Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
életemben nem hallottam róla, azt olvastam az előbb a neten, hogy lúgosításra és méregtelenítésre egyaránt használják.
Sajnos ennél többet nem tudok segíteni, nem tudom hogy helyettesíti e a méregtelenítést, mennyire mossa le a beleket kivűlről mint az amiket mi ajánlottunk.
Én a már kipróbált dolgokat tudom ajánlani, ha mást választotok szívesen veszem a tapasztalatot, de mivel nem ismerem nem tudok segíteni ebben.
kérlek mindig írd nekünk a lisztérzékenységet, mert annyi kérdés van, és én pl mindig elfelejtem, így olyat is ajánlhatok véletlen ami glutén tartalmú.
A BWL leírásában csak annyit olvastam, hogy növényi alapú de nem írja konkrétan mi van benne.
A colon cleanse biztosan használható, a weboldalukon ez van "Lisztérzékenyek és cukorbetegek is nyugodtan fogyaszthatják a terméket, sőt a cukorbetegség kezelésében különösen jó eredmények érhetők el szedésével."
De ezt már írtam neked.
a lap alján találod
Hát ha jól értem (a neten rákerestem az összetevőkre) akkor ez laktóz szirup hígitva. A laktóz az egyedüli cukor amelyet a candida gomba nem tud hasznosítani, így szerintem meg lehet csinálni a vizsgálatot.
Mielőtt rákérdezne valaki akkor miért nem lehet tejet inni, azért mert nehezen emészthető és az emésztés során keletkező anyagok tápanyagai a gombának.
Sziasztok!
Tavaly télen a nőgyógyászom állapította meg a Candidát. Felírta a Gynevac injekciót nekem is és a páromnak is, és a candida tünetei enyhülni kezdtek.
A diétából annyit csináltam, hogy tejterméket nem fogysztottam, nem ettem cukros dolgokat, de gyümit mértékkel igen, csak a nagyon édeseket nem, valamint teljeskiörlésű dolgokat ettem.
Én PCOS és inzulinrezissztens is voltam.
Aztán kaptam D vitamint fél évig, és megszűnt teljesen a candida a pcos és az inzulinrezissztencia is.
Spontán lettem terhes, pedig előtte sokáig próbálkoztunk.
És még két valami:
- elég-e a salaktalanító tea, illetve alkalmazhatom-e hozzá a psylliumot?
- melyik gyógyszertárban is kapható probiotikumot szedjem?és hogy azt meddig kell szedni.
köszi a választ előre is
Sziasztok!
Egy pár napja elkezdtem visszaolvasni az elejétől a fórumot, de mivel lehetetlenség mindent elolvasni, inkább kérdeznék tőletek pár dolgot, ami nem tiszta, remélem tudtok segíteni..
Előljáróban pedig annyit, hogy egyszer már korábban voltam candidás, saját diagnózis alapján, és három hétig csináltam a diétát, aztán abbahagytam, mert sokat fogytam, meg nem volt teljes körű az ismeretem erről az egészről..
Sajnos most megint benne vagyok szerintem, úgyhogy úgy döntöttem belevágok..majdnem minden megvan már, csak egy két dolog érdekelne még:
-Szóval, hogyhogy engedélyezett a teavaj?
-Muszáj abbahagynom az anti-bébi tabletta szedést?
-Hogyha nőgyógyászatilag nincs gondom,de a párom mondjuk candidás, de ugye nála nincs tünet, és mondjuk együtt vagyunk, akkor lesz nekem is nőgyógyászati gondom?szóval ez biztos dolog, hogy elkapja az ember?
Egyelőre ennyi jutott eszembe, ha tudtok kérlek segítsetek.
előre is köszönöm
A neten az van írva hogy gombaölő!
"Ezáltal az egyik legerősebb természetes
baktérium-, vírus-, és gombaölő,
immunitást erősítő készítmény!"
Akkor most az vagy sem?
Ha nem akkor mire jó???
Béltisztító az útifű mag.
Köszi a linkeket. Megnézem...
A tapasztalataidat pedig várom. Már én is nagyon szenvedek, hajlandó lennék bármit kipróbálni...Csak ez egy kicsit megijesztett. De most megnyugtattál azzal, hogy jobb lett. Remélem, hosszú távon is hatásos lesz.
Szerintem az olajfa a legjobb. Én is szedtem tavaly, mikor elkezdtem a diétát, és egész télen nem voltam beteg...Pedig előtte hónapokig nem tudtam kigyógyulni a náthából.
Előbb gombaölés/béltisztítás és csak aztán kell a probiotikum. Addig nem is lenne értelme, mert "benyelik" a gombák.
Probiotikumot a második szakasztól kezdve érdemes szedni, tehát 4-5. héttől.
Vagy a colon Cleanse?? Ez is ugyan az mint az előző 3.
Warj,Keszani javítsatok ki ha nem?!!!
Érdekelne nagyon mert ha a candida tesztem pozitív elölről kezdek mindent és szükségem lenne hogy a 4 közül melyiket. Vagyis még van egy 5. is az ezüstkolloid.
Olvasgattam és van 3 termék ami tulajdon képen gombaölő, immunrendszer erősítő, izületi fájdalmakat is enyhíti...majdnem ugyan azt írják róluk.
1.olajfa-levél kivonat
2.Laapachó tea
3.Echinacea tea
Melyik a legjobb a 3 közül???? Tud valaki nyilatkozni?????Melyiket vegyem?
Ezeket lehet szedni probiotikummal együtt? Vagy előtte kell szedni és utána a probiotikum?
Hányadik hétben kell elkezdeni a probiotikumok szedését???? Lehet kicsit elcsúsztam vele..
Én is nagyon kíváncsi lennék a tapasztalataidra!
Meg a linkekre is ha nem gond!
Ma sincs puffadás,
reggeli: vízbe zabpehely+gríz
edzés után: tönkölykeksz
ebéd: csicsóka püre
nem vacsi de belekóstoltam,mert holnapra készült: céklás almasaláta joghurtos öntettel (NA ERRE VAGYOK KÍVÁNCSI?TIPPEM SZERINT EZ FÚJ) és dinsztelt káposzta(ebből nem ettem)
De azért néha szokott mozogni a belecském (már ha értitek mire gondolok) de gondolom ez nem baj, hisz minden ember pukizik..vagy nem
Sziasztok!
A férjemnek bázikus port mondott a természetgyógyász, ahol megállapították a candidáját. Ezt még nem láttam,hogy írtátok volna. Tudtok róla valamit mondani? Ez elméletileg lúgosít, ha jól tudom. Viszont nem helyettesíti a béltisztítást. Vagy igen?
A másik kérdésem az lenne, hogy ki mit eszik reggelire az első időszakban? Kaptam egy csomó receptet, de abban az ajváron és a lecsón kívül nem igazán volt ötlet a reggelire.
Köszönöm szépen a segítséget! :)
Olvasom a tájékoztatót,de nem látom rajta,hogy glutén mentes-e? Ezt meg tudnád mondani?
És persze vegetáriánusok is fogyaszthassák!:) Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok