Fogház, börtön, fegyház (beszélgetés)
Engem meg a nápolyival üldöz ki a világból :)
Remélem én is mehetek majd nem sokára látogatni már nagyon szeretném látni őt.
Szalámit ilyesmit még meg sem próbáltam küldeni .
Jól látom, hogy a váci BV -ben Fecebookoznak a rabok?
Vagy teljesen hülye vagyok , mérjek lázat?
A fiam nem vette fel a mobilt, így nem tudom,hogy náluk mennyi lenne, de Baracskán a vezetékes is rohadt drága.
Szép lesz,ha a mobil még drágább lesz, és még kevesebbet telefonálhatnak hetente. Senki nem használja ki az óránként 5 perc telefonálási lehetőséget, de ha valami intézni való van, bizony többször is tud hívni egy nap.
Hajrá reintegráció!
Szia! Nem, nagyon titokzatos. Lehet,hogy elvette a kedvét, hogy a kedvenc sajtját "kiénekelték" a csomagjából. Én egész hónapban keresem, hogy mit tudnék küldeni. Ami eláll, azt meg is veszem. Nehéz, mert a meleg miatt eléggé sivár a kínálat. Csokinak biztos örülne, de az elolvad, joggal nem kapná meg.Most mézes puszedli az újdonság, amit eddig nem küldtem.Az Aldiban kaphatő vörös áfonya mindig megy, mert azt szereti, és nagyon egészséges. Kréker sós keksz is sláger. Rágó, nápolyi. és itt kifújtam. Kávé ,ha kapok zacskós granulátumot, sajnos egyre kevesebb helyen van olyan, ami por nélküli. Szalámit, és kaja félét most még nem küldök, mert elvehetik.Nem tudom hány fok a határ, amikor újra mehet.
Képzeld, megjött a papír a keddi látogatásra.most egymás után 2x megyek.Ezt a gyakoriságot el tudnám viselni, de félek, hogy a következő valamikor október végén lesz😥.
Biztos a kártyáját nem tudták szegények ennyi idő alatt átírni, azért nem tud telefonálni.Még jó, hogy írni már tud.
Sziasztok! Tegnap levél érkezett , de telefon nem még!
Samela79 üdvözöllek sorstárs !
mirella28: Ez nagyon jó végre valami pozitív dolog :D
skylight_: Az én férjem egy félnapot volt ott !
Milyen információtok van a Nagy Ignác utcai Bv-ről?
Ezt nevezik amúgy Markó utcainak, ugye?
Ez tényleg nagyon szép amit írtál, ilyen jóindulat és emberség...
Teljesen egybevág azzal amit eddig én tapasztaltam ott tőlük.
Sziasztok!
Szeretnék veletek megosztani egy kis"jót" ami velünk történt.Bizonyára vannak itt olyanok akik tudják ,hogy az én párom Vácon van börtönben ,hisz sokan sok erőt adtak a bíztatásukkal és a jó tanácsaikkal.Beszélőre mentem szerdán 2 kisgyermekemmel (6-8 évesek)és a 18 éves lányommal. A kicsik most jöttek velem másodjára. Mikor először voltunk semmibaj nem volt most viszont nem szerepeltek a rendszerben a kapcsolattartó listán.Ez nem tudom,hogy lehet. Az őr azt mondta nem jöhetnek be annyit tehet,hogy fele időnél én és a lányom helyet cserélhetünk és akkor a kicsikkel lesz kint valaki. Nemvolt mit tennem belementünk. Odabent nagy volt a susmus az őrök között, éreztem rólunk beszélnek. Kb 20 perc után oda jött az egyik őr és azt mondta,hogy a főtörzs elment kapcsolattartói papírér ha visszaér kitöltjük aláírjuk és ők felviszik a gépre és ha belefér az időbe be engedik a kicsiket is. Őszinte leszek nyilván megköszöntem de nem hittem benne. A lányommal helyet cseréltünk kint álltam kb 5 percet mikor jött az őr és azt mondta bemehetünk mindannyian. Én azt gondolom ez nagyon nagy dolog volt tőlük!!! Nagyon sokat jelentett mindanyiunknak! Arról már nem is beszélek,hogy asztalhoz ültetett bennünket így a párom ölbe vehette a gyerekeket ,ölelhette, puszilhatta őket!! Nálam ezzel a cselekedettel akkora elismerést vívtak ki amit nagyon kevesen!Ezt csak azért írtam le mert annyi rosszat hallani az őrökről ! Szerettem volna megosztani veletek, hogy nem mindenki rossz! A mi esetünkben mind az 5 őr kitett magáért! Ha lehetne itt is megköszönném nekik!!!
Szia Samela! Légy üdvözölve! Sándorházáról nem tudok semmit, de mindnyájan ismerjük a mostani állapotodat.
Bár, azt lehet mondani, ha ebben a helyzetben erről lehet beszélni, hogy szerencsés vagy, mert ilyen gyorsan tudott hívni. Mi többen legalább 10 napot vártunk az első levélre, és heteket az első telefonra.Sajnos a BV intézetekről ritkán hall az ember jót. Nehéz dolog, de nem jutalomból osztják.Bele kell szoknotok, hogy nem tudjátok saját időtöket beosztani. A párod idejéről bent gondoskodnak, Te meg felváltva fogsz levelet, telefont és látogatást várni. No, és a csomag küldés, az is egy külön program. Pénz küldés, még az is van. Látod ezzel már el is telik egy csomó idő.Én is nagyon sokat aggódtam itt, de lassan bele szokik az ember. Jó nem lesz,de minden nappal kevesebb.Nekem a fiam van bent 3 hónapja. A mostani látogatáson már azt láttam, hogy kevésbé volt kiborulva, edzettebb lett.Sok erőt neked, az elejénél könnyebb lesz!