Érdi kismamák - beszélgessünk (beszélgetés)
nahát még akkor várat magára a kislegény :)
bízom benne, hogy beindításra nem kerül sor, addig csak kibújik :)
Gyakorlatilag semmi:)))
Ma mennem kell ctg-re,az Uzsokiba,aztán holnap és kedden az sztk-ba.
Szerdán találkozom a dokimmal,gondolom akkor már beszélünk arról,hogy mikor indítja be a szülést.
Sziasztok!
Nekünk is a Makay lesz, én még nem ismerem, de örülök, hogy nektek bejön.
Kimba, papírforma szerint ma van a nagy nap :) Gyakorlatilag mi a helyzet???
Nagyon rendes. Bár Bálint fél tőle.
Egyszer az Anyósoméknál voltunk hétvégén mikor belázasodott. Adtam neki lázcsillapító kúpot és rá kb. 20 percre lázgörcs jött rá. Gondolhatod hogy megijedtem. Persze egyből rohanunk vele az ügyeletre, 3 napig szurit kapott. Azóta fél...
Nekem a nővérem gyerekeinek volt a dokija amíg el nem költöztek....
Nekünk is Makay lesz,a védőnő ajánlotta.Elsőre nagyon szimpatikus volt.
Amúgy milyen?
Nekünk Dr. Makay Erika a doktornénink.
Hát lehet, hogy amíg pici kimegy házhoz, nálunk lehet azért nem jött ki mert Bálint már 6 hós volt és mentünk tanácsadásra havonta.
A tanácsadáson én is azt vettem észre,hogy segítőkész,vagyis szeret beszélgetni,de fontos lenne esetleg ha ki is jönne.Főleg,amíg a baba pici,ne kelljen havonta bemenni.
A dokim nagyon kivan rá:)
Ki a gyerekorvosotok?
Én is Lipkánéhoz tartozom:)
Amúgy jó védőnő?Ki a gyerekorvosotok?
bizony és hihetetlen lesz a karodban tartani :) el se tudom képzelni, csodás lehet :)
tényleg nem sok idő már!!!
megértelek, de még pont 2 napja van a hivatalos dátumig!!! szóval eddig tartja magát a papírformához :)
szerintem ez a jó, hogy jól elvan :) pár nap és bizos kibújik már, tarts ki!!!
Szia..vagyok még sajnos:)
Semmi sehol,most már kezdek nyűgös is lenni.
De ez a legény jól van odabent.
szio!
Aham értem, azért az jó, hogy nincs vuk. Én bezzeg simán tudok enni :( Én Gravidát szedek.
Olvasom, hogy jövő kedden mész védőnőhöz? Hova, kihez? Cssak mert én is kedden megyek a rendelőintézetbe Dr. Horváth Jánosné Évához.
Én Baksayhoz járok,eddig minden a legnagyobb rendben,igaz,hogy én a magánjába,ritkán megyek le az Sztkba.
Mindig kell időpont,de gondolom Samu majd ad a 12.UH-ra.
A genetikusról semmilyen jót nem tudok írni,talán bemehet apuka,de nálam szerencsére nem volt ott a párom,mert lehet hogy olyat mondott volna neki.
A genetikus megmutatja a babát? Az apuka bejöhet velem a vizsgálatra?
Ja és köszönöm a gratulációt.
Szia,gratulálok az kis manóhoz.
Én most vagyok 39 hetes,szinte mindent itt csinálnak az sztkba.Kihez fogsz járni?
A genetikus az sztkba egy nagyon különleges doki...kitartás hozzá.2-szer fog ő vizsgálni..másodszorra szinte sírtam a stilusa miatt.De azt mondják remek szakember.
Szia!
Hát hányinger meg vuk nincs, de alig eszek pár falatot és úgy érzem hogy tele vagyok. Szóval nagyon keveset tudok enni. Bár pár napja egész jól tudok legalább reggelizni. Szedem a femibion 800-at.
Gratulálok a kistesóhoz!
Én sajnos nem tudok segíteni, mert Százhalombattára járok dokihoz. Amúgy 20 hetes vagyok, első babó :)
Hogy viseled a terhességet?
Sziasztok!
Rólam: 19 hónapos kisfiammal vagyok itthon és 8,5 hetes terhes vagyok. Holnap azaz szerdán megyek védőnőhöz tanácsadásra.
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen vizsgálatokat csinálnak meg itt helyben. Két évvel ezelőtt pl. a 12 hetes UH-ra be kellett mennem a Rókusba. Most is? Vagy már az új rendelőintézetben megcsinálják?
Előre is köszi a válaszokat.
Szia,
én vagyok:)