Fogház, börtön, fegyház (beszélgetés)
nekünk a fotokonyvet beengedték :)
Hát igen ,igazad van!! Sikerüljön ez a lényeg :)
Szia Minimanócska! A BV nem gyorsvonat, ezt mindig is tudtuk. Nagyon drukkolunk!
Szia Todika,mi még várakozunk! 19.-én be lett adva minden papír.Izgulok már nagyon a gyerekekkel együtt. :) Az idő szerencsére nem lassult le,pörögnek a napok .leköt a sulira ,ovira való készülődés.Ma telefonál ,bizakodok hátha van már valami hír.:)
Köszönöm mindenkinek! :))) Igen, már számolok vissza erősen! :)))))
Fényképet beengednek, papírnaptárt beengednek, szerinted egyben miért ne engednék be? Bár ki tudja!
Minimanocska82! Mi van veletek?
De szuper ötlet, én meg azt gondoltam hogy csináltatok fényképes naptárt csak nem tudom hogy beengedik e .
Nagyon nagyon sok boldogságot nektek! Akik ezt végigcsinálják megérdemlik az biztos.
Sosemtalálodki képzeld, én is kitaláltam, hogy a következő csomagban beküldök 2 darab IKEA papír centimétert. abból tépni is tudja a napokat.
Remek! Akkor vágod már a centiket :D :D
Akartam írni: Éljetek boldogan!
Sziasztok!
Nem sokx írtam ugyan, de sokx olvastam ezt a fórumot, sokx segített a túlélésben, de most mi is elérkeztünk a végéhez! Jövőhéten hazajöhet a párom, megkezdjük a reintegrációs őrizetet, már csak 7 nap!:)))))))
Azt tudom csak mondani, amit már előttem többen is: utólag tényleg úgy tűnik, hogy viszonylag gyorsan eltelt ez a keserves két év...
Mindenkinek további sok-sok erőt és kitartást kívánok!
Az biztos! Igen tőle az édesanyjától, és azt is tudom hogy van pénze telefonra is , és levélbe írta hogy nagyon szeret, és nagyon izgul hogy mi van velünk a kisfiúval, de remélem hamarosan csörögni fog már az a várva várt telefon. :)
Játék az idegeiddel.A szüleitől tudod, hogy jól van?
Figyeld meg , gyorsan fogsz kapni 2 látogatást egymás után. Nekem a 7 hét után 1 hétre lesz, ha minden igaz.
Ha nem akkor írok a panaszirodának mert az már tarthatatlan állapot lenne :D
Talán most már nekik is sűrgős lesz'
Most hívtam megint a BV-t hogy mi van....Állítólag ma kapta meg a nevelőnője a múlthéten megírt faxot.. Elviekben ma átírják a rendszerbe az új címet, tel. számot.
Szerintem csak addig lesz drága ameddig, lenem kerülnek a telefonok a falról! Addig mondhatni, egy luxus cikk! Ott a vezetékes, aki akarja használhtja még mindig.
De lehet csak én látom mindig optimistán a dolgokat, hogy olcsóbb lesz! :D:D:D
A próba/tesztelés leterheltség elkerülésére fogom! :D:D:D
De ha a lekerülés után is drága lesz, a jogvédők úgy is intézkednek! :)
Mondjuk ezt nem értem,hogy miert ilyen drága a perc díj,meg a legdrágább szolgáltatónál is 50ft \perc. Nem tudom hogyan lehetett ilyen szerződést aláírni,ezzel nem őket hanem a hozzátartozókat húzzák le... Az meg hogy nincs kedvezményes időszak még furcsább..Ez inkább a kapcsolattartás nehezítése,nem az elősegítése.
Ja és ha rendszermeghibásodása van ,megjavitják de csak úgy ha 3000 ft van a számláján amit előre kell fizetni.. Van itt minden csak pénz legyen ,nem kevés..
További ajánlott fórumok: