Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

4296. Cszsuka (válaszként erre: 4295. - Trabi66)
2009. jan. 22. 20:35

Igen, jól fején találtad a szöget. Én azért megkérdezem: vajon mindig így akarsz élni? Soha egy szem cukor, vagy egy falat csoki? Még az anyámhoz sem mennék, ha mindent betartanék, mert ő ezt fel sem fogja, pedig jót akar, isten biz'..

Én másfél évig gyógyultam. Mostmár eszem mindent, s időszakonként csinálok egy hathetes tisztítókúrát, amikor ugyanolyan szigorúan betartok mindent, mint annakidején.

Igaz, nem eresztem el magam nagyon, de azért nem húzom ki magam az éttermi vacsorákból és megeszem anyukám sütijét is.

Valóban: az élet teljesen más minőségűvé vált!

Mindenesetre köszi a bíztatást és neked is hasonló jókat kívánok, a többiek nevében is! :)

4295. trabi66
2009. jan. 22. 20:25

Másfél éve nem eszem cukros ételeket. Az édesítőszereket meg nem kedvelem. Három hónap volt kellemetlen, addig hiányzott az íz. Aztán megszoktam, most meg már el is felejtem. A gyümölcsök édes íze viszont teljesen felerősödött. Milyen édes is tud lenni az eper!

De valahogy jobban haragszom a candidára, hogy mennyire megbetegített, mint szerettem az édes ízeket, így nem volt nehéz lemondani róla. Nehogy mán egy picurka gomba uralkodjon rajtam és mondja meg mit ehetek és mit nem!!! A cukrosat a gomba kívántatja velünk, nem mi magunk kívánjuk!

Szóval fel a fejjel diétások!

4294. Cszsuka (válaszként erre: 4293. - Cszsuka)
2009. jan. 22. 20:16
megis van: www.bioszallito.hu
4293. Cszsuka (válaszként erre: 4292. - Impetus)
2009. jan. 22. 20:14

Itt olvastam oldalt a hirdetésekben: feketemag-olaj-ként reklámozzák és meg is lehet rendelni.

Csak figyeld az oldalt lévő reklámokat.

4292. Impetus (válaszként erre: 4291. - Cszsuka)
2009. jan. 22. 13:51
Igen, remélem találok is majd valahol és hat is.
4291. Cszsuka (válaszként erre: 4290. - Impetus)
2009. jan. 22. 13:09
Jól hangzik....:)
4290. Impetus
2009. jan. 22. 12:48

A neten találtam, jó candidára is, de én elsősorban a párom bőrproblémájára keresgélek valamit, mivel szokás szerint az orvosok tanácstalanok és letojják az egészet, ő meg szenved.

Amire sikerrel alkalmazták

•Meghűléses betegségek: a náthát, a köhögést és az influenzás fertőzéseket gyorsabban legyőzi, ill. erősebb immunrendszernél fel sem lépnek ezek a betegségek.

•Bronchitis, asztma: a telítetlen zsírsavakból testünk prostaglandint állít elő, ami gyulladásgátló és antiallergén hatású. A keserű- és cserzőanyagok tágítják a hörgőket és váladékoldóak, ami az asztmánál lényeges könnyebbséget jelent a gyógykezelések során.

•Allergiák: semlegesíti a túlzott érzékenységet az allergia elleni anyagokkal szemben.

•Gombás megbetegedések (Candida albicans), pikkelysömör, neurodermatitis: mind belsőleg, mind külsőleg alkalmazva a feketekömény-olaj hatásos szer gomba és baktériumok ellen, továbbá egyedülálló vírusölő tulajdonsággal rendelkezik. Csökkenti a viszketési ingert, elősegíti a gyulladt bőrrészek gyógyulását, és ezáltal hozzásegít az egészségesebb bőrhöz.

•Reuma: a feketekömény olaj a kezelési intézkedéseket kedvezően befolyásolja, mivel helyi gyulladásgátló hatása van, és a bél bakteriális és gombás megterheltségét is csökkenti, stabilizálja.

A modern tudomány időközben alaposan megvizsgálta a feketekömény-olajat, és sok olyan anyagot talált benne, melyek pozitívan hatnak az emberi anyagcserére. Különösen értékes a feketekömény-olaj a benne található telítetlen zsírsavak miatt, amelyek szelíden, mellékhatások nélkül képesek csillapítani a bőrben, a belekben, az ízületekben és az idegekben zajló gyulladásos folyamatokat. Mindenek előtt a magas linolsav tartalma és az ezzel párosuló táplálkozás pszichologiai érték teszi különösen jelentőssé a feketekömyény-olajat a mindennapi táplálkozásban.

A telítetlen zsírsavakból a testben prostaglandin képződik. Ezek a szövethormonok sokféle feladatot ellátnak az emberben és az emberi immunrendszerben. Szabályozzák a vérkeringést és tágítják a véredényeket. Ezért a mai tudomány szempontjából is megmagyarázhatóak az évszázadokkal korábban leírt tapasztalatok a feketekömyény-olajról.

4289. Cszsuka (válaszként erre: 4288. - Impetus)
2009. jan. 22. 12:38

Nem is tudtam, hogy van ilyen...

Hol olvastál erről és mire jó?

4288. Impetus
2009. jan. 22. 09:41

Szerintetek hol lehet feketekömény olajat, nem kapszulát olajat kapni, drogériában, patikában, bio boltokban?

Használta már valaki?

4287. Cszsuka (válaszként erre: 4284. - Impetus)
2009. jan. 22. 08:27
Úgy emlékeztem, hogy a könyvben benne van. Egyébként nem káros, de valamilyen szinten felboríthatja a bélflórát, ha folyamatosan szedjük. Meg ráadásul aki candidás, annak mindenképpen ajánlott, hogy visszatelepítse a jótékony baktériumokat, amiknek a helyét elfoglalta a gomba.
4286. Ndia
2009. jan. 22. 08:21
az elejétől kezdve Protexint ettem hozzá, egész végig.hatásosnak hatásos volt. :)
4285. Impetus (válaszként erre: 4282. - Ndia)
2009. jan. 22. 08:19
És mik voltak a tapasztalataid, hatott, jól érezted magad? 20 csepp, te jó ég, én még csak 8-at szedek de alig bírom meginni, pedig "gyümölcslébe" teszem.
4284. Impetus (válaszként erre: 4283. - Cszsuka)
2009. jan. 22. 08:18
Miért kell szedni mellé a probiotikumot, mennyire baj, ha nem szedem? Egyébként tervezem, hogy azt is fogok szedni, csak nem biztos, hogy pár hét múlva lesz annyi pénzem, hogy tudjak venni :-/
4283. Cszsuka (válaszként erre: 4282. - Ndia)
2009. jan. 22. 08:08

Húh, nem semmi...

Ráadásul mi úgy tanítjuk, hogy két hétnél hosszabb idő után probiotikum ajánlott mellé.

4282. Ndia
2009. jan. 22. 08:07
belegondolok, én 3 hónapig ittam a keserűt, napi 3x20 cseppet. mert nem tudtam hogy van másik. majdnem kilyukadt a gyomrom...
4281. Cszsuka (válaszként erre: 4280. - Impetus)
2009. jan. 22. 08:04
Én még a keserűt nem kóstoltam, de azt hiszem, ezek után nem is fogom...:/
4280. Impetus (válaszként erre: 4273. - Cszsuka)
2009. jan. 22. 08:02
Igen, én is olvastam a könyvben, hogy ezekre a problémákra is nagyon jó a csepp, csak az a baj, hogy tegnap este annyira vacakul voltam, hogy nem bírtam bevenni, pont a keserűsége miatt, az végképp kiütött volna, most is itt van előttem a bögre, benne a csepp, de még nem bírtam magamat rávenni, hogy bevegyem. Hát jól megszívtam, már elnézést, hogy keserűt sikerült vennem. Majd veszek édeset a keserűt meg mosáshoz, fertőtlenítéshez meg bőrproblémákhoz elhasználom.
4279. Cszsuka (válaszként erre: 4276. - Dömam)
Ökonet
4278. Dömam
Neked is jó reggelt Ndia.
4277. Cszsuka (válaszként erre: 4268. - Dömam)
2009. jan. 22. 08:01
Sajnos Szegedről nem tudok. Pest, meg ha jól emlékszem Tiszaújváros és Fehérvár, amiket én tudok. Aztán lehet, hogy nálatok is van. Pl. Debrecenben egy helyen van az ÁNTSZ-el egy magánlabor: Pro-labor. Keresd, hátha nálatok is megtalálod.
4276. Dömam (válaszként erre: 4273. - Cszsuka)
2009. jan. 22. 08:00
Én sajnos mindig csak vacak keserűt kaptam itt Szegeden el is ment tőle a kedvem .Melyik cég a gyártója az édes cseppnek?
4275. Ndia
2009. jan. 22. 07:58
jó reggelt mindenkinek látom itt vagytok
4274. Ndia (válaszként erre: 4269. - Impetus)
2009. jan. 22. 07:57
talán próbálj infra-szaunát. nekem beválik.
4273. Cszsuka (válaszként erre: 4270. - Dömam)
2009. jan. 22. 07:54
Az az érdekes, hogy mi a hányingeres, hasfájós betegségekre kifejezetten a grape cseppet használjuk (igaz, hogy az édeset).
4272. Cszsuka (válaszként erre: 4269. - Impetus)
2009. jan. 22. 07:53

A mi kúránkban ezek a tünetek teljesen normálisnak számítanak. A grape gombaölő, úgyhogy bármi előfordulhat. Azt pedig nem tudom, hogy előállítási különbségük okozhat-e más-más tünetet?

Mindenesetre a fáradtság megelőzésére (többek között) jó a Q10, amit lentebb ajánlottam. Ezzel a gombákat nem etetjük, nyugodtan szedheted.

4271. Impetus (válaszként erre: 4270. - Dömam)
2009. jan. 22. 07:52

Nem tudom, gondoltam én is arra, hogy valami vírus, ez a két variáció lehet, vírus vagy a grape csepp. Idővel gondolom kiderül :-)

Sajnos keserűt sikerült vennem :-( Elég vacak.

4270. Dömam (válaszként erre: 4269. - Impetus)
2009. jan. 22. 07:50
Ó Te szegény,nem lehet hogy valami vírus készül ledönteni. Milyen fajta grape cseppet szedsz a keserűt?
4269. Impetus
2009. jan. 22. 07:42

Sziasztok! Hétvége óta szedem a grape cseppet, fokozatosan emelem a cseppek számát amit beveszek, tegnap óta nagyon vacakul vagyok, iszonyatosan görcsöl a hasam meg hányingerem van, ráadásul hétfő óta tiszta álomkóros vagyok. Tegnap délután is aludtam meg éjszaka és ma is majd bele esem a billentyűzetbe olyan fáradtnak és álmosnak érzem magam.

Lehet ez e grape csepptől szerintetek. Olvastam, hogy szedése során toxinok szabadulnak fel amikor a kórokozók pusztulnak és ezt a szervezetnek kell ártalmatlanítania és kiválasztania és ezek a méreganyagok okozhatnak fáradtságot, puffadást, enyhe kábultságot.

Csak elgondolkodtam azon is, hogy túl vagyok a gyógyszeres kezelésen és még mindig ennyi gomba lenne bennem?

4268. Dömam (válaszként erre: 4266. - Cszsuka)
2009. jan. 22. 07:36
Szegedi vagyok, van itt is valami jó ajánlatod?
4267. Cszsuka (válaszként erre: 4169. - Goddha)
2009. jan. 22. 07:28

4. igen, ha elkezded a programot, az amúgy is kimerült szervezet méginkább kimerül, ezzel védtelenné válik. Mi a programba bele szoktuk tenni az olajfalevél kivonatot, ami természetes antibiotikum, s támogatja az imm. rendszert, segít, hogy ha el is kapunk valamit, akkor könnyebben és gyorsabban vészeljük át. Ezen felül érdemes minél nagyobb dózisban Q10-et szedni, mert energiát ad többek között.

5. az édesítésre nem igazán van jobb megoldás. A poralakúval sem jársz sokkal jobban, mivel a fahéjhoz kb egy hangyányit kellene tenni, elég bonyolult..

6. A lelki oldalát nagyon jól látod a dolognak. Valóban el kell kezdeni egy személyiségfejlesztést, magunkba nézni és átgondolni, hogy miért is születtünk a Földre, aztán pedig elindulni abba az irányba. Erről már beszélgettünk a napokban a fórumon, kérdésedtől függetlenül.

Remélem, mindenre válaszoltam!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook