Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
Ha az összes pigment kijön belőle, akkor marad ősz. Egyik vendégem otthon rákent szőkét a hajára (szintén ősz), és tiszta lila meg szürke lett, na ezt szedtem le neki. Teljesen nem lett olyan a haj, mintha sosem festette volna.
A tiedéről nyilatkozni nem tudok úgy, hogy sosem láttalak. :) Így látatlanban azt mondom, valószínű, hogy színleszedés után egy szőkével befestve jó lesz az eredmény. Csak vigyázz, nehogy sötétet kenj rá, ilyenkor figyelni kell, mit ajánl a színleszedő haszn.utasítása.
Kérdésem még mindig ugyanaz.Hátha válaszol nekem is valaki.
Színleszedő után milyen lesz a 15 éve festett haj, ami már egyébként teljesen ősz lenne?És ha leszedi valami akkor mi fogja befogni utána hogy szép szőkésbarna vagy mézszőke legyen?
Ha törik a hajad, azt jelenti, hogy tönkrement. Muszáj lesz vágatnod belőle, mert egy idő után nagyon érdekesen fog kinézni. Hiába sajnálod, de sokkal szebb egy egészséges, de rövidebb haj, mint egy hosszú, ami károsodott.
Léteznek hajpakolások direkt ilyen hajra, azokkal próbálkozz, és jól teszed, ha professzionális termékeket veszel fodrászkellékesnél. Ezekben van anyag. :)
Mindenképpen színezőt használj, a kiszőkített hajon jobban megmarad, mint a festék.
Szió! nem baj h nem v szakértő! Minden válasznak és segítségnek örülök!!Én nem merek itthon kísérletezni. nagyon elvagyok keseredve amúgy :(
elég hosszú volt már a hajm és le lett belőle vágva..de még így is minden fésülésnél cs hullik és törik a hajam..Nem tom ez másnak is volt e így.és h mikor jön helyre. Lehet kicsit túlzásba is viszem az aggódást..de nagyon félek h megkopaszodom v rövidre kell vágni.
Ja amúgy még egy kérdés h vki olvassa..h ugye az nem baj h csináltattam 1 héttel festés után egy ilyen hajregeneráló kezelést?(joico)Mondjuk a fodrász azt mondta nem gond. A másik meg h ettől még mondjuk festhetek loreállal nem? szóval ez nem olyan mint a henna meg festék összeférhetetlenség...? lehet hülyéket kérdezek, de jobb biztire menni:)
Üdv!
Lenne 1 nagy kérdésem!!!!! A lényeg h a hajam le lett szivatva (fodrász által) de baromira tönkrement...nagyon törik szegény. Szőke voltam ,aztán amint lehetett visszabarnítottam magam loreal majirellel ( ezt is fodrász csinálta). Persze kezd kopni a festék és tanácstalan vagyok, h most mi legyen. Az egyik fodrász azt javasolja fessem be még 1ccer (v 2ccer), a majirellel, más fodrász cs színezőt ajánl rá. A célom h le tudjam növeszteni, lehetőleg ne kelljen sokat vágatni és ne kopaszodjak meg. Megcsináltattam egy joico hajregeneráló kezelést is..egyenlőre még nem tom mi a hatása. Nem tudom h érdemes e kipróbálni a joico színezőt, v maradjak a loreal majinál? nagyon fontos lenne h megmaradjon a hajam és ne tegyem ennél jobban tönkre..szóval ha vki tudna tapasztalatokat írni h melyik termék a megbízhatóbb azt nagyon megköszönném...Sajnos eddig nem nagyon festettem a hajam , ez az első akcióm nem sikerült és kicsit elvesztettem a bizalmam a fodrászokban..Szóval légyszi ha vki tud adjon tanácsot h melyik lehetőséget válasszam!!!ja még az is szempont h le szeretném növeszteni.lehetőleg úgy h ne nagyon kelljen festegetni..de lehet ezt már írtam :)
Ismerős a helyzet. :) Ezért rövid az én hajam is, mert mikor nem áll úgy, ahogy kellene, rögtön le is vágom.
Kénytelen vagy egy darabig tűrni, hogy nem tetszik. Bár ha jól áll úgy is, ha nem áll égnek a fejed tetején (tehát nincs szükséged az ottani haj megemelésére), akkor tul.képpen csak meg kell tanulnod másképp fésülni, mint eddig, próbálgasd a tükör előtt, hogyan a legjobb. Lehet mindenféle fajtájú, stílusú csatokat, csipeszeket venni, vagy kendőhöz hasonlító hajráfot feltenni.
Látatlanban ennyi telik tőlem. :)
Később lehet olyan fazont vágatni, ami hosszabb hajhoz való - mondjuk bubit, az később is mutat.
sziasztok
Anda39 szeretnék tőled kérdezni... Most rövid hajam van,olyasmi mint Ördög Nórié..növeszteni szeretném kicsit hosszabbbra viszont amikor már 1hónap eltelik már sehogy sem áll:S mi a teendő ilyenkor? hagyjam nőni és egy fél évig úgy nézzek ki mint aki nem tudja hol a fodrász vagy folyamatosan igazíttassak rajta?előre is köszi
Bio-Festékeltávolító hajról, hajradír 2×125 ml - COLOR OUT (Festékeltávolító hajról ,hajradír)
Ezt találtam itt a környéken.Probálta már valaki?Ha igen,tapasztalatok? :)
Sziasztok!
Vettem nemrégiben egy Kasho WS-355 OS ollót, és nem tudom beállítani a kis tekerőjével, hogy mennyire legyen szoros, vagy laza. Próbálnám eltekerni de nem tudom egyik irányba sem.
erről az ollóról volna szó.
Előre is köszönöm az esetleges segítséget!
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy van egy blanch-porral hamvasra szőkített hajam, és 9es árnyalatú szőkét szeretnék. Hogyan tudnám elérni, hogy szép színt kapjak? Ne szürküljön be. Köszi szépen a választ/válaszokat
Varázsolj valami jó sörényt a fejemre :)
Extra igény nincs. Könnyen kezelhető legyen.
Minden fordulónál van egy kunkori :))
Hát nem tudom, nekem úgy látszik, szerencsém van. Az Indolát választottam, mikor fodrász lettem, és ennek a márkának van olyanja, amitől nagyon szép lesz a haj. Pasztellizálónak hívják, és a leszőkített hajra kell kenni. Akiket én festek, nem panaszkodnak sárgulásra.
Azt is el kell mondani, hogy ha nincs jól kiszőkítve a haj, csinálhatsz bármit, sárga lesz.
A hamvasító sampon használatával sincsenek sokan tisztában, aztán csodálkoznak, hogy nem ér semmit.
:)Az ám a abaj,hogy hiába a sok új módszer,gyakran a régi az,ami igazán beválik.
Én is kipróbáltam már mindenféle hamvasításos módszert,igazán jó fodrászfestékeket használok,tudom,hogy kell őket keverni,az eredmény viszont mégsem az,amit elvárnék.Szép,szép,de nekem nem ilyen kell...
Te miket javasolsz egyébként?
Na, így azért már más. :) Csak nehogy valaki a bekevert fekete festékkel próbálkozzon. :)
Egyébként én is hallottam erről a módszerről, de azt is mondták nekem ("vén róka" a szakmában), hogy nagyon kell vigyázni, mert könnyen befeketedik.
Szóval én azt mondom, mostanság, amikor már lehet mindenféle pasztellizálót, színezőt használni a színtelenített hajra, (kell is), egyszerűbb, és megbízhatóbb azokkal dolgozni, mint trükközni.
Hát,hazudni nem hazudok,max tévesen tájékoztattak:)
Nekem 10 éve volt egy szalonom,és ott mondták a fodrászok.
Hogy érted,hogy 1-2 cm-t??A feséket natúr kevered a samponnal,nem kell semmivel hígítani,ugye?
Ez így nem igaz!
Én melírozásnál szoktam használni fekete festéket, de csak 1-2 cm-t belőle. Összekeverem samponnal és vízzel felhigítva mosom meg vele a hajat fél percig. A melírcsíkot lehamvasítja.