Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fogszabályzó fórum

Fogszabályzó (beszélgetés)

2733. ani*
2007. okt. 24. 12:32
Sziasztok! Pénteken megkaptam az alsó albérlőm is. Hát mostmár 2X is meggondolom, hogy eszek-e nyilvánosan. Nem nagyon tudok még most se enni, de a felső sokkal rosszabb volt az első napokban. Akinek esztétikus van: Milyen gyakran jártok aktiválásra? Engem 1 hónap múlvára hívtak vissza, pegig a felsőmet múlt péntek előtt 2 héttel húzták. Kicsit sokallom, pláne hogy nekem teflon az ívem. Ha jól értettem csak a felsőt állítják legközelebb. Szoktak 2-t egyszerre? Fogok kapni vadi új ívet. :) Amúgy a gumi csere rémes volt. A dokinőm helyett egy nő gyakorolt rajtam,aki csak tanulgatja a dolgot. 100X rosszabb volt, mint a dokinőnél az állítás. Nagyon béna volt, majd kitörte a fogam egy sima gumicserével. Gumicsere, tisztára mint a Forma1-ben, most esőgumi kéne. :) Kár, hogy mostanában ritkán tudok írni, kismo, a szabitlan képeid még nem is láttam. Meg is nézem őket. :)
2732. kissmar
2007. okt. 24. 10:59

sziasztok!

szerintem semmi szégyellni való nincsen a fogszabin, meg ezek a fehér breket(t)esek nem is rondák!!

az én családomban picit értetlenül álltak a dolog előtt, mondván, hogy ők már így szeretnek(ez volt az utolsó csepp...!!!), de a barátaim abszolút megértették, közülük másnak is vannak ilyen tervei.sőt, még egy beülős traccspartit is bevállaltak velem! Lehet, hogy ez durva, de IQ kérdése is.

persze, a városban sétálván, amikor észreveszik, ráfeledkeznek. azért nem futkározik minden második felnőtt szabival a szájában...csak görbe fogakkal...

amúgy meg a gyed ideje pont ideális ennek a bevállalására, jelenleg én is ezen vagyok.

amúgy meg elmúltam egy hetes.egészen megszoktam, már enni is tudok vele majdnem rendesen.

hűha, kicsit hosszúka lett a levél....

2731. Casia
2007. okt. 24. 10:39

Sziasztok!

Hát igen, Fogszabis, most nem Te tűntél el, hanem a többiek bújócskáznak! :-)))

Kata, Tasa, Kismo: igen, ez a legjobb verzió, megmondja, hogy ronda, utána meg végigmásszuk a várost (megmutattam a nevezetességeinket, úgymint mészárszék és kocsmák... :-P). Ja, de mikor elutazott, azt mondta, gyorsan hozzászokott a szeme. :-))))

Corega-pezsgőfürdő kifejezetten Szabolcsoknak... hm, hová jut ez a világ...

2730. kismo
2007. okt. 24. 08:31

Jó reggelt!

Kata: sok sikert a mai aktiváláshoz, majd kérjük a listát miket is kaptál ;)! Igen, lehet kapni fogszabihoz is corega tabs-ot, persze ezt is lehet használni protkóhoz is, de erre kimondottan rá van írva, hogy kivehető szabihoz!

Mi egész jól viseltük a hosszú hétvégét Nightszabival, ápolgattam, kényeztettem, és lelkiismeretesen hordom!

Nemsokára megyek fogdokihoz ííííííííííííííí... el vagyok már szokva a szuris-töméses akcióktól, de minden a tökéletes fogakért :D! Majd beszámolok, mit intéztem!

Tasa: én már előre látom, hogy a holnapi aktíválás után rohamos tempóban csökkenek majd a réseid ;)

Casia: tök jó, hogy ilyen őszinte barinőd van!! De látod, nem adott papírzacsit a fejedre, szóval igaz barát :P

2729. Tasa
2007. okt. 24. 06:46

Szép reggelt!

Kata, drukkolok, hogy kapjatok ma sok-sok jó kis segédeszközt Szabolccsal és akkor sokkal jobb lesz Neked! ;)

Hát igen, Casia, ezek az igaz barátok! :) De akkor nagy gond nincs, mert mutatkozott Veled az utcán! ;D

Mi holnap reggel leszünk aktívak Szabolccsal! ;) Remélem a réseim csökkenni fognak utána! :)

2728. cskata (válaszként erre: 2727. - 26e977c0a8)
2007. okt. 23. 16:59

hali! ne hiányolj, rossz pénz nem vész el!:D meg ugyebár hosszú hétvége és maximális pihenés volt!:)

Neked fájmak még a fogaid?

Kismo, külön fogszi-áztató Coregát lehet venni bóótba'?:O Még sosem tűnt fel - bár az is igaz, hogy eddig sosem néztem..:) mindenesetre jó tudni, mert azt hittem, csak a műfogsoros nénikre + bácsikra gondoltak a cégek..;)

Casia, fel a fejjel! Az igaz barátok kíméletlenül megmondják a tutit!:DD Áhh, szerintem csak szokatlan volt neki a látvány így elsőre!;)

Az én "régen látott barátnős"-tesztem szombaton lesz..!;) Ő is egy karakán és őszinte csaj..;))

Egyébként holnap megyek aktívvá tetetni Szabikámat!:)

Remélem, kapok sok-sok plussz drótot és gumit, mert nem akarom hogy tovább csússzanak a 3-asaim az ellenkező irányba, mint kellene..:S

2007. okt. 23. 13:51

Jónapot

jól el van tűnve mindenki cskatát már napok óta nem látom erre és senkit se:-(

2726. Casia
2007. okt. 22. 09:13

Sziasztok!

Na túléltem a hétvégi "első találkozást" a barátnőmmel (és még sok ilyen lesz). Nem kertellt, azt mondta: "Te, szerintem ez elég ronda, de tuodod mit? Büszke vagyok, hogy bevállaltad! Már látszik is a hatása!" Jólesett. Bár eddig mindenki azt mondta, nem vészes... mármint nem túl ronda. Na mindegy, kijött velem az utcára is (mármint a barátnőm... meg persze Szabolcs, meg a barátnőm vadiúj pasija. Édesnégyesben andalogtunk a cukrászdába sütizni...), úgyhogy nagy gond nincs :-)

Ja, Erank, mellém beférnek a fogápoló cuccaid, ha elég nagy bőrönbe csuksz!! Na? :-DD

2007. okt. 21. 22:49
Nincs itt ma nagy élet
2007. okt. 21. 21:02

jóestét

hát mióta húztak rajta azóta fájnak a fogaim de túlélem

2723. f7cbe21b45 (válaszként erre: 2722. - 26e977c0a8)
2007. okt. 21. 19:39
Jobban vagy?
2007. okt. 21. 16:44
OKés rajta leszek az ügyön
2721. Korall (válaszként erre: 2720. - 26e977c0a8)
2007. okt. 21. 07:30
Kitartás! Pihend ki magad ezen a három napon, jó?
2007. okt. 20. 12:38
Naagyon Fáááájjj
2007. okt. 20. 11:47

Szép napot

tegnap voltam a fogdokimnál

két fogamat kapásból betömte

plusz húzott a fogszabin

egész éjjel nem aludtam mert fájt a baloldali hátsó fogam

három hét múlva kell visszamennem

ívcsere csak decemberbe lesz

ja és ott hagytam 17000 Ft-ot

2718. kismo
2007. okt. 20. 10:08

Jó reggelt :)!!

Casia: köszi a hűűűűűű-ket :)!

Kata, Erank: igazatok volt, tényleg normális, hogy az éjszakaitól is sajognak a fogacskák!

Tegnap sikerült elérnem a dokinőm :D, és mondta, hogy nyugodjak meg (tök ari volt), ez teljesen rendben van így az elején! A harapásemelés pedig direkt van! Ugyanis így van kalibrálva az éjszakai, hogy 1-2mm-ig emel! Szóval nincs vész :D!!

Amúgy ma reggel már nem volt olyan vészes, amikor kivettem, és kezdek belejönni a beszédbe is! Igaz soha nem lesz tökéletes, de már nem kell fordítógép hozzám :D!

Jaaa, és Nightszabi kapott CoregaTabs-os pezsifürcsit, igaz még nem használtuk, de tök jó, h. kimondottam fogszabisoknak is van ilyen szer :)

Holnap majd pezsegtetem őt egy pohár vízben!!

Zsu: látod, akkor SZTK-ban is lehet kérni ülönféle varriációt az éjszakaira! Annuska örülhet ;)

2717. erank
2007. okt. 19. 20:26
Kismo, szerintem az teljesen normális,hogy reggel sajognak a fogaid. Nekem mindig fájtak pár órán keresztül levétel után. Mindig úgy kellett levakarnom magamról a Szabit és utána, mintha futottak volna mindenfelé a fogaim. Nem tudom, hogy Nálad hogy van,mert neked helyben tartják a fogaidat, míg nekem szabályozták. Arról, hogy megemeli a harapásodat, nem tudok nyilatkozni, nekem nem volt ilyen.
2007. okt. 19. 20:23

Most itt le2s a vállam felet5t, belef2irká2l, és8 kérdeu21i, ho1gy5 k16i 5r5on2t31o

tta516 m5eg221

2007. okt. 19. 20:23

Most itt le2s a vállam felet5t, belef2irká2l, és8 kérdeu21i, ho1gy5 k16i 5r5on2t31o

tta516 m5eg221

2714. f7cbe21b45 (válaszként erre: 2713. - Erank)
2007. okt. 19. 20:22
Atyaúristen! Az én kis Boszikámat teljesen megrontják, pedig még olyan kicsi :) Ja, a szája az már nagy... nagggyon nagy!
2713. erank
2007. okt. 19. 20:07

Sziasztok!

Kata, ez az év most nagyon összejött, de amúgy nem szoktam ennyit utazni.

Tasa, igen erről mál beszélgettünk, biztosan nagyon szép és romantikus volt, mikor a párod megkérte a kezedet.

Casia, már a barátnőm is felíratkozott. :) Vigyek két bőröndnyi embert? Akkor hová férnek a fogápolási cuccaim? :) Igem nálam láttad a színes

NightSzabikat. Teljesen bevízkövesedtek, talán nekem is domestosoznom kellett volna?

Szabozsu, nekem is SZTK-s volt és van benne csillám, meg figura is. Az én NightSzabimnak kukaca volt. :)

2712. Korall
2007. okt. 19. 13:23
Sziasztok . Ma voltam kontrolon, nagyon megdícsért, hogy jól mozognak a fogaim. Szerinte már nem is áll ki úgy a kettecském. Mondtam, hogy én nem vettem észre, de ő a minta alapján mutogatott nekem, hogy de biz'. Na mindegy. ő tudja. Ropognak, recsegnek rendesen.
2711. cskata (válaszként erre: 2710. - Tasa)
2007. okt. 19. 12:46
uh, az már olyan "szadistás" hangzású..:) azt inkább tényleg neeee!:D
2710. Tasa (válaszként erre: 2709. - Cskata)
2007. okt. 19. 12:15
Jajj, az jutott eszembe, biztos megengedi majd Neked, hogy Szadórának szólítsd, de inkább neee! :D
2709. cskata (válaszként erre: 2708. - Casia)
2007. okt. 19. 11:53
nekem is tetszik a Dóra név egyébként!;)
2708. Casia
2007. okt. 19. 11:38

A Dóra szép! Igaz, az sz nagyon hiányzik belőle, dehát... majd a saját gyereknél el lehet gondolkodni ezen (bár nem hiszem, hogy apuka díjazná az előző férjről való névadást)! :-D

Végigsasoltam mindenki képeit. Szépen összejöttünk. Különösen a színes NightSzabi tetszett, asszem Eranknál (sok képet nézegettem, azt sem tudom már, melyik kié, bocsi)! Énisénisénis!

Ja, hétvégi előkészületek: bevásárlás, nagytakker megvolt. A barátnőm most hívott, hogy legalább a fogszabályzót ne domestosozzam ki... hm, lebuktam...

2707. cskata (válaszként erre: 2706. - Tasa)
2007. okt. 19. 09:22
:D áh, teljesen "snassz" neve lesz: Dóra..;)))) sehol egy "Sz" benne!;))))
2706. Tasa (válaszként erre: 2705. - Cskata)
2007. okt. 19. 09:18
Ha esetleg, mégis kipottyanna a pici, legalább a nevén nem kellene gondolkozni : Szabolcs ill. Szabina. :D A keresztanya pedig természetesen adott! :))
2705. cskata (válaszként erre: 2702. - Casia)
2007. okt. 19. 09:15

:) én is a jövő7végén talizom egy barátnőmmel, aki még nem látott szabival!;)

Viszont ő meg 3 hét múlva szül - én pedig nagy pocakkal nem láttam még..

Remélem, nem leszek szülés-beindító látvány számára..:) én biztonságban vagyok: az én számból tuti nem ugrik ki Szabolcs, ha meglátom a barátnőmet!:D

2704. cskata (válaszként erre: 2700. - Kismo)
2007. okt. 19. 09:09

szerintem a fogak sajgása nem lehet vészes még így az elején! Elvileg most egy picit "elszabadultak" az eddigi kontroll alól, lehet, hogy egy keveset mozdulnának erre-arra, de az éjszakai helybenmaradásra kényszeríti őket, így érzékenyek lettek! De majd a dokinéni (ugye néni?;)) megmondja pontosan!

A tömés kipottyanása is könnyen orvosolható, bár tudom és megértem, hogy ez most "púp a hátadra"..!:(

inkább ez a fránya harapásemelés..:S Kíváncsi vagyok, hogy erre mi lesz a válasz és mi a teendő ilyen esetben, ha tényleg erről van szó.. állítani kell az éjszakai drótjain?:O

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook