Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Igen, jól fején találtad a szöget. Én azért megkérdezem: vajon mindig így akarsz élni? Soha egy szem cukor, vagy egy falat csoki? Még az anyámhoz sem mennék, ha mindent betartanék, mert ő ezt fel sem fogja, pedig jót akar, isten biz'..
Én másfél évig gyógyultam. Mostmár eszem mindent, s időszakonként csinálok egy hathetes tisztítókúrát, amikor ugyanolyan szigorúan betartok mindent, mint annakidején.
Igaz, nem eresztem el magam nagyon, de azért nem húzom ki magam az éttermi vacsorákból és megeszem anyukám sütijét is.
Valóban: az élet teljesen más minőségűvé vált!
Mindenesetre köszi a bíztatást és neked is hasonló jókat kívánok, a többiek nevében is! :)
Másfél éve nem eszem cukros ételeket. Az édesítőszereket meg nem kedvelem. Három hónap volt kellemetlen, addig hiányzott az íz. Aztán megszoktam, most meg már el is felejtem. A gyümölcsök édes íze viszont teljesen felerősödött. Milyen édes is tud lenni az eper!
De valahogy jobban haragszom a candidára, hogy mennyire megbetegített, mint szerettem az édes ízeket, így nem volt nehéz lemondani róla. Nehogy mán egy picurka gomba uralkodjon rajtam és mondja meg mit ehetek és mit nem!!! A cukrosat a gomba kívántatja velünk, nem mi magunk kívánjuk!
Szóval fel a fejjel diétások!
Itt olvastam oldalt a hirdetésekben: feketemag-olaj-ként reklámozzák és meg is lehet rendelni.
Csak figyeld az oldalt lévő reklámokat.
A neten találtam, jó candidára is, de én elsősorban a párom bőrproblémájára keresgélek valamit, mivel szokás szerint az orvosok tanácstalanok és letojják az egészet, ő meg szenved.
Amire sikerrel alkalmazták
•Meghűléses betegségek: a náthát, a köhögést és az influenzás fertőzéseket gyorsabban legyőzi, ill. erősebb immunrendszernél fel sem lépnek ezek a betegségek.
•Bronchitis, asztma: a telítetlen zsírsavakból testünk prostaglandint állít elő, ami gyulladásgátló és antiallergén hatású. A keserű- és cserzőanyagok tágítják a hörgőket és váladékoldóak, ami az asztmánál lényeges könnyebbséget jelent a gyógykezelések során.
•Allergiák: semlegesíti a túlzott érzékenységet az allergia elleni anyagokkal szemben.
•Gombás megbetegedések (Candida albicans), pikkelysömör, neurodermatitis: mind belsőleg, mind külsőleg alkalmazva a feketekömény-olaj hatásos szer gomba és baktériumok ellen, továbbá egyedülálló vírusölő tulajdonsággal rendelkezik. Csökkenti a viszketési ingert, elősegíti a gyulladt bőrrészek gyógyulását, és ezáltal hozzásegít az egészségesebb bőrhöz.
•Reuma: a feketekömény olaj a kezelési intézkedéseket kedvezően befolyásolja, mivel helyi gyulladásgátló hatása van, és a bél bakteriális és gombás megterheltségét is csökkenti, stabilizálja.
A modern tudomány időközben alaposan megvizsgálta a feketekömény-olajat, és sok olyan anyagot talált benne, melyek pozitívan hatnak az emberi anyagcserére. Különösen értékes a feketekömény-olaj a benne található telítetlen zsírsavak miatt, amelyek szelíden, mellékhatások nélkül képesek csillapítani a bőrben, a belekben, az ízületekben és az idegekben zajló gyulladásos folyamatokat. Mindenek előtt a magas linolsav tartalma és az ezzel párosuló táplálkozás pszichologiai érték teszi különösen jelentőssé a feketekömyény-olajat a mindennapi táplálkozásban.
A telítetlen zsírsavakból a testben prostaglandin képződik. Ezek a szövethormonok sokféle feladatot ellátnak az emberben és az emberi immunrendszerben. Szabályozzák a vérkeringést és tágítják a véredényeket. Ezért a mai tudomány szempontjából is megmagyarázhatóak az évszázadokkal korábban leírt tapasztalatok a feketekömyény-olajról.
Nem is tudtam, hogy van ilyen...
Hol olvastál erről és mire jó?
Szerintetek hol lehet feketekömény olajat, nem kapszulát olajat kapni, drogériában, patikában, bio boltokban?
Használta már valaki?
Húh, nem semmi...
Ráadásul mi úgy tanítjuk, hogy két hétnél hosszabb idő után probiotikum ajánlott mellé.
A mi kúránkban ezek a tünetek teljesen normálisnak számítanak. A grape gombaölő, úgyhogy bármi előfordulhat. Azt pedig nem tudom, hogy előállítási különbségük okozhat-e más-más tünetet?
Mindenesetre a fáradtság megelőzésére (többek között) jó a Q10, amit lentebb ajánlottam. Ezzel a gombákat nem etetjük, nyugodtan szedheted.
Nem tudom, gondoltam én is arra, hogy valami vírus, ez a két variáció lehet, vírus vagy a grape csepp. Idővel gondolom kiderül :-)
Sajnos keserűt sikerült vennem :-( Elég vacak.
Sziasztok! Hétvége óta szedem a grape cseppet, fokozatosan emelem a cseppek számát amit beveszek, tegnap óta nagyon vacakul vagyok, iszonyatosan görcsöl a hasam meg hányingerem van, ráadásul hétfő óta tiszta álomkóros vagyok. Tegnap délután is aludtam meg éjszaka és ma is majd bele esem a billentyűzetbe olyan fáradtnak és álmosnak érzem magam.
Lehet ez e grape csepptől szerintetek. Olvastam, hogy szedése során toxinok szabadulnak fel amikor a kórokozók pusztulnak és ezt a szervezetnek kell ártalmatlanítania és kiválasztania és ezek a méreganyagok okozhatnak fáradtságot, puffadást, enyhe kábultságot.
Csak elgondolkodtam azon is, hogy túl vagyok a gyógyszeres kezelésen és még mindig ennyi gomba lenne bennem?
4. igen, ha elkezded a programot, az amúgy is kimerült szervezet méginkább kimerül, ezzel védtelenné válik. Mi a programba bele szoktuk tenni az olajfalevél kivonatot, ami természetes antibiotikum, s támogatja az imm. rendszert, segít, hogy ha el is kapunk valamit, akkor könnyebben és gyorsabban vészeljük át. Ezen felül érdemes minél nagyobb dózisban Q10-et szedni, mert energiát ad többek között.
5. az édesítésre nem igazán van jobb megoldás. A poralakúval sem jársz sokkal jobban, mivel a fahéjhoz kb egy hangyányit kellene tenni, elég bonyolult..
6. A lelki oldalát nagyon jól látod a dolognak. Valóban el kell kezdeni egy személyiségfejlesztést, magunkba nézni és átgondolni, hogy miért is születtünk a Földre, aztán pedig elindulni abba az irányba. Erről már beszélgettünk a napokban a fórumon, kérdésedtől függetlenül.
Remélem, mindenre válaszoltam!
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok