Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Nem azt mondtam, hogy rossz a kakaó, hanem azt, hogy a fahéj a gombaölő hatása miatt jobb választásnak tűnik.
A tiszta kakavóval szerintem nincs baj, főleg azzal a mennyiséggel, amit egy tálka müzlire vagy grízre szórsz. Emiatt én nem dőlnék a kardomba, te se tedd :))))
Köszi a bíztatást! Én is így fogom fel, ráadásul fogyókúrának sem rossz. Az meg rámfér :)
Megpróbáltam összehozni az egyik kedvenc ételemet: a mákostésztát :) ehető dolgokból. Pfff borzasztó lett :) Rizstészta+mák+stevia. Utóbbinak számomra elég elviselhetetlen a mellék/utóíze. Remélem, sütésnél ez nem lesz ilyen erős. Nagyon szeretnék már végre valami olyat sütni, ami a páromnak is ízlik (ő is édesszájú), mert amiket eddig ettem, azokra csak húzta a száját. De azt hiszem, azzal is kell majd egy ideig kísérleteznem :)
A kenyérhez sok sikert! Én eddig csak pici zsemlécskéket csináltam meg lepényt, a kenyeret nem mert bevállalni ezzel a sütővel. Persze most is itt illatozik mellettem a páromnak készített 2/3 rész tönkölykenyér, amit korábban én is ettem, de annak csak az illatával kell most jóllaknom :)
Ne törj le. Finomak a hamik. Én vettem tönkölydarát, meg lisztet, viszont zabpehelylisztet nem kaptam. Megakartam csinálni a kenyeret. Viszont a vacsi vízbegríz volt, de muszáj voltam egy kis kakaót rászórni, de máskor inkább fahéjat teszek. Akarok majd sütőtök levest csinálni, brokkoliból csináltam az is jó. Meg lecsót natúran... ha azt nézed nem kell olyan nagyon változtatni az étkezésen, csak azon, hogy miből álljon. Ne fehérliszt, cukor legyen benne, hanem tönköly, xilit. Azt is próbáltam, nem rossz...
Én úgy fogom fel a candidát, hogy Isten új próbatétel elé állított. Ez az én álláspontom, mert én vallásos vagyok. De hidd el, hogy minden okkal van. És ahogy Zsuka írta: örülni kell, hogy ezt kaptuk, és nem a rákot. És most ezen filózok folyamatban, mert most halt meg sógornőm apukája feltehetően rákban. Hetek alatt ment el, és nekem nem kell az, hogy kialakuljon benne mindenféle rossz... ezért csak a diéta..
Tudod alapból egy kis candida meg se kellene, hogy kottyanjon az embernek egy megfelelő kondícióban tartott immunrendszer mellett. Csak ugye manapság annyira stresszes életmódot élünk, hogy még megfelelő étrend mellett se biztos, hogy mindig kellő szinten tudjuk tartani (márpedig a legtöbben messze vagyunk a megfelelő étrendtől is).
Ha odafigyelsz a kajára, az mindenképpen fog segíteni.
Ami a nőgyógyászati problémádat illeti, vegyél a gyógyszertárban tejsavat (kimérik olyan kis barna gyógyszertári üvegbe 2-300 forint, ha nem tévedek). Kérdezd meg, hogy milyen hígítást javasolnak az irrigáláshoz! Napi 2-3 alkalommal használd. Pár nap alatt segít visszaállítani a megfelelő hüvelyflórát.
Sziasztok!
Megvettem és megcsináltam ma az intim gyorstesztet: pozitív lett. A panaszaim egyébként megint erősödtek, most több, mint 2 hete megint nem bírok még egy "átlagosan rossz" állapotot sem elérni. A nőgyógyászokhoz, akiknél eddig voltam (egyik már 10 éve a magándokim, a másik itt nálunk rendel, nála egyszer voltam) nem akarok már menni, viszont kaptam egy nevet, akit sokan dícsérnek, hozzá el fogok menni. De valószínűleg erre már csak jövő hét után lesz lehetőségem :( Mindenesetre vettem ma Steviat, zabpelyhet és rizstésztát, próbálgatom a recepteket (ezt élvezem :) és addig is amíg meg nem bizonyosodom róla, hogy mi okozza a problémáimat, igyekszem elkerülni a cukros és élesztős ételeket. Ja és kicsi férjem is megígérte, hogy elmegy jövő héten vérvizsgálatra, hogy kizárhassuk azt, hogy tőle lopkodom a gombákat :)
Hát én azt javaslom, hogy vegyél egy candida intim tesztetk kb 3000 ft és hüvelyváladékból csináld meg, vagy a nőgyogyászhoz menj el és kérjél kenetet candida gomba tenyésztésre és ha már kenetet vesz baktérium tenyésztést is kérjél. Elképzelhető, hogy a tüneteid bakteriális jellegűek.
A vizsgálati eredményed fura nekem nem így küldték meg. Az IGg eredményt úgy szokták megadni, hogy 0-30 a határérték és ezen kívül írnak egy értéket ami a te eredményed (ez lenne a 25?), az IGm ereménynél pedig 0-11 a határérték és akkor a te eredményed lenne a 9?. Mert ha igen akkor tényleg negatív, viszont elég közel van a határértékhez.
Én mindenképp beszélnék a nőgyogyival és kérnék kenet vizsgálatot baktériumra és gombára egyaránt. Ez kiderítené, hogy mi okozza. Mert az hogy valakinek nőgyogyi panasza van, még nem jelenti azt egyenesen, hogy candidás. És mindenképp ki kell deríteni. Ha ezek sem segítenek, akkor gondolkodnék esetleg további vizsgálatokon. Remélem segítettem, jelzem ez csak a magánvéleményem.
Sziasztok! Megkaptam én is az eredményemet, azt írják, negatív:
igm 9-11
igg 25-30
Ezt írják határértéknek, de itt a fórumon úgy olvastam, hogy a második a határ, az első az enyém. Ez így van? Ha igen, akkor ezek szerint vigyáznom kell, mert közel vagyok a felső határhoz :(
Részben egyébként örülök, részben viszont kicsit el is keseredtem, hogy ha ez elvileg rendben van(?), akkor mi okozza a problémáimat - elsősorban persze a nőgyógyászatit.
Ahol a vérvizsgálat volt, ott elvileg második lépésként biorezonancia vizsgálatot csinálnak. Szerintetek érdemes elmenni?
Szia a 13161-es hozzászólásban válaszoltam a tésztakérdésre, a többire meg már megkaptad a választ.
Én is úgy gondolom, hogy nem szabad visszatérni a régi életmódhoz. De esetleg néha azért már ehetsz egy egy dolgot ami eddig nem volt szabad, de egyessével próbálkozzál, ha mégis panaszt okozna valamelyik. Gratulálok neked az eddigi kitartáshoz.
És még nem is én vettem fel a telefont a ProLaborban! :D
A viccet félretéve, gratulálok a sikeres diétádhoz és egyetértek veled, hogy megéri kitartani nasik nélkül (vagy csak hébe-hóba fogyasztani őket)!
Sziasztok,
Utána olvastam az Interneten, plusz felhívtam a ProLabort is. Az IgG antitest azt mutatja, hogy volt-e fertőzésed az elmúlt időszakon, a múltra utal, az IgM pedig a mostani állapotot mutatja. Ezek szerint szinte teljesen meggyógyultam, eredményes volt az elmúlt 4 hónap diéta, de én nem hagyom abba, nem térek vissza a nassikhoz. Jobban érzem magam, nem fáj a hasam és a fejem, a bőröm is szebb lett.
Azért köszönöm a hozzászólásokat és nagyon várom warj válaszát is.
Sziaszttok:
Móni
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok