Érdi kismamák - beszélgessünk (beszélgetés)
Mostanában nem Baksay csinálja.
Abban biztos vagyok,hogy nekik sem könnyű..rengeteg nő van Érden és környékén,reggeltől estig vannak...annyi nő egyszerre...ők is elfáradnak.
Szia!
Igen, a Baksay csinálta, a papíromon is ez áll.
Baksay csinálta a genetikát?
Nem egy szakállas ürge?Balogh Pál?
Sziasztok új Kismamák, Anyukák!
De jó, végre szaporodott a létszámunk! :)
Én is a Baksaynál voltam a genetikai Uh-kon, először Nálunk is elég bunkó volt, de aztán a 18 hetesen meglepetésemre nagyon türelmes és az Ő modorához képest kedves volt. Viszont a szakértelme szerintem nagyon is megvan hozzá. Én a 3. gyermekemet várom, szóval voltam már sokkal rosszabbaknál is sajnos!
Kimba!
Én március 16-ra vagyok kíírva! :)
Amikor én voltam,mindkét alkalommal nagyon bunkó volt.Semmit nem mondott,kiadta a papíromat és annyi.Egyik kismama kérdezte tőle,hogy hogy megmutatja neki a babát(a monitoron akarta látni)és azt mondta,hogy elég ha ő látja,neki nem fontos.
Szóval...én soha többé hozzá..legyen bármilyen szakértő.
A felkészítő ingyenes.
Minden kórház szokott ilyet tartani,évente 2-3 ilyent is tartanak,általában 5-6 alkalom.
Én az Uzsokiba megyek,mert ott fogok szülni.Nézd meg a SOTE honlapján.
Ott kellene legyen erről info.
Kimba, szabad tudni a szülésfelkészítő részleteit? Hol lesz? Ingyenes vagy fizetni kell?
Én még ráérek tudom, csak érdekel, mert én is szeretnék menni majd.
anno rémlik a naplódból, ki is voltam akadva... én érdre csupán a védőnőhöz járok, máshoz, másra nem, bevallom nem is szeretnék... annyira megszoktam és megszerettem a battai sztk-t... a dokim mellett a belgyógyász is egy kedves hapsi és még a recepciós is mosolyog, ha meglát
a SOTE II-n szintén nagyon jó fej volt a doki és kedves mindenki, még a laboros nőci is.. csak hát nem a szomszédban van, de hát valamit valamiért...
Azért kérdeztem a genetikai vizsgálatot,mert aki Érden van..az elvileg kiváló szakember de a viselkedése,stílusa kritikán aluli.
Én a 18 hetes után azt mondtam a dokimnak,hogy soha többé ne küldjön hozzá.Az én dokim kért bocsánatot az ő stílusa miatt:)
igen, általában jó előre szólnak, biztos ami biztos :(((
akkor majd 20-án kiderül
Én nem kérdeztem konkrétan rá.
Annyit kérdeztem,hogy hogy is fog majd a szülés zajlani.Azt mondta,majd ha úgy érzem bemegyek,megvizsgálnak,majd őt értesítik.Még kérdezősködtem..de ő semmit sem mondott a pénzről.
A tapasztalt anyukák mind azt mondták,hogy ha van tarifája,azt elmondják jó előre.
Egyelőre nem mondott tarifát..remélem ez így is marad..és majd adunk,amennyit megérdemel.
Szerintem ez a normális.Tudom,hogy értem fog bejönni(ha nem lesz ügyeletben),de a magánrendelés 10x-t nem fogom adni.
Majd dec.20-án kell mennem hozzá utoljára,utána már hetente a kórházba.
Szóval majd decemberbe kiderül,hogy mond-e tarifát vagy sem.
aham értem és szabad tudni, hogy mennyit kér? vagy ilyen nincs nála? naplódból tudom, hogy nem csipázod a témát, csak mivel elkerülni nem igen lehet...
persze, én a dokim miatt SOTE II, ugye most sztk alapon járok hozzá Battára.. nagyon meg vagyok vele elégedve.... a genetikát is ott csinálták tegnap...
Én elvileg Baksayval az Uzsokiba.
A kórház nagyon tetszik,remélem hogy majd a doki is:)
Te már döntöttél?
Egy tapasztalt kismama mindig nagyon jó ha van köztünk.
Szóval,ha gondolod maradj velünk:)
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok, már régóta de csak most mertem :) tegnap voltam a 12. heti genetikai UH-n, minden okés, 5,5 cm a babóm :)
Ahogy nézem, nem vagyunk túl sokan, de sebaj :)
Kimba, nagyon jó itt lenni végre :)
A mozgás nem nehéz még..inkább azt mondanám,hogy elég gyorsan megfájdul a derekam.Vagyis 1 óra házi munka után,már kénytelen vagyok pihenni.
De jól vagyunk és ez a lényeg.Nagyon várom már,hogy velünk legyen a kis manónk.