Fehérjeturmixszal diétázók ide (beszélgetés)
nagyon köszönöm. Igen, valszeg bioteches boltban voltam. Van a közelben egy másik kis bolt, ott szerintem tuti lesz lagoon. Mert úgy rémlik, az shop builder (tegnap már csak zárásra értem volna oda...).
Majd megnézem az összetételüket, és lehet, hogy ez a biotech jó lesz reggelinek, úgyse vagyok reggelente éhes. Viszont délután mindent meg tudnék enni. Ezért lenne jó a lagoon.
Nagyon hálás vagyok, hogy segítettél a véleményeddel!
Még annyit szeretnék megtudni, hogy beszéltetek arról, hogy kinek mennyi ch fehérje szükséglete van. Azt hogy (hol) tudom kiszámolni. Van erről valahol info. Köszi előre is!
Szia, valószinű Biotech termékeket forgalmazó boltban voltál, azárt nem hallottak a másikról, én nem ismerem azt sem, nem tudom ki gyárta.
Szóval nem úgy megy, hogy ezek a testépítő boltok árulnának mindnent, ki egyik, ki a másik gyártó termékeit forgalmazza.
A shop builder azért jó, mert ők majdnem mindent, én a neten szoktam rendelni, mert nincs elérhető távolságban üzletük, de ha felmész az oldalukra, akkor meg tudod nézni, hogy hol tudod őket személyesen is elérni.
Weight loss-t nem ismerem, csak a szintén bioteches ultra loss-t, az nekem nem jött be, sőt semmilyen bioteches termék sem, úgyhogy én inkább nem veszek, de majd kitapasztalod, hogy neked mi jó.
Itt szinte ahányan vagyunk, annyifélét iszunk, szóval nem lehet azt mondani hogy ez, vagy az a jó.
Hú, ez nagyon kevés, hisz a 4 adaghoz legalább 4 adag por kéne, még az is kevés, hisz alaig van benne ch. Hidd el/csk jó tanács/ez nem fog így menni hosszú távon.
Csak turmix-os napokra a pd porok"kevesek", még ha napi 5 mérőkanállal is, nemhogy napi 2-vel.
sziasztok! :)
tudjátok, én vagyok az, aki még mindig AZT a port issza
Nos, hát, jöttem beszámolni, de nem nagyon van miről, legalábbis úgy érzem. Mérlegre nem álltam, ma van a hatodik napom, de úgy érzem, semmi. Mármint úgy érzem, nem fogyok. Attól még persze lehet, hogy igen, csak nem érzem.
Ma elmegyek táncolni az éjszakába, és hátha a mozgás jót tesz...
proform
( [link]
Citromfagyi lesz a vacsi :D Citromos myogenic a D-joghurtba és most ott fázik bent a mélyhűtőben.
Épp azon agyaltam, hogy nálunk vaj'h miből fogy több, mint citromból??? :DD
Citromfagyi lesz a vacsi :D Citromos myogenic a D-joghurtba és most ott fázik bent a mélyhűtőben.
Épp azon agyaltam, hogy nálunk vaj'h miből fogy több, mint citromból??? :DD
Kár, mert nagyon fini, de ha az igazi ananászt nem szereted, akkor tényleg ne vegyél:)))
A meggyes-joghurtos lagoon is isteni:))
Na ezzel a kérdéssel zavarba hoztál, még szoknom kell a neveket:
Whey pro csokis, ez nagyobb adag, és rendeltem olyan kis kóstolós adagokat a 100%Whey Protein
Prof-ból, meg protein broostból is.
Hát nem tudtad, hogy én vagyok Laura????? Azért nyomom itt az ellenpéert :DDDD
Tényleg kezd kifejezetten finom lenni vízzel és citrommal. Jövő héten lesz időm hozzászokni, csak azt fogom inni napi háromszor.
A citromos joghurtos myogenic pedig a francia joghurtba keverve nagyon finom. Tegnap palacsintát sütöttem és tölteléknek azt raktam bele. Nem volt rá panasz.
Kea, Kea:))
Az isteni mannám, hogy írhatod le.
Nehogy vki bedőljön Keának, 10000-ből Ő az egyetlen akinek nem ízlik:))
További ajánlott fórumok:
- Ketogén diétázók
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Miért hízom? Minden nap edzem 1 órát, edzés után fehérjeturmix, napi ch fogasztásom 100 g körüli. Június óta mégis híztam 43, 5-ről 45-re.
- Biotech fehérjeturmix jó a fogyáshoz és izmosodáshoz?
- Diétában mi jobb utolsó étkezésnek? Sovány túró vagy fehérjeturmix?