Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Jó az 50 mg.kezdetben.Aztán lehet emelni 75mg-ra.Ne ijedj meg ha kicsit zsírosabb lesz a hajad,pár hónap és alább hagy.Én 75 mg-ot szedek és nagyon jól elvagyok vele.Jó közérzetet is csinál.Ajánlanám még egy jó biorezonanciai vizsgálatot,bár nem mindegy,hogy milyen szakembert vagy nem szakembert fog ki az ember.Ott is sok mindenre rávilágítanak és sok tanácsot adnak.Meg tudják mondani,hogy milyen vitaminok,ásványi anyagok hiányoznak a szervezetedből,mire vagy allergiás,van-e valamire intoleranciád,stb...tényleg jó,saját tapasztalatomból mondom.Ki lehet ebből jönni csak a gyökerét kell megtalálni!! Merre laksz? Csak azért,mert ha van a közeledbe neuropress kezelésre lehetőség azt is nagyon ajánlom.Sok sikertörténete van,nézz utána a neten.Én most jelenleg is oda járok Győrbe,ott van lehetőség biorezonancia vizsgálatra is.Nekem több okból is kell,rengeteg mindenen segít.Holisztikus kezelés....érdemes utána nézni!Ne add fel!!
Szia Lagertha!
Köszönöm válaszod! A DHEA-t most kezdtem el szedni 50mg-os. Az általános vérképem mintaszerű, annak ellenére, hogy "ép" testben ép hogy élek... Iszonyatosan szenvedek az állandó kimerültségtől és sok egyéb mástól, szinte az összes candidás tünet meg van nálam. Persze vannak a fruktóz érzékenységnek is tünetei. Nagyban hozzájárul a bélflóra felboruláshoz, amire kéthavonta Normix kúrát kell csinálnom.. Illetve a diétája sem éppen az egészséges táplálkozás elemeit tartalmazza... Úgy szeretnék jobban lenni, mert így küzdelem minden napom, de nem tudom mit kellene kezdjek magammal..
Szia! A DHEA-d alacsony 1,22 arra kellene szedned.Az az első Candida eredményed is ugye látjuk,hogy picit magas.Vasat néztek? Mert ha alacsony az is elősegíti a candida szaporodását...A ciklus második felében az is közrejátszik ha nagyon alacsony az ösztrogén,mert akkor az hüvelyszárazságot okoz,sérül a PH is és máris táptalaja a különböző fertőzéseknek.A DHEA szedése ezen is segít.
Van itt valaki aki ezt tudja elemezni?
CANDIDA AT Patvaros
Candida IgG antitest 36,1 NTU * 0,0 - 30,0
Candida IgM antitest 4,70 NTU 0,00 - 11,00
Dehidroepiandroszteron-SO 1,22 umol/L 0,95 - 11,60
A tiéd sem semmi... A fruktózt H2 kilégzéses tesztettel tudják megnézni. Én már annyira rosszul voltam, enni sem tudtam, a beutalóm mellett elmentem prívát vizsgálatra mert már sejtettem hogy ez lesz a gond... Sajnos be is igazolódott, de amint elhagytam a zöldségeket, csümölcsöket, cukrokat, jobban lettem! De az a baj, hogy nem teljesen... Tehát valami még mindig van a háttérben..
Nagyon sajnálom és együtt érzek veled! Néha úgy érzem már én is hogy mindent megteszek, mégsem javul a helyzet és sose lesz jobb. Nálam is gyanús a fruktoz, azt az egyet még nem vizsgáltak, ellenben minden mást. Tej, tojás, búza,kukorica érzékeny vagyok. Nem eszek glutent, tejterméket, magokat, csak természetes édesitőt használok. Volt 2 hónapom tünetmentes amikor gyogyteákat, zeolitit írtam és nagyon szigorúan betartottam a diétát, amint abba hagytam a tisztító kúrát visszajött. DHEAval teszek meg egy próbát.
Nem magyarázott semmit, voltam több dokinal is. Nekem mindig a ciklusom második felében jelentkeznek a tünetek(nemi szervek, hallojarat, végbél viszketés)tehát ha nem akkor mentem a nőgyógyaszhoz akkor negatív volt a kenet vizsgálat.
Megjött a DHEA ered.: 1,22 ref.: 0,95-11,60 Szerintem teszek egy próbát vele...
Én már ott is jártam 0 eredménnyel...
Elmagyarázta az orvosod hogy mitől néha negatív néha pozitív ?
Igazából egy jó nemibeteg gondozott kellene felkeresnetek,mert nagyon sok nőgyógyász csak felületesen kezeli ezeket és amíg szeded a gyógyszereket szuper minden de később visszajön😞😞😞nem csak nemi betegséggel lehet ilyen orvoshoz fordulni
Szia! Nekem is ciklikusan tér vissza minden hónapban vagy gomba, vagy gyulladás... Rengeteg antibiotikumot beszedettek velem erre is és egyéb más dolgokra, aminek eredménye lett nagy valószínűséggel, hogy nagyon rosszul kezdtem lenni 40 év után derült ki hogy súlyos fruktóz érzékeny vagyok... Na most a diéta nem igazán segít mert továbbra sem vagyok jól... Talán a nőgyógyászati rész enyhül valamit, de napi szinten használok 98%-os aloe gél illetve alkalmanként Cikatridina kúpot.. De ha csak ennyi lenne... 44 vagyok 41 kilóval és elég ramaty állapotban..Keresem a megoldásokat mert az hogy élek még azt is magamnak köszönhetem..
Helloka! Örülök hogy meg vlki van a fórumon.Neked milyen panaszokat okoz ,nőgyógyászati vagy emésztés? Mióta tart?Verbol én meg nem nezettem, ezidáig csak kenetből az sem volt mindig pozitív.
Hellóka! Én most kértem vérből Candidát és Dhea-t... Bár próbálták rábeszélni, hogy előtte nézessek meg mindent női és pm. hormont... 4 éve nézték akkor volt 0,98. Eléggé odavagyok minden téren..
Kelandi leírnád kérlek a tapasztalataidat a DHEA-val kapcsolatban? Neked használt? Én is nézetem a Synlabban.Sajnos u.a cipőben járunk nekem is ciklus második felében jön elő mindig. 4 hónapja dietazok, de nincs javulás.😞
Sziasztok! Van itt még valaki?
Köszi a választ! Értéke információ! :)
Amit én szoktam rendelni az 180 darabos,ugyan 25 mg-os de nem is szabad nagyobb adaggal kezdeni.Először napi egy tabletta majd utána lehet növelni.Én napi kettőt szedek ami 50 mg-nak felel meg.Nekem már abban a hónapban hatott,nem jött ki a candidám és azóta is messze elkerül :-D Mellesleg megnöveli az energiám és a libidóra is jó. Azt is írják,hogy 40 felett szinte mindenkinek jó lenne szedni,mert a szintje az évek folyamán egyre csökken a szervezetben.Nálam a párom is szedi.
Van az Ökonetnek 30 db-os, 100 mg-os. A rendelés regisztrációhoz kötött, 5000 Ft így.
Neked mennyi idő után mutatkozott javulás?
Nincs mit! Remélem segíthettem!
Nagyon kedves vagy köszönöm,hogy szántál rám időt!!!
Én a vitaminguru.eu oldalról rendeltem,ott a legjobb árban. 100 db-os 25 mg-os szállítással együtt 7 ezer forint. Neked napi egyet ajánlanék. Meg van egy nagyon jó írás erről itt a neten, Szendi Gábor Tények és tévhitek c. Oldalán.Nagyon jól leírja a dhea szerepét. Viszont ha nem múlik mégse a candidád akkor más hormonokat is néznék,mert az,hogy csak egy bizonyos időszakban jelentkezik mindig az szinte tuti,hogy hormon rendetlenkedik.
Nem tudom mi tévő legyek. Nem könnyű orvost keríteni hogy ne nèzzenek rám hülyén. Melyik dheat rendeltél?
Én 43 éves vagyok.Nálam az optimális értéket 7 körülire mondták.
Hány éves vagy? Ha 40 körül akkor az nem rossz érték! Ha fiatalabb akkor az annyira nem jó...
Referenciaértèknek írták hogy(0,70-12,49)között. Az enyém 3,59.
Nekem az alsó határértéken volt: 0,89 ami már nagyon alacsony.Neked mennyi lett?
További ajánlott fórumok: