Érdi kismamák - beszélgessünk (beszélgetés)
Szia Kimba!
Akkor nagyon ügyes vagy a kilók tekintetében, egyáltalán nem sok, amit híztál, meg a kislegényke is elég szép kis súlyú! :)
A fogyással meg ráérünk foglalkozni, majd, ha már végképp nem teszik, de szerintem az elején lefoglal majd a babucika minket!
Akkor már nincs is olyan sok időd vissza, reméljük gyors és könnyű szülésed lesz!
Igen itt csináltatom a vizsgálatokat az sztk-ban, így egyszerűbb, csak a nőgyógyászom magán,terhesgondozásra járok csak fehérvárra.
Hogy vagy a mozgással? Nem nagyon nehéz?
Szia Hannuci!
Ha jól számolom kb.7-8 kilót híztam,e igazából úgy érzem hogy most kezdek el "terebélyesedni".
A leírások szerint a legénykénk már lassan 2 kiló felett van,plusz magzatvíz..ha ezeket leszámítom,akkor nem híztam sokat.És főleg hogy eszek mindent ami jól esik és alig mozgok,sajnos.
Sajnos túlsúllyal kezdtem a terhességet,de majd ha már meglesz a kis manó akkor ahogy lehet fogyózni fogok(ha már nem szoptatok) és sokkal többet fogok mozogni.Alig várom sétáljunk sokat.
Most csak arra gondolok,hogy legyen könnyű-elviselhető szülés és legyünk egészségesek..a kilók nem nagyon érdekelnek.
Még 7-8 hetem van..és kellene szüljek.
A vizsgálatokat-labort az sztk-ba csinálod?
Szia Kimba!
Hasonló képpen, én is csak olvasgatok, nézelődöm.
Nem irigyellek a heti dokilátogatások miatt, nekünk még egy picit odébb van. Mi szerdán megyünk a cukorterheléses vizsgálatra, vagyis a 24. hétben vagyunk.:)
Köszönöm a körülményekhez képest jól bírom, igaz a dokinőm szénhidrát csökkentésre ítélne, mert 5kg-ot híztam eddig, de most vagyok túl egy jó kis mecireggelin! :D Te hol jársz kilókkal, mennyit híztál és tudjátok már kit hoz a gólya?
Legyen szép napod! :)
Sziasztok,
Mostanság inkább csak olvasgattam..nem nagyon írtam..de itt vagyok:)
Még csak ketten vagyunk...de hátha még csatlakoznak.Biztos többen vagyunk:)
Mi jól vagyunk,32 hetet betöltöttük.
Kedden megyek dokihoz és lassan kezdődnek a heti látogatások.
Ti-te hogy vagytok?
Sziasztok érdi kismamák!
Nagyon eltűntetek! Mi van Veletek, hogy vagytok ebben a hidegre fordult időben?
Nagyon köszönöm.
Kedden arra megyek,amikor megyek a védőnőhöz.
Mi újság veled,jól vagytok?
Szia kimba1!
Tegnap láttam egy plakátot az Önkormányzatnál a bababörzék pontos idejéről és helyéről, minden hónapban tartanak ilyet.Gondoltam szólok, ha még érdekel a dolog ott tudsz informálódni, ha arra jársz! :)
Szia!
Sajnos, ha engem kérdezel még ilyen infókkal nem tudok szolgálni, mert mint már említettem csak 3,5 hónapja vagyok érdi lakos, de szerintem a védőnő biztosan tud erről információt adni. Bababörzéről egy plakáton olvastam egy pár hete, úgy hogy azt úgy gondolom, hogy szokott lenni.
Szia,
nem tudod esetleg lesz valamikor az sztk-ban vagy máshol szülésfelkészítő vagy hasonló a kismamáknak?Szokott egyáltalán lenni Érden?
És baba börze?
Szia kimba1!
Bocs, hogy csak most válaszolok, de egy kicsit sűrű volt mostanában a programom.
Ha tudok persze természetesen szívesen segítek!Kérdésedre válaszolva minden egyéb vizsgálatra az érdi sztk-ba járok, egyedül nőgyógyászhoz a korábbi magándokimhoz, akinél a második gyermekemet szültem. Sajnos elég sok a negatív tapasztalatom a nődokikkal, na meg mindkét gyermekem koraszülött volt, így nyugodtabb vagyok, ha "biztos" kezekben vagyunk!
Gratulálok a kismamiságodhoz! :)
Szia,üdv köztünk.
Tapasztalt anyukaként tudsz segíteni majd nekünk:)
Az érdi sztk-ba jársz dokihoz?vagy magánhoz?
Nekem is aranyos a védőnőm,hál Istennek.
A dokival sincs gond,de én a magánjába járok,így lehet tejesen másként viselkedik,mint az sztk-ba.
Én már 21 hetes kismama vagyok:)
Sziasztok!
Én is csatlakoznék, remélem nem baj!?
Szintén érdi kismama vagyok, júniusban költöztünk ide! Harmadik babánkat várom, aki 13 hete lakója a pocimnak! :)Sajnos nekem sincs sok pozitív tapasztalatom az itteni nődokikkal, sem az UH-kat végzővel, mindegyik nagyon mogorva és szótlan.Ezért még fotóm sincs a kicsiről sajnos.Viszont a körzetünköz tartozó védőnő iszonyúan kedves, aranyos és segítőkész!
Szia Enibogár:)
Végre még egy kismama.Már 3-an vagyunk:)
Nagyon édes a kislányod.
Sajnos én sem hallottam sok jót az érdi nődokikról:(
De bízom benne,hogy szerencsém lesz és nem kell váltanom a terhességem közepén.
Sziasztok!
Én is érdi kismama vagyok, csatlakoznék ha nem baj. Második babámmal 23 hetes terhes vagyok és mivel nemrég költöztünk Érdre, maradtam a régi pesti sztks dokimnál csak magánban. Az itteni dokik nem szeretik "átvenni" kismamákat mástól a védőnő szerint (bár más anyukáktól is hallottam ezt). A kislányom 13 hónapos vele vagyok itthon és úgy néz ki hugicája lesz :)
Hogyhogy ennyit kell várni a rendelőben? Sorbaülős rendszer van, nem lehet időpontot kérni?
Gratulálok a picikhez :)
3 óra várakozás?Az nem semmi.
Szegénykém.
Remélem jól látták tegnap a nemét...szinte biztosra mondta.
De később majd biztos Baksay is mondani fogja.
Te voltál dokinál?
Minden ok?
Igen,a tegnap este.
Minden rendben van és úgy néz ki kisfiúnk lesz.
Nálunk is minden a legnagyobb rendben van.
Dolgozom és terveim szerint dec.20-ig szeretnék is dolgozni.
Napközbe gép közelbe vagyok,most mennem kell,végre lejárt a mai munka:)
Szép délutánt.
Ha minden igaz január 19.
Lehet az ünnepek miatt nem vállal.
Lehet engem sem fog vállalni..kíváncsi is vagyok.
Amúgy hogy érzed magad?Dolgozol?
A magánrendelőjébe járok..
Ha te oda mennél,akkor sem vállalna a szülésed?
Mikorra vagy kiírva?
Nem tudom,hogy hogy legyen a szüléssel.
Legutóbb(kb.2 hete) amikor voltam nála,próbáltam megkérdezni,hogy működik..de azt mondta majd a következő alkalommal megbeszéljük.
De nagyon vacillálok hogy mit is csináljunk.Ha mond tarifát,akkor biztos nem nála fogok szülni:)
Te megvagy vele elégedve?