Fehérjeturmixszal diétázók ide (beszélgetés)
szia, én csak arrol tudok nyilatkozni hogy szerintem érdemes kipróbálni:) amikor elkezdtem használni február 20 21 edike környékén akkor voltam 116 kiló , most április 30 van most jelenleg 98... ez sokkal tovább tartott volna ha nem használom.... ráadásul a vitaminok miatt ami a fehérjeturmixban van kevésbé hullik a hajam és az energiám is több...
az árrol nem szivesen nyilatkozom mert én még egy drágább fajtát használok mert még nem fogyott el:)
de olcsóbbakban a többiek biztos tudnak segiteni:)
eddig végülis nem volt olyan nagyon meleg.. eddig most vettem le először, tavaly nyáron meg amikor nagyon nem birtam akkor a derekamra kötöttem.. vagy jo hosszu bő pólót hordtam:(((
asszem még ezen a nyáron is az lesz...ez a 98 kiló nagyon ragaszkodik hozzám..:(((
minden proteinpor dobozára rá van írva az adagolókanál mérete grammban, és rajta van a dobozon az is hogy egy ilyen adagban mennyi ch és mennyi fehérje van.
az hogy mennyi grammot egyél, sok mindenentől függ... függ attól hogy tejjel iszod-e, és ha igen hány decivel, és eszel-e mellette már "normális" kaját, bármi mást...
merthogy úgyis a napi összkalória számit, az meg mint látod sokmindentől függ
sziazstok gyerekek
képzeljétek, ma levettem a pulcsim hazafele jövet bevásárlókörütambol és marhára nem érdekelt kiröhögnek e...
ez van:) nem teccik nem kell rám nézni..:)
hát tej nélkül mindegyik rosszabb az biztos, a tej nagyon sokat javít a porok ízén :)
szerintem mi azért áradozunk a porokról, mert azért többé kevésbé tejjel isszuk...
Hááááááát, azért ez az ananászos vaníliás PD nem a legjobb :(. De legalább tuti megiszom hat citrom levét egy nap. Ha turmixonként belefacsarok kettőt, akkor alkalmassá lesz az emberi fogyasztásra :DDD
Úgy emlékszem, régen volt citromos-túrós, na az lehetett a nekem való.
legközelebb csak akkor akarok feltenni képet ha elérem a BMI normális kategóriát a sulyomnál, ami nekem 76 kilónál kezdődik:)
és utána meg majd a végét az előtte utáni képet akarom feltennni, amit ha jól sejtem kb 1000 év mulva lesz..
ujra szembesülnöm kellett azzal hogy a mozgás mennyire hasznos... áprilisban alig fogytam valamit, mondhatom nyugodtan hogy stagnálok, mégis kissebb vagyok mint április elsején... látványosan, a mozgás miatt:))))) mert fórmálódom töle:)
amikor lusta vagyok kondizni ez lebeg a szemeim előtt:)))))))
Vettem ma ananászos-vaníliás Protein Delight-ot. Remélem, tényleg olyan jó, mint meséltétek, mert ez a citromos myogenic nem az igazi....... azt hiszem, az végleg süti krém-ként fogja végezni.
Emlékeztetőül: D-joghurtba belekeverni és isteni krém. Továbbá kókusszal jól teleszólni,hogy formázható legyen, bele mandulát és golyót formázni, isteni desszert lesz belőle.
További ajánlott fórumok:
- Ketogén diétázók
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Miért hízom? Minden nap edzem 1 órát, edzés után fehérjeturmix, napi ch fogasztásom 100 g körüli. Június óta mégis híztam 43, 5-ről 45-re.
- Biotech fehérjeturmix jó a fogyáshoz és izmosodáshoz?
- Diétában mi jobb utolsó étkezésnek? Sovány túró vagy fehérjeturmix?