Érdi kismamák - beszélgessünk (beszélgetés)
Szia! Itt is.
A hideget mi sem szeretjük, nem tudok Bálinttal kimenni sétálni, így is kicsit folyik az orra.....
Sziasztok!
Megvagyok, csak kicsit sűrű minden. Cukor miatt diétára vagyok fogva, amúgy minden ok, csajszim is remekül van..
nicho, bocs itt is a késői válaszért, szóval jól döntöttél szerintem
Baeszt tegnap tudtam meg én is, hogy már nem tartják a tornát sajnos, másról nincs infom jelenleg..
Hogy bírjátok a hideget? én naon nem szeretem :)
Mikor mész az integráltra? Majd esetleg meséld el, mi a tapasztalatod az AG Medicalról!
Mi az Istenhegyire megyünk, mert arról eddig csak jókat hallottunk és nem sokkal drágább az érdieknél. (Csak messzebbre kell menni...)
A kisfiad mellett valóban nem unatkozhatsz és lehetsz fáradt! :-)
Hát a 19 hónapos kisfiam mellett nem nagyon lehetek fáradt.....De igen, néha már du. 4 körül úgy érzem nekem végem.
Egyébként én itt Érden megyek integrált tesztre az Ag Medicalhoz.
Szia!
A géndiagnosztikát csak a magunk megnyugtatására szeretnénk.
Hogy állsz a fáradtsággal? Én este 9-nél tovább nem bírok fennmaradni. Szegény férjem.... :-)
Szia!
Én tűrhetően vagyok, 11+3 vagyok most. A terhestornát én is pont tegnap kérdeztem a műv. házban.....
Miért kell a géndiagnosztikai vizsgálat?
Sziasztok!
Hogy vagytok kismamák?
Megkérdeztem a védőnőt a terhestornáról. Már nem tartják az ingyenes terhestornát. :-( Viszont ajánlotta, hogy a Kutyavári úton tartanak kismama jógát, hallottatok róla valamit?
Van valakinek információja az Istenhegyi Klinikáról? Géndiagnosztikai vizsgálat érdekelne.
Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy a művelődési házban tartott ingyenes terhestornáról tudtok-e valamit, hallottatok-e róla valamit.
De más lehetőség is érdekel egyrészt a mozgás, másrészt a kismamákkal való ismerkedés.
én nem, le vagyok tiltva sajnos (méhszájhoz picit közel van a placentám + volt már egy vetélésem)
a szomszédom járt, meg tudom kérdezni hova, ha szeretnéd
akkor szerencsés vagy :)
igen, a 12 hetes genetikára engem is a kórházba küldött a dokim, (SOTE II) ahol szülni is fogok. Te választottál már kórházat? Én csak a dokim miatt megyek oda..
Köszi, egész jól. Eddig minden ok, most esélyes vagyok a terhességi cukorra sajnos, majd jövő héten derül ki.
Hát alapból van túlsúlyom, így aztán a pocim is később kezdett látszódni, de azért már elég kerek :)
Szia!
Szerencsére nagyon jól viselem - semmi rosszullét, hányinger... :-)
Csepelre járok az orvosom magánrendelésére, de a vérvizsgálatokra az érdi sztk-ba, mert az így nekem sokkal egyszerűbb. A 12 hetes UH-ra pedig jövő kedden megyek a SOTE I-re, mert a doki ott ajánlott egy megbízható hölgyet, akinek nagy a szaktudása és tapasztalata.
Te hogy viseled? Mekkora már a pocakod?
Szia!
Üdv itt, örülök, hogy jöttél. Én 21 hetes kismami vagyok, kislányom lesz :)
Hogy viseled a tehességed? Van fogadott orvosod?
Jó reggelt!!!!
Kimbám szorítok nagyon, minden rendben lesz!!!!!
Nicho örültem a találkozásnak, tüneményes a kisfiad. Miért a SOTE I-re kell menned?
Nekem a dokim ajánlotta a kombináltat, így aztán megcsináltattuk és mivel jó lett az eredmény + a nyaki redő is rendben volt, nem volt szükség másra, nagyon nem is néztem utána...
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy megtaláltalak Benneteket, remélem csatlakozhatok hozzátok! :-)
11 hetes kismama vagyok, Parkvárosban lakunk. Bár már három éve Érden lakunk, sajnos nem sok ismerősünk van a városban.
Makayról én is csak jót hallottam - a kolléganőmnek is ő a gyerekorvosa és nagyon elégedett vele.
Nah ide tudtam ülni a géphez. Lehet, hogy nem kell magzatvíz vizsgálat, de genetikai tanácsadásra el kell mennem a SOTE I.-re.
Legalább is azt mondta a védőnő hogy nem kötelező, az eredményektől függ /12.heti UH, AFP/. Szóval lehet, hogy mégiscsak csináltatok tesztet. Még nem tudom, hogy hol és hogy kombináltat vagy integráltat....
én kombináltat csináltattam a 12. héten.
te is fogsz?