Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Sziasztok!
Végső elkeseredettsegemben irok ide..
Több mint két éve van rengeteg feher folyasom, millio fele kupot kenőcsöt kaptam, semmi nem mulasztja el, atmenetileg Sem...!
Masfel honapja kiderult hogy Candida albicans tenyesztessel. Masfel honapja csinalom a dietat is, diabetikus szerint eleg ha élesztőt es a cukrot mellozom mivel ez hüvelyi.. a nőgyógyász hozzátette h a feher lisztes dolgokat is keruljem. Gynoflor hüvelykrémet írt fel, 2 adagot, azota sincs semmi változás, plusz 3 hónapig mycosist tablettát szedek heti egyszer,a felénél járok.
Nekem semmi viszketes semmi mas panasz, csak a rengeteg erős feher folyas.
Valakinek tapsztalat aki sajnos hasonló cipőben jár/járt? Nagyon megköszönnék bármilyen választ, segítséget. Fogalmam sincs mit tudnek meg csinalni :((((
Köszönöm szépen az infót. Nekem hüvelyproblémáim vannak már egy ideje. Nem kell senkinek bemutatnom itt, hogy mennyire aggasztó tud ez lenni... :/
És neked zoé111 már az első alkalommal felírta a gyógyszereket? Békéscsabáról mennék fel, szóval annyira nincs elérhető távolságban... Az anyagiakról nem is beszélve. Bár, amennyi pénz elment már kúpokra, kenőcsökre és nőgyógyászokra... :/ Most már jó lenne egyensúlyba kerülnie a szervezetemnek.
Egyébként, ha valakinek ugyanúgy hüvelyproblémái vannak, viszkez, csíp, ég, vág odalent, akkor ajánlani tudom a rózsa-teafaolajos balzsamot. (Stadelmann) Nekem ez hozott/hoz csak enyhülést, viszont tényleg bevált, hogy elviselhetőbbek legyenek a mindennapok. Csak egy borsónyi kell belőle.
Fél éve diétázom már. Meg volt a szigorú diéta is, de nekem nem múlt el. Nyilván valamit nem csinálok jól... Le kéne állnom a hússal, van egy olyan sanda gyanúm... :)
szia!
min. 90 nap, max. 120. én így tudom.
Sziasztok!
"érdekes" dolog történt velem. folyamatos fitotree kapszula szedése mellett elmúltak a nőgyógyászati gondjaim, utána mensi előtt kb. 1 héttel ismét visszajött, pedig rendületlenül szedem a kapszulát. közben ugye megjött és jelenleg megint nincs bajom...
Sziaztok! Voltam biorezonanciás vizsgálaton, ahol azt állapitották meg, hogy egészséges vagyok, de a baktériumok el vannak szaporodva a szervezetemben, ezért vannak gyomor-bélrendszeri tüneteim.
Ez akkor candida vagy teljesen más szerintetek?
Csináltam köpet tesztet, meg vettem a gyógyszertárban candida tesztet mindkettő pozitiv volt.
En ugyanugy az anaturbol vettem ezt is, en mar csak a naluk forgalmazott cuccokbol fogok venni.
Kellemesen husit is am.
Nagyszeru. Orulok hogy ennyi mindenkinek segit!
Anyukamnak a tyukszemet is eltuntette, fiamnak szemolcseit, nekem az intim bajaimat. Hat kell ennel tobb??? 😊
En mondjuk vettem most ott egy intim mosakodot, az os teafas, az is szuper!
sziasztok!
jelentem megvettem az első 60 darabos fitotree kapszulát. 10 napja szedem, közben meg is volt pont és a tapasztalatom csodás. több évi kínlódás után elmúlni látszanak a panaszaim. van egy oldal, ahol ingyenes a szállítás. ha valakit érdekel ez a készítmény, szívesen írok róla.
üdv. nektek :)
Sziasztok!
tegnap voltam a leletért, miszerint nincsen hüvelygombám (bár ugye épp tünetmentes voltam, amikor mentem), hanem valami bakteriális fertőzésem volt. Megcsináltam azért az egy hónapos szigorú diétát, béltisztítással és fitotree gombaölővel, biztos, ami biztos alapon, mától meg szedek probiotikumot, de ezek szerint nincsen olyan jellegű gond, amire felkészültem, aminek egyébként nagyon örülök. Egy hónapja tünetmentes is vagyok egyébként, azt is simán el tudom képzelni, hogy nekem csak lelkileg volt szükségem erre a megtisztulásra, mert tudnék lelki okokat felhozni rá ;)
Viszont a hüvelykúpot megígértem, hogy leírom:
az a neve, hogy Teafa Olaj Kúp. Hüvelygomba, candida, húgyúti fertőzések esetén használatos gyulladáscsükkentő, fertőtlenítő hatású készítmény é ha jóllátom a dobozon, Naturmedicina a márka. De rá van írva a dobozra, hogy www.ivancsapatika.hu ahogy tegnap nézegettem itt különféle gyógynövényes készítmények is vannak más bajokra, érdemes körülnézni.
Sikeres gyógyulást kívánok mindenkinek!
Mindenképpen leírom, mi is ez, jövő kedden, amikor megveszem, most annyi minden történt, hogy nem tudtam megjegyezni :D
Viszont az megmaradt, hogy kérdeztem, hogy kapható-e patikában is és elvileg igen, de a doki szerint ott jóval drágább. Így nála egy doboz 2500 Ft.
Majd írd le, hogy mi a neve ennek a kúpnak, erről még nem hallottam.
Örülök, hogy most rendbe vagy!
Sziasztok!
Lassan egy hónapja (5-én lesz egy hónapja), hogy szedem a Fitotree cseppet napi 2x30 csepp adagolásban. Most esedékes, hogy előjöjjenek a tüneteim, mert egy héttel a mensi előtt vagyok. Még múlt hónapban kértem időpontot nyőgyógyászhoz, ma voltam, leírom a tapasztalataimat:
Mondtam a dokinak a sztorit, még a candidával is előjöttem (hogy évekkel ezelőtt volt nekem) és nem nézett kerek szemekkel, meg „te milyen hülyeségeket beszélsz itt nekem össze-vissza” arckifejezéssel, ahogy a legtöbb doki nézett rám akkor, amikor évekkel ezelőtt a kálváriámat jártam. („Mert ugye a candida az nem egy betegség, mert ez mindenkiben benne van” – kaptam akkor rendszeresen reakcióként szinte mindenkitől.)
Annyi a bibi pusztán (az üröm az örömben), hogy múlt hónapban direkt úgy kértem időpontot, hogy egy héttel a mensim előtt legyen, mert akkor szoktak előjönni a nőgyógyászati tüneteim. Én lassan egy hónapja szedem a fitotree cseppet, most pedig tünetmentes vagyok, de kenetet vett le azért, jövő kedden megyek érte. Érdekes adalék, hogy amikor említettem, hogy anno a candida akkor szűnt meg (2.5 év diétázást követően), amikor abbahagytam a fogamzásgátló tabi szedését. Kérdezték (mert természetesen 2 asszisztens is bent volt, tehát összesen hárman voltak), hogy most mivel védekezek, mondtam nekik, hogy nuvaringet használok, mire az egyik asszisztens rögtön elkezdte nekem mondani, hogy egyébként simán lehetséges, hogy a nuvaringtől van folyásom, mert (ha jól értettem, amit mondott) akkor ez a fajta fogamzásgátló okozza a legtöbb folyást. Ezzel kapcsolatban van itt valakinek tapasztalata?
Az pozitív volt egyébként, hogy nem kezdett el rögtön recepteket írni, meg nem jött a canestennel (valszeg a szavaimból kiderült, hogy régi motoros vagyok), hanem annyit mondott, hogy a teafaolajos kúpot ajánlja, ezt egyébként meg is vehettem volna tőle ott és akkor (:D), ha van nálam készpénz. Mivel nem volt, majd jövő héten veszek tőle, ha megyek a leletért, addigis reménykedek, hogy továbbra sem tér vissza.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok