Érdi kismamák - beszélgessünk (beszélgetés)
Szia!
Hát igen...Ez olyasmi,amire épp eszű ember nem tud mit mondani, csak forrtyog,hogy ilyen hülyékkel vagyunk körülvéve.Sajnálom,hogy ilyesmin kellett átmenned!Sajnos tudom,hogy milyen amikor terhes vagy és mindenki szarik a fejedre és csak lökdösnek jobbra balra pedig érzed hogy baj van.De ugye nem lett baj?
Hello, paracetamolt szedhetsz nyugodtan a lazra, 3x1/ nap. (panadol, rubophen..stb ), vizes borogatas. A sebet kenegesd Tetran kenőccsel. Vekonyan napi 2x. A kenocs nem szívódik fel a veraramba, ne aggódj. Három-négy napig szerintem eleg.
A sebész pedig köteles ilyenkor vmit javasolni, a kezelési lapra nem írta rá mit tanácsol?
sziasztok
Nem tudtam elmenni sajnos a talira,de legközelebb biztos megyek.
Magyar egészségügyről:
Nőtt a hónaljamba egy szilványi gennyes valami,felvágták,majd belázasodatam.Háziorvos nem irhat fel semmit,a sebész semmit,nőgyógyászt nem értem el.
Este az ügyeleten rám sem néztek mintha valami mumus lennék 39fokos lázzal.Felhivtuk a klinikát közölték,hogy egy kis lázba nem halt még bele senki. Ne aggódjak nem lesz a babának baja.Rettegtem,hogy valami gáz lesz....
Sziasztok,jól vagyunk,csak manó nagyon kisajátit.
Szia Tünci,én sem lakom régóta Érden,de én lemennék az sztk.-ba és nőgyogyász nézzen meg,ő tud adni beutalót máshova ha kell.Nekem is volt egy vetélésem,de nögyogyász nézett meg utánna.Most már 10 hónapos a kismanó.
Üdv köztünk.
Szia!
Akkor ha megtudok valamit,írok!
Szegedről költöztem föl 3 hónapja és a főúton lakom.
Nem foglalkoznék annyira ezzel a doki dologgal,de a baba miatt kell.Remélem azért majd tud nekünk hasznos információval szolgálni valaki.:)
Szia Tuncike, jó hogy csatlakoztak közénk. Úgy látom Érd lakossága rohamosan nő..itt ketten is vagyunk akik ebben az évben költöztünk. Én nem fogok tudni segíteni neked, én is abban a cipőben járok, január óta nem jelentkeztem át Pestről. Nagyon szerettem a dokit, de így Érdre nem vállal. Szóval ez a téma engem is érint.
Honnan költöztetek? Hol laksz?
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!Most költöztem Érdre, és szeretnék egy jó körzeti orvost találni,de nem ismerek itt senkit.Akit eddig ajánlottak (kiss József)sajnos nem tud vállalni.Körzetileg a Szigetvári "doktorúrhoz" tartoznék,de még jó véleményt nem hallottam róla,sőt elég rossz híre van.Remélem lassan én is csatlakozhatom hozzátok és másról is fogunk beszélgetni.Négy hónapja volt egy misszed ab-m és mostmár rajta vagyunk a projekten újra.Szóval szükség volna egy orvosra néhány vizsgálat miatt.Köszönöm!
Na hova lett mindenki???
Már készültök az ünnepekre?
szia Kimba,
Zoé elég nyűgös volt már induláskor is, a kocsiban alszik, de utána kis idővel hiszti volt, így nem sokáig maradtam, de jó volt találkozni Imolával és Nichoval, jó lenne jó időben találkozni, amikor lehet babakocsizni, és míg alszanak a gyerkőcök, mi tudunk rendesen dumálni,
szóval bocs csajok, h ilyen rövidre sikerült, a kiscsaj nem szereti a hideget,ahogy én sem :( na pussz mindenkinek,
perzse,h szervezünk
Mesélejetek lányok...
Nagyon nagyon sajnálom,hogy nem tudtam elmenni.
Szervezünk még ilyet,ugye?
szia Kimba,
honnan jössz?
én Felső Parkvárosból, ha errefelé laksz, akkor szivesen felveszlek útközben, ha nem gáz, hogy egy kis tragacsom van, és ráférne egy takarítás :)
üdv.,
Móni
Sziasztok,eddig úgy néz ki mi is megyünk.
Ha nem esik az eső avyg ilyenek.Gyalog mennénk,sajnos a buszjárat erre felé nagyon rossz.
11-re?
Mi is megyünk!
Remélem nem fog valami eső-féle esni, mert gyalog kell mennünk!
sziasztok,
holnap akkor lesz tali?
Én javasoltam a Műv.házat. Simán be lehet menni.
A cím:
Szepes Gyula Művelődési Központ; 2030 Érd Alsó utca 9.
Jah, és nekünk is jó a csüt. 11.
Sziasztok, innen közülünk javasolta meg az elején a műv.hazat, szerintem be lehet menni. Majd visszakeresem ha lesz idom.
Remelem jól vagytok..szep napot!
Elméletileg nekünk jó a csüt.
Kellene időpont is,hogy kinek mikor lenne jó.
Simán lehet bemenni a Müv.Házba vagy kell kérni,hogy bemehessünk?
Sose jártam ott,nem tudom hogy müködik.
sziasztok,
akkor áll még a csüt: Művház?
nah,hívnak :)
Sziaszztok,
Remélem mindenki jól van,főleg hogy itt a hó is:)
Mindenképp zárt helyen kellene találkozzunk,nagyon nem bababarát idő van.
elvileg jó a csütörtök,
Mortocska köszi a ruhát,de nem megyünk a lagziba apa szolgálatban lesz és nem tudja elcserélni egyedül meg nem megyek,azért köszi mégegyszer:)
Sziasztok!
Sajnos csak ritkán van időm jönni, ráadásul most Lilim gyengélkedik is, éjszakázunk rendesen..
A tali időpont nekem nem jó, pont 6 hós státuszra viszem a gyerkőcöt, aztán meg hivatalos vagyok a cégem télapó-karácsonyi rendezvényére.
Remélem, jól érzitek magatokat majd és talán legközelebb mi is tudunk csatlakozni.
Puszi mindenkinek!!!