Fogszabályzó (beszélgetés)
sziasztok!
szerintem semmi szégyellni való nincsen a fogszabin, meg ezek a fehér breket(t)esek nem is rondák!!
az én családomban picit értetlenül álltak a dolog előtt, mondván, hogy ők már így szeretnek(ez volt az utolsó csepp...!!!), de a barátaim abszolút megértették, közülük másnak is vannak ilyen tervei.sőt, még egy beülős traccspartit is bevállaltak velem! Lehet, hogy ez durva, de IQ kérdése is.
persze, a városban sétálván, amikor észreveszik, ráfeledkeznek. azért nem futkározik minden második felnőtt szabival a szájában...csak görbe fogakkal...
amúgy meg a gyed ideje pont ideális ennek a bevállalására, jelenleg én is ezen vagyok.
amúgy meg elmúltam egy hetes.egészen megszoktam, már enni is tudok vele majdnem rendesen.
hűha, kicsit hosszúka lett a levél....
Sziasztok!
Hát igen, Fogszabis, most nem Te tűntél el, hanem a többiek bújócskáznak! :-)))
Kata, Tasa, Kismo: igen, ez a legjobb verzió, megmondja, hogy ronda, utána meg végigmásszuk a várost (megmutattam a nevezetességeinket, úgymint mészárszék és kocsmák... :-P). Ja, de mikor elutazott, azt mondta, gyorsan hozzászokott a szeme. :-))))
Corega-pezsgőfürdő kifejezetten Szabolcsoknak... hm, hová jut ez a világ...
Jó reggelt!
Kata: sok sikert a mai aktiváláshoz, majd kérjük a listát miket is kaptál ;)! Igen, lehet kapni fogszabihoz is corega tabs-ot, persze ezt is lehet használni protkóhoz is, de erre kimondottan rá van írva, hogy kivehető szabihoz!
Mi egész jól viseltük a hosszú hétvégét Nightszabival, ápolgattam, kényeztettem, és lelkiismeretesen hordom!
Nemsokára megyek fogdokihoz ííííííííííííííí... el vagyok már szokva a szuris-töméses akcióktól, de minden a tökéletes fogakért :D! Majd beszámolok, mit intéztem!
Tasa: én már előre látom, hogy a holnapi aktíválás után rohamos tempóban csökkenek majd a réseid ;)
Casia: tök jó, hogy ilyen őszinte barinőd van!! De látod, nem adott papírzacsit a fejedre, szóval igaz barát :P
Szép reggelt!
Kata, drukkolok, hogy kapjatok ma sok-sok jó kis segédeszközt Szabolccsal és akkor sokkal jobb lesz Neked! ;)
Hát igen, Casia, ezek az igaz barátok! :) De akkor nagy gond nincs, mert mutatkozott Veled az utcán! ;D
Mi holnap reggel leszünk aktívak Szabolccsal! ;) Remélem a réseim csökkenni fognak utána! :)
hali! ne hiányolj, rossz pénz nem vész el!:D meg ugyebár hosszú hétvége és maximális pihenés volt!:)
Neked fájmak még a fogaid?
Kismo, külön fogszi-áztató Coregát lehet venni bóótba'?:O Még sosem tűnt fel - bár az is igaz, hogy eddig sosem néztem..:) mindenesetre jó tudni, mert azt hittem, csak a műfogsoros nénikre + bácsikra gondoltak a cégek..;)
Casia, fel a fejjel! Az igaz barátok kíméletlenül megmondják a tutit!:DD Áhh, szerintem csak szokatlan volt neki a látvány így elsőre!;)
Az én "régen látott barátnős"-tesztem szombaton lesz..!;) Ő is egy karakán és őszinte csaj..;))
Egyébként holnap megyek aktívvá tetetni Szabikámat!:)
Remélem, kapok sok-sok plussz drótot és gumit, mert nem akarom hogy tovább csússzanak a 3-asaim az ellenkező irányba, mint kellene..:S
Jónapot
jól el van tűnve mindenki cskatát már napok óta nem látom erre és senkit se:-(
Sziasztok!
Na túléltem a hétvégi "első találkozást" a barátnőmmel (és még sok ilyen lesz). Nem kertellt, azt mondta: "Te, szerintem ez elég ronda, de tuodod mit? Büszke vagyok, hogy bevállaltad! Már látszik is a hatása!" Jólesett. Bár eddig mindenki azt mondta, nem vészes... mármint nem túl ronda. Na mindegy, kijött velem az utcára is (mármint a barátnőm... meg persze Szabolcs, meg a barátnőm vadiúj pasija. Édesnégyesben andalogtunk a cukrászdába sütizni...), úgyhogy nagy gond nincs :-)
Ja, Erank, mellém beférnek a fogápoló cuccaid, ha elég nagy bőrönbe csuksz!! Na? :-DD
jóestét
hát mióta húztak rajta azóta fájnak a fogaim de túlélem
Szép napot
tegnap voltam a fogdokimnál
két fogamat kapásból betömte
plusz húzott a fogszabin
egész éjjel nem aludtam mert fájt a baloldali hátsó fogam
három hét múlva kell visszamennem
ívcsere csak decemberbe lesz
ja és ott hagytam 17000 Ft-ot
Jó reggelt :)!!
Casia: köszi a hűűűűűű-ket :)!
Kata, Erank: igazatok volt, tényleg normális, hogy az éjszakaitól is sajognak a fogacskák!
Tegnap sikerült elérnem a dokinőm :D, és mondta, hogy nyugodjak meg (tök ari volt), ez teljesen rendben van így az elején! A harapásemelés pedig direkt van! Ugyanis így van kalibrálva az éjszakai, hogy 1-2mm-ig emel! Szóval nincs vész :D!!
Amúgy ma reggel már nem volt olyan vészes, amikor kivettem, és kezdek belejönni a beszédbe is! Igaz soha nem lesz tökéletes, de már nem kell fordítógép hozzám :D!
Jaaa, és Nightszabi kapott CoregaTabs-os pezsifürcsit, igaz még nem használtuk, de tök jó, h. kimondottam fogszabisoknak is van ilyen szer :)
Holnap majd pezsegtetem őt egy pohár vízben!!
Zsu: látod, akkor SZTK-ban is lehet kérni ülönféle varriációt az éjszakaira! Annuska örülhet ;)
Most itt le2s a vállam felet5t, belef2irká2l, és8 kérdeu21i, ho1gy5 k16i 5r5on2t31o
tta516 m5eg221
Most itt le2s a vállam felet5t, belef2irká2l, és8 kérdeu21i, ho1gy5 k16i 5r5on2t31o
tta516 m5eg221
Sziasztok!
Kata, ez az év most nagyon összejött, de amúgy nem szoktam ennyit utazni.
Tasa, igen erről mál beszélgettünk, biztosan nagyon szép és romantikus volt, mikor a párod megkérte a kezedet.
Casia, már a barátnőm is felíratkozott. :) Vigyek két bőröndnyi embert? Akkor hová férnek a fogápolási cuccaim? :) Igem nálam láttad a színes
NightSzabikat. Teljesen bevízkövesedtek, talán nekem is domestosoznom kellett volna?
Szabozsu, nekem is SZTK-s volt és van benne csillám, meg figura is. Az én NightSzabimnak kukaca volt. :)
A Dóra szép! Igaz, az sz nagyon hiányzik belőle, dehát... majd a saját gyereknél el lehet gondolkodni ezen (bár nem hiszem, hogy apuka díjazná az előző férjről való névadást)! :-D
Végigsasoltam mindenki képeit. Szépen összejöttünk. Különösen a színes NightSzabi tetszett, asszem Eranknál (sok képet nézegettem, azt sem tudom már, melyik kié, bocsi)! Énisénisénis!
Ja, hétvégi előkészületek: bevásárlás, nagytakker megvolt. A barátnőm most hívott, hogy legalább a fogszabályzót ne domestosozzam ki... hm, lebuktam...
:) én is a jövő7végén talizom egy barátnőmmel, aki még nem látott szabival!;)
Viszont ő meg 3 hét múlva szül - én pedig nagy pocakkal nem láttam még..
Remélem, nem leszek szülés-beindító látvány számára..:) én biztonságban vagyok: az én számból tuti nem ugrik ki Szabolcs, ha meglátom a barátnőmet!:D
szerintem a fogak sajgása nem lehet vészes még így az elején! Elvileg most egy picit "elszabadultak" az eddigi kontroll alól, lehet, hogy egy keveset mozdulnának erre-arra, de az éjszakai helybenmaradásra kényszeríti őket, így érzékenyek lettek! De majd a dokinéni (ugye néni?;)) megmondja pontosan!
A tömés kipottyanása is könnyen orvosolható, bár tudom és megértem, hogy ez most "púp a hátadra"..!:(
inkább ez a fránya harapásemelés..:S Kíváncsi vagyok, hogy erre mi lesz a válasz és mi a teendő ilyen esetben, ha tényleg erről van szó.. állítani kell az éjszakai drótjain?:O