeltem a büfében, kimentem a mosdóba. Egy lány épp a sminkjét igazította. Kipakoltam: fogkefe, fogkrés, Glycosept (megint leaftásodtam) és kálium, amit a vérkép miatt kell szednem. Kissé elkerekedett a lány szeme, de azután rávigyorogtam, és mindent megértett. A biztonság kedvéért közöltem: "Nyugi, nem vagyok se drogos, se őrült, csak muszájból csinálom" Egész jól elbeszélgettünk, a végére majdnem rádumáltam, hogy szerezzen be ő is egy szabit... na igen... szép az élet. És most hova megyek? Talált, OSZK!!! Már teljesen kisültek a szemeim a mikrofilmektől... :-P és a kaj se túl jó... :-(

2779. Vircus
2007. okt. 26. 21:31

Sziasztok!:)

Én sem menetem:(Itt maradtam nektek, hogy boldogítsalak titeket:D

Az én szemem nyitva szokott lenni mikor szépitkezem a fogszabis székben.A vérvételnél a et és a számat is összeszorítom.Kész rémálom.:)

Esetleg van valakinek valamilyen cikis kajamaradéskos vagy nem olyan fogszabis sztorija??

Na akkor gyerünk fesseljünk:)

2778. f7cbe21b45 (válaszként erre: 2777. - Casia)
2007. okt. 26. 21:28
Tudod, mekkora zsé van azokban? Ha összegyűjtesz jó sokat, és leadod a MÉH-ben, 30%-ot szakíthatsz. Ha nyerek a lottón, egyforintosokba fogom fektetni :P Ja,a szabi miből van?
2777. Casia
2007. okt. 26. 21:01
Szóval mégsem ment mindenki!! :-))) Jól van, akkor megszervezzük a Hawaii utat... öööö... kezdhetjük a gyűjtögetést... csak ne egy- és kétforintosokat, mert azt nemsoká bevonják! :-)
2776. Vio
2007. okt. 26. 20:20
A fenébe!Engem is itthonhagytak:( Pedig minden álmom 1x eljutni Párizsba!:)De Hawaii is jó lesz ám;)
2775. .Lilla.
2007. okt. 26. 20:14
Casai megnyugtatlak engem itthonfelejtettek :(
2774. Casia
2007. okt. 26. 19:39

Tasa, Kata, Titeket csak azért utállak kevésbé, mint a többieket, mert bevallottátok! Szépen vagyunk... az a bőröndös duma egészen megtévesztett... :-(((( Na, leshetitek, mikor viszlek benneteket Hawaii-ra! :-D

Mózsi, gratula a 4 héthez! :-))) Ennyivel is kevesebb!

2773. Mózsi
2007. okt. 26. 17:59

Sziasztok!

Ma vagyok 4 hetes, ennek örömére voltam aktiváláson, de csak a belső ívemen tekert egyet. A külsőt csak megtisztította, majd visszarakta.

Tökjó fej a dokim (nő), ez volt az első találkozásunk a ragasztás óta, kérdezte, hogy hogy vagyok, én meg teli szájjal vigyorogva mutattam, hogy jól, meg nem fáj, meg tökjó. Megdicsért, hogy már nagyon látványos a változás, én meg mondtam neki, hogy amióta szabim van, azóta sokkal többet nevetek teli szájjal, mert bár még nem tökéletes a helyzet odabent, de már határozottan javul és rajta vagyok az ügyön. :-D

Azt mondta, hogy nagyon szépen alakulok, és, hogy 1 hónap múlva (akkor már 2 hónapos leszek) kapok is talán új ívet.

Már nagyon várom. Komolyan mondom, tökjól érzem magam fogszabival, és ezt sosem gondoltam volna. :-)

Ksimo, én még nem gratuláltam, de most megteszem: GRATULA a gyönyörűszép fogaidhoz!!!

Akik meg épp "nyaralnak", azokat nagyon irigylem. Még sosem voltam Párizsban, de a Párom megígérte, hogy elvisz oda egyszer.

2772. cskata (válaszként erre: 2771. - Tasa)
2007. okt. 26. 17:32

:DDD

Szia Casia! Én hoztam a laptopom, az Eiffel-torony tövéből pötyögök Neked! A többiek felmentek, de nekem tériszonyom van, így lentmaradtam! Párizs szuper, kár, hogy nem jöttél!:P Majd küldünk képeslapot Neked!;DDDDD

2771. Tasa (válaszként erre: 2770. - Casia)
2007. okt. 26. 17:06
Bocsi, Casia, de valakitől úgyis megtudnád! Igen, mindannyiunkat becsomagolt, de mivel valakinek a fórumot is életben kell tartania, sajna Rád esett a választás! Én is csak azért tudtam írni, mert épp megálltunk egy netkávézóban. De már megyek is : Au revoir! ;D
2770. Casia
2007. okt. 26. 16:58

Hűdenagyéletvanittkérem!

Mindenki elutazott Erankkal???

2769. Casia (válaszként erre: 2768. - Tasa)
2007. okt. 26. 10:08

Halihó!

:-D Nem, csak akkor szóltam egyszer, mikor a vizes fúró összecsapkodta... hogy biztos jól látja-e, amit csinál... egy órán át röhögött, azóta én vagyok a "kis találékony" páciens. :-)

Ma megdícsérték a fogaimat. Méghozzá édesanyám. Azt mondta: "milyen szép!" :-)))) Úgy örülök!!!

2768. Tasa (válaszként erre: 2763. - Cskata)
2007. okt. 26. 07:02

Szép reggelt!

:DDD Igen, teljesen jól látod a lényeget Kata! :)) Én felkészülök mindig a legrosszabbra és annál max. csak jobb lehet. Szóval értitek! :)

Casia, elképzeltem milyen kellemes lehet a dokidnak, hogy miközben dolgozik "rajtad", Te árgus szemekkel bámulsz a szemüvegébe! :D Olyan még nem volt, hogy közben szóltál volna, hogy tolja már kicsit feljebb az orrán, mert nem látod benne rendesen mit csinál a szádban? :D Az olyan Casiás lenne! ;DD

Erank, bár már nem látod, de nagyon jó utat kívánok és továbbra is rettenetesen irigyellek! :)

2767. Casia
2007. okt. 25. 21:02

Sziasztok!

Hűűűű! Erank, már csomagolom is... magam! :-D Jó utat nekünk! :-))) Megyünk Párizsba! Megyünk Párizsba! Megyünk Párizsba!! (tisztára mint a kis Vuk a vadászattal...)

Szembecsukás? Hm, én még tükröt is kérek, ha tehetem... az én fogaim... ja, és a nem-szabis-fogdokim meg szemüveges. Tök jól látni mindent a lencséiben. :-)))) Ami a vérvételt illeti: utálom, ha szurkálnak. Mindig megkérdezem a nővért, hogy nem találtak még ki valami jobb módszert a tűvel szurkálástól? Erre némelyik nevet, némelyik idegesen horkant, és akad, aki a süketet játssza. Most a legutóbbi megígérte, hogy amint megtud valamit, én leszek az első, akit értesít... humoránál volt korán reggel. :-)

Na, elcsomagolom magam holnapra... ja, ma megvolt az OSZK mosdója (fogmosásilag). :-))

2766. erank
2007. okt. 25. 19:45

Van egykis időm úgyhogy visszaolvastam.

Rájöttem, hogy nekem sosem volt ligatúrám. Egyszer volt füzérgumim, de egy vagy két hét után szétpattani. Az ívcsere szerintem is jobban fáj. Egyszer mikor vastagabb ívet kaptam 3 napig gyógyszereztem magam.

Én is sasolok, hogy mit tesznek a számba, csak akkor csukom be a szemem mikor matatnak odabent.

Csak egyszer voltam vérvételen amire emlékszek, 2 éve, de azt én is néztem.

2765. erank
2007. okt. 25. 19:28

Sziasztok!

Hajnali 2kor indulok, már nagyon izgulok.

Casia, ha beleférsz a táskámba, szívesen elviszlek. Remélem nem gyanusítanak meg embercsempészettel. :)

A kütyüm kissé lejebb jött és már hozzáér az alsó hármashoz, remélem nem lesz gond, azért viszek viaszt, arra az esetre ha történne valami.

2764. szyra (válaszként erre: 2763. - Cskata)
2007. okt. 25. 14:36

:)) Köszönjük a frappáns summázást! :D

Azért annyira nem vagyok bátor, a nézés csak saját magam megnyugtatására és lelki rákészülésre korlátozódik... egyébként nem bírom én sem a bizarrabb látványt... (pl. horrorfilmek kizárva :) )

Nemrégiben valamelyik őrült ismerősöm átküldött egy csúnya balesetről készült mobilfotó-sorozatot, hülye fejjel meg is nyitottam, hát három napig alig aludtam... :(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook