Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Én most tisztított vízbe teszek teafaolaj&levendula cseppeket, úgy irrigálok, vagy ezüstkolloidot. A lényeg mindenképpen az, hogy ne vidd túlzásba az irrigálást.
Ja, bocsi! Ezt neked írtam sisssa! De bárki válaszolhat!
Én még csak most vettem ilyet először. Te mit teszel bele? Még nem használtam, mert ezt a pezsgőtabblettát általános tisztításhoz ajánlják, nekem pedig elég csúnya gyulladásom van. Gyulladásra jód tartalmút ajánlanak és azzal lehet fertőtleníteni az irrigátort is.
Én is úgy tudom, hogy nem javasolt a szigorúban a borsó-bab-kukorica. Egy idő után már fogyasztható, de mértékkel.Ha nem létfontosságú, sztem hagyd ki őket.
Dehogy gáz, utána van a legjobb spagetti:)-vicc volt
Én már régóta csinálom, és hetente fertőtlenítem, ezért nekem már van erre specializálódott lábasom.
Egy sima lábosba?De az nem gáz ha utánna abba meg kaját főz az ember?J persze utánna elmosom,de akkoris..
Lényegében igen. Én forrásban lévő vízbe teszem bele, benne hagyom pár percig...és kész. Mint régen anyáink a pelust:)
És hogy főzzem ki?Tegyem fel főni mint a tésztát?:)
Eszembe jutott valami a zöldbab ehető, a száraz nem ajánlott!
Szia én a terápiát csinálom és nem ehetek zöldborsót gondolom a cukor tartalma miatt, és a bab sem ajánlott mert puffaszt!
Üdv.
Kérdésem:babot és zöldborsót szereti a candida?
Szia, én ki szoktam főzni, úgy fertőtlenítem.
Sziasztok!Irrigátort grapefruit cseppel le lehet fertőtleníteni?
Szia! Köszönöm szépen, megnézem :-)))
[link]
Próbáld meg itt. Az időszakot szerintem mindenki saját maga szabja meg, de ajánlott a min. 1 hónap szigorú, de utána is csak azokat fogyaszd, amit a candida nem szeret.
Legalábbis ezt írják sok helyen, ha nincsen igazam a csajok majd úgyis kijavítanak:)
Szia! Köszi szépen, már rengeteget elolvastam de még olyanra nem találtam, amiben irja ezt az első szakaszt és második szakaszt. De van előttem még pár oldal, átrágom magam rajta :-))
padlizsánt megsütöd, meghámozod, fakanállal összekevered pépesre. párolsz kis hagymát, fokhagymát,zöldpaprikát, paradicsomot , majorannát, vagy bazsalikomot,+só. attól függ eheted e már ezeket a zöldségeket. És aztán összekevered. Ha már nem diétázol, keverhetsz majd hozzá cukormentes majonézt is.
Micimackó, a köv. lépéseket kellene tenned az ügy érdekében:
1. google.com
2. candida kúra/diéta
3. válogathatsz, mert rengeteg leírás van és nagyban fedik egymást.
4. ha vmiben nem vagy biztos, nyugodtan kérdezz, olvasgasd a fórumot, mert nekem is ez segített rengeteget. Szinte minden általánosan felmerülő kérdésre megtalálod a választ ennek a fórumnak az oldalain.
Good luck!
[link]
Bogárka, ezen a topicon tudod megnézni.
Zsuka, szted lehet az almát meggyel is helyettesíteni?
Sziasztok! Ennek a diétának hol találnám meg a leírását?
Köszönöm :-))
Én almát még nem ehetek, de leírnád a receptet?
Köszi! :)
Ma elkészítettem életem első gyúrt tésztáját (anti-candida recept alapján), és nem is lett vészes.Idared almás pitét, mert azt olvastam, 1 hónap után már lehet enni.Remélem nem "néztem be" ezt az infot. Nem akarok rontani.
Szia, folytatom a kúrát, csupán még motiváltabb lennék,ha külsőleg is látszana picit az eredménye.Holnap lesz 1 hónapja, hogy csinálom:)
Szia! Én október közepe óta diétázom, nekem is idő kellett a fogyáshoz! Te se add fel!! Voltak nehéz napjaim nekem is de, csináltam tovább az eszembe sem volt, hogy abba hagyjam! Én szurkolok neked!!!
Írjál!! Üdv.
8kg? Nagyon ügyes vagy!Egészségesen és mutatósan, csak így tovább. Remélem nálam is beindul majd a dolog.Gyógyulni már gyógyulok, az biztos.
Találtam egy sütödét a neten (Bp-en a Kiskorona utcában van a székhelyük), ahol készítenek anti-candida tortákat. Steviával édesítenek. Próbálta már vki? Szerintetek mennyire lehet ebben hinni?
Szóval most a Candida diéta 30. napján tartok január 1-n kezdtem. A leírtakat fogyasztom és továbbra is csinálni akarom mert érzem a változást a fejemben, most már tanulni is van kedvem.
Nagyon sok tünetet észleltem és egyszer csak utánanéztem a tüneteknek rájöttem hogy Candida . Legalábbis nagy a valószínűsége. Szóval azt eszem amit írtam + barnarizs. Orvosnál nem voltam. Azt viszont mondta egy doki hogy az emberek 90%-a Candidás és én úgy gondolom nekem is ez a problémám. Most már futni is járok előtte még az utcára sem volt kedvem kimenni szinte egész nap csak Tv-ztem meg aludtam. A diétát csinálom. Azt viszont nem értem ,hogy olvastam hogy a prebiotikumok is nagyon fontosak (bab, borsó stb-ben megtalálhatóak) a bélflórához ,de a szigorú diétában (azt csinálom)a bab és a borsó nem ajánlott, vannak még kérdéseim egyelőre ennyi
Szia! Igen fogytam kb. 8 kg-ot!
További ajánlott fórumok: