Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
Szia!
Olyan frizurák lehetnek előnyösek, amik nyújtják az arcot. Szerintem elég lenne az oldalsó hajrészen rövidebbre vágatni és a pajeszrésznél nyújtott fazonúra nyírni. A többi jó és az oldalválaszték is jól áll.. :)
Köszönöm!
Kicsit elkeseredtem, most végképp nem tudom, mit kezdjek a sérómmal! Azt hittem, majd írsz egy szuper dauervízről, ami nem károsít... Majd lesz valami!
Köszi még egyszer!
Szia!
1+2 a keverési arány azaz kétszer annyi oxyt kell hozzákeverni.. :)
szia
szeretnék kérdezni valamit
sajnos úgy alakult, hogy most nekem kell házilag befestenem a hajam. szőkített, csak a tövét kell utánfestenem. wella special blond tubusos festékem van hozzá itthon, és 12 százalékos peroxid. régebben már csináltam ilyet, tehát nagyon ismeretlen már nem lesz, viszont nem emlékszem rá, hogy milyen arányban kell a festéket összekeverni a peroxiddal, ha ezt elárulnád, annak örülnék:)
Szia!
Nagyon körültekintően kell kiválasztani a dauervizet, mert a legtöbb mai dauervíz sem sokkal kímélőbb mint a hagyományos. Van az O'Rising-nek egy növényi eredetű dauervize. Ha már dauer akkor ilyet csináltass és spirál csavarással, mert a hagyományosat hamar megbánja az ember... Ez jóval drágább, de szebb és jobb is... :) Amúgy nem vagyok dauer párti mert nem tesz jót a hajnak főleg ha festve is van. Viszont régebben használtam növényi összetételű dauervízet, na az abszolút nem roncsolt, de sajna azt már nem lehet kapni... :)
Szia! Kérdezni szeretnék.
Hosszú a teljes sztori, a lényeg, hogy kemoterápia miatt kihullott szögegyenes hajam hullámosan nőtt vissza. Olyan kócos-hullámosan. :-)Mivel nem vagyok ügyes hajvasaló, nem egyenesítem. Göndörítő samponnal mosom, göndörítő habot használok, diffúzorral szárítom lefele hajolva. Hajsütővasat is használok, de valahogy nem az igazi. Most a daueron gondolkodom, de nem tudom,mit tegyek. Milyenek a mostani dauerok? Nem teszik tönkre a hajamat? Milyenek vannak?
igen tudom hogy tartalmaznak de akkor is a legtobb csaj akinek fekete a haja azt irja hogy aattol hullik neki.szoval a fekete a legveszélyesebb szin. ez tok szar..a fekete is káros ez miatt a ppd miatt..a szőke is a hidrogén miatt..
:S
Akkor ez kilőve :D
köszi.
Szia!
Szerintem nincs. Mindenképp marad nyoma... :)
Szia :)
Kérdés : van egyáltalán olyan hajszínező ami teljesen kikopik a hajból? már tuti 1000szer írtad :o)
Köszi!:)
Jó, értem én ezt, de na. Fájdalomcsillapítót is azért nem veszek be, ha fáj a fejem, mert ráírták a mellékhatásokat...:))))
De holnap már tényleg be kell festeni a hajam, ez így nagyon gáz!:(
Témához kapcsolódva:)
Azt meg tudnád mondani, hogy a PPD (vagy maga a hajfesték, mindegy) milyen gyakran okoz allergiás tüneteket? Mert az itthoni hajfestékekre mindre rá van írva, hogy 48 órával a festés előtt tesztelni kell; de pl. a fodrásznál efelett átsiklottunk...
Feltételezem, akkor nem jellemző, hogy allergiát (súlyosabb fajtát) okozna. De akkor miért kell engem riogatni?:P
Szia!
Sajnos a legtöbb oxidációs hajfeték tartalmaz parafenilén-diamid-ot, minél sötétebb a szín annál többet. Színezők esetében nem jut olyan mélyre ez az anyag így kevésbé károsak. A kemonnak van ilyen festékje illetve hajszínezője. Itt van pár bolt:
szia nagual. azt szeretném kérdezni tőled-hogy vettem egy ujságot és abban volt egy palette instant color nevu szinezo. ami csokibarna.szoval én olyan hajfestéket vagy szinezot keresek amiben nincs benne az az anyag amitol általában hullani szokott a nok haja..a fekete festékban van azt hiszem és a sotétbarnában.csak azt nem tudom hogy hogy hivják pontosan? a szinezokben(6-8) hajmosásig tart és a tartos szinezokben van?
tudnál vmi márkákat irni nekem. tudom hogy ez nem a reklám helye..de most fekete még mindig a hajam.jovore rendelek vital removert ha tudok szereztni.
Én is köszönettel tartozom Nagual:-) Tényleg nagyon jó hogy vagy nekünk :-)
Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok neked és Persze mindenkinek!
kedves nagual. olyan jo hogy vagy te nekunk itt a hoxán..sok leányzonak segitettél már hajkoronáját épen tartani...:):D
ezuton kivánok neked nagyon boldog unnepeket.és persze mindenkinek:D
Szia!
Neked is kellemes Ünnepeket!
Szia!
Szerintem közepes. Van még pár fajta, lehet próbálkozni pl Vital Remover. Ha nem bízol benne, felveheted a legközelebbi Selective-es fodrásszal a kapcsolatot és beszerezheted az oxy reloadot is. :)