Férfi meddőség! Segítsetek! (beszélgetés)
Szia!
Az én férjem is kapott gyógyszert (Tamoxifent), de neki nagyon alacsony volt a tesztoszteron szintje herevisszér tágulat miatt. A műtét után sokat javult ugyan a hormon eredménye, de még így is csak az alsó határt súrolta, ezért kapott egy kicsi külső segítséget.
Szia! A férjemnek először Andriolt írtak fel, de mivel az nem használt utána kapta a Closty-t.
De ezt vérvétel indokolta. Szóval csak úgy nem adnak gyógyszert ha hormonálisan nem indokolt.
Sziasztok!
Köztetek van olyan személy, akinek a vitaminok helyett GYÓGYSZERT írtak föl a spermium javítására?
Köszi
Én is köszi :-)
És még a felsorolt vitaminokon kívül a szelén is jót tesz, érdemes szedni :-)
A párom minden vitamint bevett minden nap :-)
De hozzátartozik a dologhoz, h két hónapos hormoninjekciós kúrát is kapott a nyáron, ami jól megszaporította a spermaszámot.:D Közben az Én PCOS-mat is kezeltük, így fogant a mi 2. Picúrkánk :))))
Mindenkinek kívánom, h mihamarabb váljon valóra az álma, és babásodjatok :-))))
a here uh tökéletes , a vérvétele is, nekem is volt már spontán peteérésem gyógyszerek nélkül és jó a hormonszintem is:)
ma kaptam műtét időpontot...
Ez így van. Tényleg 15M/ml a normál spermakép spermaszáma.
A normális szerkezetű spermiumok száma azért elég kevés sztem az esetükben.
Inszemre tökéletes ez a kép, de drukkolok, h spontán sikerüljön.
De a sszerkezet miatt nem ártana valami kivizsgálás, lehet, h egy egyszerű gyógyszeres kezeléssel javítható lenne.
(Nálunk legutóbb 65százalék volt normál szerkezetű, 15millió/ml a spermaszám, a sebességre nem emlékszem, de előkeresem a leletet.)
Egyébként 12hetes kismama vagyok :-)
Addig is igaza van Ernának: E,C vitamin, Folsav,Cink, multivitamin, Peponen kapszula v zacskószámra egye a párod a tökmagot :-)
szia!
akkor drukkolok nektek!
nekünk semmi teendő nem mondott a doki egyelőre, majd a műtétem után mond bármit is, férjemmel sincs teendő úgyhogy addig várakozó állásponton vagyunk, de persze azért próbálkozunk:)
Szia!
Mi már bekaptuk csütörtökön az első Gynevacot.
Amúgy a férjemnek is kevés az egészséges, pedig a száma és a mozgása nagyon jó.
Baktérium okozza nála, hogy nem jó, de még emelett is esélyünk van a spontán babára.
Most a Gynevacot azért is kapjuk, hogy a bacik elmúljanak, igazából csak a vakcina után vágunk bele a babába, előtte még nekünk lesz egy sperma kontroll.
jajj nagyon köszönöm!!!!
megnyugtattatok:)
majd megírom a fejleményeket ha kíváncsiak vagytok
nekem még kell átjárhatósági, amúgy mindenem rendben, hormonok, stb...
veletek?:)
Szia!
Szerintem alapvetően egyik eredmény sem olyan rossz, bár minden mutatón lehetne egy kicsit javítani. Én nagyon örülnék főleg a második eredményeteknek. A lényeg, hogy ezzel biztosan lehet inszeminációra menni, és nem kell lombik, sőt a spontán sem kizárt. Amúgy a legújabb kritériumok szerint már 15 m/ml-től normális a spermakép, egy ével ezelőtt ez a határ még 20 m/ml volt. Ha jól látom, az újabb kritériumoknak bármelyik leletek megfelel. Hajrá és egy kis vitamin (E, cink, szelén, Maca Vibe, FER14, Ferulant)!!!!
Üdv
1.: 15 millió a spermaszám 1 ml-ben. Mennyiség 6ml (nem semmi :DD). Így össz. 6szor 15millió sperma volt mintában.Vegyhatás (ph) lúgos, jó.
Az összes sperma fele mozog, a másik fele mozdulatlan.
A mozgók összetétele: gyorsan mozog 2/6, lassabban 1/6, éppen csak mozog 3/6 (egyszerűsítve 1/2).
Normális a szerkezete, azaz egészséges spermiumok 15 százalék. Ez nem túl jó :-(
2.:
nőtt a spermaszám 18millió /ml-re. Mennyiség 6ml-ugyanannyi. Mozgás nem változott sokban, ugyanolyan kb, bár kevés az infó. Progresszív gyorsat jelentm ha jól tudom.
Vegyhatás és egészségesek száma sem változott.
sziasztok!
segítenétek részletesen kiértékelni?
előre is köszönöm:)
valakivel van valami jó hír?:)
ma kaptuk az eredményt:
amiket nem értek...1. eredmény
szám:15 M/ml
mennyiség:6,0 ml
ph:7,4
mozg:50 %
intenzívek aránya:1/6
mérsékelten mozgó:2/6
alig haladók aránya:1/2
norm. szerkezete:15%
kerek sejt:1-2 LT
2. vizsg:
sejtszám:18 M/ml
mozgás 50%
progr. mot:1/6
szerkezet:15%
ph:7,4
mennyiség:6,0ml
Sziasztok!
Olyan boldog vagyok holnaptól újra kapható a Gynevac injekció, és most már van remény, hogy legyen babánk.
Koszonjuk.
Marcius 10,de 6 mert rovidebb a ciklusom,de en februar vegere tervezem... ;-)
Mi is ezt kívánjuk Nektek!! :-)
Mikorra vagy kiírva?
köszönöm, jól esik a segítség, megértés, pár kedves szó:)
Nektek pedig babát kívánok ha arra vágytok:)
Akkor ne aggódj minden rendben lesz, valóban vannak lelki tényezői, sztem ha sokat beszélgettek nem lesz semmi baj, de a vizsgálatok egyike sem halálos! Talán csak kellemetlen de a végeredmény kárpótolja majd a párod minden szenvedésért!
Sok szerencsét, és magas sejtszámot nektek:))
köszönöm a választ!
akkor vajon végbélen át nem nézik a prosztatát?
annyit tudunk amúgy hogy jó a spermakép, a norm érték alsó határa de azt mondták biztos csak az izgalom, legközelebb itthonról visszük a min tát, hátha így jobb lesz az eredmény:)
nem kaptunk még papírt pedig szívesen utána néztem volna az értékeknek...
üdv mindenkinek:)
Jajjj nagyon orulok Nektek!
Az imak meghallgatasra talaltak. Hala Istennek!
Tudom,hogy mit erzel... en is nagyon aggodom,hisz ez a 4-dik terhessegem es csak egy babam van,aki hamarosan ket eves lesz es futyul ra,hogy anya hasa novekszik,es hamarosan kisteso erkezik,ha az Istenke is ugy akarja...:-)))
Millio puszi Nektek es kivanok minden elkepzelheto jot!
További ajánlott fórumok:
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Kérlek segítsetek, meddőséggel hova fordulhatok?
- A varicokele - az egyik leggyakoribb oka a férfi meddőségnek
- Férfi meddőség
- Székesfehérváron vagy a közelében van lehetőség férfi meddőségi vizsgálatra?