Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Köszönöm neked is! Most mindent összeírok,mit,honnan,hová....D Kalkulálok..,legnehezebb,h.mindent pontosan elmondjak a páromnak..,majd utána elkezdjük.
Köszönöm előre is a segítségedet,majd megírom,ha ennél a terméknél döntünk,és ha nem tudok rendelni.
AZ ökonetes BWL nagyon jó. Kíméletes, tehát nem kell állandóan wc-közelben lenned, és 100%-ban természetes. Én is ezt használom és bevált. Rendelésben tudok neked segíteni, ha nincs ökonetes ismerősöd.
19460as Warj hosszászolását olvasd el, ezt nemrég irtam le másnak. ott Warj leir pár variáciot a diétára.
Az utifűmaghéjon kívül milyen más béltisztító ami jó? Márkát is írjatok légyszíves,és ha van linket,hogy honnan rendelhetném meg.Köszönöm szépen!
alkalmazom is... Hatását nem érzem,de nem árt,az tuti.Jól lúgosít,és olcsó.
Azt tudom hogy neked mindegy...csak nekem nem.
Nem én választottam...
De valaki tudja esetleg hogy melyik a jobb? Volt már valaki ilyenen?
nekemmindegy, csak kérdeztem
Hát pont ez az!
Bár addigra mire megyek meg lesz a candida eredményem és ha negatív akkor nem gond!
A körzeti beutalója a Nyírő Gyula kórházba szól ott meg azt mondták, hogy így csinálják.
Kérdeztem mást is de a javaslat az volt hogy ez a jobbik!
Tudsz nekem mondani valamit erről? Vagy valaki volt már ilyenen?
Melyik a jobb a vérvétel vagy ez????
azért a 11.hét az még keményen a diéta
érdekes...és miért ezt a fajtát választzottad? v csak ez van?
nem hashajtásrol szol, csak segiti az emésztés inkább. én nem tapasztaltam kellemetlenséget.
irrigálásra ezüst kolloid higitva, v éjjelre taamponra teafa olaj cseppek, asszem 5, és bifidusos joghurtba mártva
Én az utifűmaghéjat ittam. Nekem nagyon bevált. Ha hallottál már a colonix-ról annak ez az egyik alapanyaga. Veled ellentétben nekem nagyon nem ment a wc-zés.Ezt bióboltban lehet kapni.A csomagolásra rá van írva, hogyan kell használni.REGGEL vizben kell feloldani!!(nem bevenni és ráinni a vizet,mert a torokban megdagad és fullaszt),majd nagyon rövid idő alatt meginni,mert megkocsonyásodik,és akkor már nehéz meginni.Erre a nap folyamán 2-3l folyadékot (vízet)meg kell inni.(ez rajta van a csomagoláson) Itt olvastam,h délután vagy este ajánlják. Nem értem miért,mert délutántól vagy estétől meginni 2-3 l vízet, hát nem tudom,és arról nem beszélek,h nem biztos hogy jól alszol,mert egy párszor tuti kell majd éjszaka wc-re menned.Szóval én azt javaslom(és én így csináltam),h reggel éhgyomorra megittam,ettem egész nap ittam rengeteg folyadékot és így másnap reggel mentem wc-re.Nem volt se kemény,se híg.Hogy értsd nem kellett futnom.Remélem tudtam segíteni....:-D
Melyik a legjobb béltisztító?
A béltisztítás hogy "működik"?
Mennyire kell wc közelében lenni? Munkavégzés mellett/munkahelyen/nem okoz problémát? Gondolom egyéntől függ,de milyen intenzitású a hatása?
Légyszíves írjátok le a tapasztalatokat evvel kapcsolatban! Köszönöm !
Én egyébként is hajlamos vagyok a túl laza székletre,mert sok növényi rostot,/ballasztanyagot/ eszem.
A helyedben csak nagyon kis mennyiséggel kezdeném.Amúgy nagyon egészséges a kecsketej.
Én sem iszom..csak joghurt készítésére használnám, de kaptam tippet hol kapok kecske tejet. Az a cél elsődlegesen.
Remélem bírja majd a gyomrom!
Nekem mindegy,egyiket sem fogom inni.Én csak azért írtam a házitejről,hogy csak óvatosan vele,nehogy hasmenése legyen tőle..
Na, kiderült hogy miből áll a laktóz vizsgálat.
2 de és egyik nap levolackot itatnak velem a másik nap meg valami laktóz sűrítményt(mint a krétapor) és valami kilélegzést néznek.
Hát nem tudom hogy ez hogy fér bele a candida diétába!
A levolack az cukros ...amúgy gyerekeknek adják hashajtónak.
és előtte 2 nap valami nagyon szigorú diéta van.
Valakinek van véleménye hogy bevállalhatom a diéta alatt?
Addigra már a 11. hétben leszek.
A levolackot hígítva adják.
Hát nagyon bizarul hangzik a dolog, ecetet higitva én vízkőoldásra használok...szóval..csatlakozok Keszanihoz..nem nagyon erőltetném a használatát. Mást nem ír???? Csak ezt?
Azt írja, h az ecet visszaállítja a hüvely savasságát, ami miatt kipusztulnak a gombák. Természetesen hígítva kell alkalmazni. Ha jól tudom, csak táplálékként káros...de ezt ő is írja.
az ecet tápláléka a gombának, én nem ajánlom, mert ha bejutattja a hüvelyébe, ahol gombatelep van csak etetné őket
akkor nem hazsnlhtod, mert alkoholos. ökonetnek van aklohol mentes 5000körül van az ára
Szia!
Nyugodtan kipróbálhatod az ecetet, nekem teljesen elmulasztotta a viszketést. Mondjuk nekem folyásom nem volt, csak viszketett, de nagyon....
A neve echinacea grapefruit cseppek,azt irja,hogy az echinacea alkoholos kivonata.Meg ugye az is gondom,hogy lejart 2011 10honapban.
További ajánlott fórumok: