Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Légy türelmes Zsuval kapcsolatban kérlek, biztosan fog válaszolni, de elég elfoglalt és nincs lehetősége mint nekem a munkahelyről válaszolni. Ha a hétvégén sem válaszolna, szólj és rákérdezek. Fogalmam sincs egyébként, hogy megy e valahova hétvégén, az ország másik végén lakom:-)))))
Ha az eredmény pozitív és azt választod, hogy a Zsu által ajánlott termékek mellett döntesz, akkor feleslegesnek tartom a háziorvos felkeresését.
Akkor arra van szükség, ha úgy döntesz, hogy inkább orvos által ajánlott gyógyszert választasz, a Zsu által ajánlottak ellenére. Ő tud neked ajánlani gombaölésre, béltisztításra, később vitamin és ásványi anyag pótlásra és probiotikumra is megoldást. De a döntés nálad van.
Egyébként orvos függő is, sok orvos kineveti az embert még akkor is, ha egy pozitív eredményt mutatsz fel. Ezt írják itt sokan, hogy elég sokszor negatív a tapasztalat.
Warj! Írtam Zsukának privit is, meg mailt is, de eddig még egyikre sem válaszolt. Nem tudod hétvégén megy-e valamerre? Már novemberben el szeretném kezdeni a diétát, hogy a karácsony ne legyen annyira mizériás. Akkor végülis ehetek husit is, meg halászlevit is csinálhatok.
Viszont ami még érdekelne, hogy Prolaboros eredménnyel (ha pozitív) hova menjek? Érdemes házidokihoz menni, hogy felírjon valami gombaölőt? Vagy elég azokat szedni, amit Zsuka ajánlott?
Szia!
Abban a mézeskalács fűszerkeverékben amit én használtam semmi tiltott nincs, nem tudom, hogy van-e többféle, de érdemes használni, mert nagyon jó a fűszerek aránya és nagyon finom a süti.
kiderült,h tej érzékeny lettem :S a diétám előtt semmi bajom nem volt, és úgy tűnik ez lett a vége :S
vmeliyk nap kutakodta egy picit a neten és találtam lugos ásványvizeket..sztem azok is segíthetnek,nem? itt van pár név :Peridot, Atlantis aqua, Brill, Szent Imre lúgos ásványvíz, Füredi ION ph 9,3
Colone Cliansot használtunk és a diéta első szakaszában (3 max 4 hét) kell csak használni, amíg a gombaölőt is szeded. Szerintem ennyi elég a béltisztításból, utánna el el kell kezdeni a feltöltést, mert totál legyengül a szervezet. Ha tovább használod a béltisztítót a második szakaszban is, akkor a vitaminok,ásványi anyagok probiotikum csak nagyon kis része tud felszívódni.Viszont az első szakaszban meg nagyon fontos, hogy legyen béltisztítás, mert így teremted meg a "tiszta" környezetett a jó dolgoknak a szervezetben.
A Colonix szerintem drasztikus, bár én a 12 éves fiam tekintetében tudok beszélni, hisz ő volt candidás. Én az útifűmaghéjat szoktam még ajánlani. Úgy gondolom, hogy ezekkel is elérhető a gyógyulás, legalább is már többen meggyógyultunk ezzel a módszerrel.
Itt írjál szerintem Csuzsukának egy privit, és ahogy az ideje engedi válaszol. Ha ez nem megy, akkor szólj, és megpróbálom én elérni. Írd le az összes panaszod, voltál e dokinál, ha igen mit mondott, mit írt fel, mit csináltál eddig ha diétáztál stb. Mert minden terápia személyre szabott, nyilván mást ajánlunk nőgyogyis panasz esetén és mást pl egy erős korpásodásnál.
Köszönöm a válaszod. Cszsukát itt a fórumon kell megkérni, vagy priviben?
Jól emlékszem, hogy te Colonix-ot használtál béltiszításra? Ha igen mennyi ideig, mert a forgalmazó 1-3 hónapot ajánl. A candida-kúra II. szakaszában is használtad? Milyen tapasztalatod volt a Colonix-szal kapcsolatban?
Szia Warj!
Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy, hogy ennyire gyorsan válaszoltál, meg még telefonáltál is. Tényleg köszönöm!
Annyira nem sürgős még. Csütörtökre akarok valami sütemény félét csinálni alkalomra.
Innen már próbáltam a sütőtökös sütit a túrós pogit a kókuszos golyót és mind mind nagyon finom. Kicsit nehezebb helyzetben vagyok, mivel tojást nem használok, és elméletileg a tejfélékkel is csínyán kell bánnom, de azért néha megengedek magamnak belőlük egy kis kitérőt. Mármint a túróból, joghurtból és esetleg mozzarellából.
Recepteket nézegetek és gondolkodom mit lehet és mit nem, mit mivel helyettesíthetnék. Van már jónéhány tuti receptem, amit találtam a neten és átdolgoztam ehetővé, illetve amit magam találtam ki. Elküldöm majd, hogy átnézd és jóváhagyd, hogy feltöltsem és ezáltal bővítsem a receptek gyűjteményét. Mostanában elég sokat kísérletezem az ételekkel, és egyre inkább szeretek is főzni. Mivel kb. 4 éve vegetáriánus lettem, akkor nagyon beszűkült a választék, és silány ételeket ettem (mondjuk előtte is). Lehet, hogy én vagyok az egyetlen ember a Föld kerekén, aki örül a Candida étrendnek? Soha ilyen változatos és finom ételeket nem ettem azelőtt. Úgyhogy éljen a kísérletezés. Valamivel pótolni kell a szex-et.:))
Ezt találtam a mascarpone sajtról, de nem kerültem közelebb ahhoz, hogy használható e. Mert ugye a tejszín Tilos és ebből készül. De a tehéntej is tilos viszont az ebből készült túró és aludtej ehető. Így őszintén megvallom nem tudom, de már hívtam Zsut és ha tudok valamit azonnal írok. Addig türelmed kérem.
Tehén tejszínből préselés nélkül készült, túró állagú, sótlan, nyers olasz lágysajt. Fehér színű, krémes, héjatlan. Általában nem önmagában, saját ízéért fogyasztják, hanem más, édes vagy sós, átütő ízű adalékokat hozzákeverve: desszertek alapanyaga - világszerte ismertté a tiramisu tette -, vagy kék nemespenészes lágysajttal szendvicseken feltét. Zsírtartalma a szárazanyag 50-55%-a. Puha halmazállapota miatt csak olyan műanyag pohárban hozható kereskedelmi forgalomba, mint a tejfel vagy a vajkrémek. Lombardiából származik, házilag télen fejt tejből készítették.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok